Bisexuale Episodul 2

Antonia se trezi cu o stare superbă.. își amintea cum fusese abordată la serviciu.. își vedea și prietena goală care adormise lângă ea. Se ridică și merse să pună micul dejun. Era aproape gata și cafeaua când se simți îmbrățișată pe la spate, simți sânii Cosminei pe spatele ei. Se întoarse și cele două femei se sărutară. Dar știa că trebuie să ajungă repede la serviciu așa că scurtă momentul ”diseară va fi timp mai mult!” șopti ea în timp ce se apleca să guste ceva de pe masă. Cosmina nu se lăsă, luă vibratorul ei, din poșeta lăsată pe scaun aseară și începu să-l miște pe labiile umezite ale iubitei ei, apoi o penetră, ceea ce smulse un geamăt lung.. o mișcare voluntară a Antoniei și vibratorul intră ușor în ea.. Curioasă, Cosmina îi dădu drumul și Antonia se lăsă pe scaun, provocând o mișcare a bucății de plastic mai mult în interiorul ei.. începu să se miște iar sus -jos și orgasmul veni intens.. Zâmbi și îl scoase

 • Mulțumesc iubita, a fost superb spuse ea în timp ce plecă să se îmbrace

Reveni în scurt timp, îmbrăcată office și sorbi grăbită cafeaua. Revitalizată bine ieși din casă și merse spre stația de taxi. Întârziase și fără taxi nu deschidea la timp. La magazin văzu că Cezara era deja acolo, în plină activitate cu magazinul ei și-i zâmbi. Așeză un pic lucrurile în interior și deschise și ea. Primii clienți arătau o zi bună, vându parfumuri scumpe dar clienții erau destul de expeditivi. ”Oare am și azi un tip potent?” se întrebă ea – cu gândul la ambele sensuri ale cuvântului. Servi imediat o clientă cu un Dior de colecție și rămase pe scaun, gânditoare. Era deja amiază și nu observase nici un client mai atractiv.. Se relaxă și, discret, începu să se masturbeze cu mișcări lente..

În sfârșit intră un bărbat, drăguț, din câte îl citi ea om de afaceri sau director undeva, la costum scump, căutând parfum pentru o ocazie specială.. Din vitrină nu se putea hotărî. Își aduse aminte că nu pusese două sticluțe primite ieri, dar acelea erau parfumuri foarte scumpe și plecă în spate după ele. Le aduse grăbită, cu gândul să nu piardă clientul. Pentru el fu ca un flash, îi plăcu imediat unu din ele. Vru să plătească dar în momentul în care puse mâna pe sticluță simți aroma mâinii ei și zâmbi. Provocator. Incitant. Un mesaj mut care spunea tot. Îi făcu semn să închidă ușa și să o urmeze. Făcând pașii spre camera din spate Antonia se mai masturbă puțin.. dacă el e tipul de azi, să fie umedă repede! Auzi zgomotul ușii și se întoarse.. deja descheiat la cămașă el îi zâmbea. Îl trase spre ea și-l scăpă din două gesturi de pantaloni, eliberând un falus superb. Nu avu timp să compare, mare, erect repede, era exact ce-și dorea. Cu mișcări rapide începu să îl sugă. Un geamăt al lui îi spunea că se mișcă bine.. Se ridică și se sprijini de măsuța la care făcea calculele de final de zi.. el veni și o sărută pe labii și le supse zeama adunată – zeama aceea îl provocase cu mirosul ei și-l făcuse să o vrea – își spuse el. Știa că are și alte treburi de rezolvat dar puteau să aștepte.. Și după ce simți că e udă bine se ridică și el și intră în ea. Direct. Lung. Energic. Ea gemu de plăcerea intensității mișcării și răspunse începând să se miște și ea. Gestul îl stimulă și crescu ritmul. Un nou geamăt al ei marcă plăcerea resimțită dar Antonia ținu și ea să arate că îl poate însoți și contrele ei deveniră mai puternice.. un geamăt anunță un orgasm intens.. crezu că va termina și el dar văzând că se mai mișcă începu să varieze și mișcările bazinului nu doar contrele.. strânse ușor falusul lui, apoi îi dădu drumul.. iar îl prinse și iar îl lăsă.. îi spuse :

 • Termină pe mine! Și tânărul scoase pula din ea, făcând ultimele mișcări pe bazin.. Jetul lăptos ajunse și pe sâni, intens, iar privirea lui arătă o bucurie unică..
 • A fost superb – spuse el..
 • Oricând mai vrei să fii cu mine mă găsești aici – spuse ea. Întinse cu mișcări lente sperma lui și privi cum se îmbracă.. Trase și ea repede fusta și bikinii, apoi bluza și era gata de mers la casă.

Achită parfumul după care venise apoi aruncă o privire în jur :

 • Care e parfumul tău preferat – întrebă el
 • Acela de pe raftul din mijloc, sticluță galbenă. Pentru o vânzătoare, e ceea ce îmi pot permite spuse ea, eu nu mă uit la colecția de lux.. Tânărul ceru bon pentru el, plăti și i-l oferi ”amintire de la prima noastră întâlnire” – ceea ce o făcu pe ea să zâmbească.

Aruncând o privire văzu o femeie frumoasă care stătea și aștepta parcă ceva .. ”ce te-aș face” își spuse ea cu gândul la senzația de dimineață cu Cosmina.. Și femeia intră în magazin. Salutări politicoase și brusc Antonia avu o idee.. se ținu de vitrină și mimă o amețeală. Vizitatoarea sări imediat :

 • Vă este rău? – Un pic răspunse ea. Femeia o prinse de mână și trecu repede lângă ea. O luă și o puse pe scaun..
 • Închideți vă rog ușa, nu vreau să fiu văzută așa.. spuse slab Antonia.. femeia se conformă și reveni lângă ea cu un pahar cu apă.. Vru să se ridice dar necunoscuta nu o lăsă așa că arătă cu un gest că vrea să stea în spate. Se ridică în continuare ușor, atentă la gesturi, trebuia să o impresioneze bine pe femeia de lângă ea. În brațele ei îi simți pieptul, coapsele.. își pierdu mâna pe pieptul ei ca din greșeală dar necunoscuta, atentă la mișcări, nu se opuse. O lăsă să o așeze pe scaun și atunci deschise bine ochii, ca și cum și-ar fi revenit.. îi mângâie mâna și o sărută.. femeia rămase blocată în fața gestului.. s-ar fi retras dar să nu supere o femeie în starea ei.. regresa și nu ar fi vrut.. să se opună, nici atât.. să se lase.. nu știa unde ajunge… Antonia profită de starea de confuzie și întinse mâna pe piept, mângâind-o cu mișcări ferme.. nefiind nici o reacție, continuă.. o trase în jos și o sărută ușor pe buze.. reacția lipsea dar bine că nu era nu.. necunoscuta realiza că femeia din fața ei nu mai e zăpăcită de amețeală ci hotărâtă de dorință.. să plece.. să stea.. ce are de pierdut? Timp? Nu! Hai să vadă cum e, fie ce-o fi! Și deschise timid buzele iar limba Antoniei pătrunse ușor. Trebuia să o seducă, nu să o sperie. O mângâie iarăși pe piept, deschizând ușor bluza. Văzu curba generoasă a sânilor și zâmbi.. insinuă mâna pe lângă bluza desfăcută și-i atinse direct.. femeia gemu.. începea să-i placă provocarea.. Antonia se aplecă și sărută sânii cu plăcere și un nou geamăt veni pe buzele tinerei de lângă ea.. se decise să fie mai directă și în timp ce săruta sânii mâna palpă prin fustă intimitatea ei – și un geamăt mai lung se auzi.. Cu un gest scurt partenera ei rămase goală în fața ei, nu mai rezista, dorea ACEL ORGASM foarte mult. Antonia continuă să-i sărute și să-i sugă sânii ceea ce-i crea o plăcere intensă. Mâna ei pătrunse în vaginul ud și generos, pulsând de excitare și începu mișcări la care primea contre.. erau de acum un corp și se mișcau împreună, pline de dorințe – și de uimire că poate trăi așa ceva – partenera Antoniei.. Mâna ei se prelinse pe lângă mâna Antoniei și cu mișcări la început stângace începu să o penetreze – spre plăcuta surpriză a ambelor. Terminară cu un orgasm intens, aproape simultan.. se priviră câteva minute, apoi se îmbrățișară :
 • Pot să mai trec pe la tine? spuse străina
 • Desigur, aici lucrez, aici mă găsești inclusiv sâmbăta, doar duminica mi-a dat liber.. dacă sunt ocupată ai un pic răbdare și ne salutăm noi puțin – spuse Antonia și ambele începură să râdă..
 • Hai acum să ne îmbrăcăm și să redeschid magazinul.. Și cu mișcări alerte se șterse cu un prosop și se îmbrăcă
 • Ăștia sunt ai tăi spuse ea, punând un pupic pe bikini și întinzându-i străinei, să îți aduci aminte de mine!

Și gata îmbrăcată Antonia merse în față și o așteptă pe fată – care apăru cu un parfum simplu, cum îi plăceau și ei – îl iau și pe acesta – spuse ea zâmbind, accentul pe și amintindu-i că are și bikinii ei în poșetă.

O zi superbă, gândi Antonia, am avut experiențe superbe, vânzare bună.. să mă relaxez spuse ea.. și să o întreb pe Cezara cum i-a mers și ei ziua.. Privi la ceasul din hol – deja 4 ? Și zâmbi, încă puțin și pleacă acasă. Privi spre magazinul Cezarei – ușa era închisă și tabla cu vin imediat la vedere ”Ce faci nebună mică? gândi Antonia.. au venit și pe la tine clienți generoși?” Și cu gândul acesta, în așteptarea altor clienți Antonia se așeză și începu să se mângâie pe sâni.. își aducea aminte ce bine-i alintase bărbatul.. i-ar fi plăcut să o și fută acolo gândi ea și simți iar că se excită.. Privi ușor în jur.. nu mai venea nimeni spre magazinul ei.. și cu o mișcare scurtă începu iar să se masturbeze.. fără clienți în magazin era cel mai plăcut lucru!

Un gând despre „Bisexuale Episodul 2

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s