Bisexuale. Episodul 4

Antonia ajunse la serviciu relaxată după acea zi superbă, aștepta noi experiențe. Abia deschisese, era încă pe ideea sexului superb oferit noaptea trecută de Cosmina, prelungit la masa de dimineață cu o super senzație când o linsese în timp ce mânca, stându-i la picioare – când Cezara intră și începu să povestească ziua ei de ieri – cum îmbrăcase cap- coadă o tipă și cum se pișase pe un tip care intrase cu gânduri că e stăpânul ei.. Antonia râse când auzi faza și un beculeț se aprinse ”ori te ferești ori o faci mai dur” își spuse ea, măcar să poată spune dacă mai schimbă impresii ceva asemănător. Intrară primii clienți și Cezara plecă.. din nou parfumuri din toată gama vândute într-o oră.. era super încântată de cum mergea.. dar pentru ea pică ceva? Dacă la început fusese reținută legată de sex la serviciu acum îi plăcea și aproape evalua fiecare client cât de bun de pulă e.

Trecuse o oră, o mie de euro se dusese lejer din parfumuri date.. mergea bine vânzarea. La un moment dat ridică privirea din telefon și remarcă un negru superb, înalt, care se uita la vitrina de parfumuri. Știu din prima despre ce e vorba și-i arătă 5 produse, toate din gama de lux. Africanii transpiră mult și vor esențe tari – știa ea. Se prefăcu stângace cu împachetatul și el zâmbi

  • Te ajut?

da.. dar nu cu asta.. nu aici. spuse ea și închise din nou magazinul cu un gest scurt.

Îl luă de mână și-l trase după ea în spate ”nu-l pot rata, arată prea bine!” își spuse ea. Și cum ajunse în proximitatea biroului începu să îl mângăie pe piept. El înțelese ideea.. tipa frumoasă din fața lui dorea să vadă cât e de bun.. atunci va fi bun! gândi el și o sărută. Începură împreună să tragă de hainele lor încât erau repede dezbrăcați. Un falus generos de lung – cel mai mare văzut de ea – era în palma Antoniei și ea începu să-l mângâie, apoi să-l sugă. Cu mișcări lente, vroia să-l simtă tot. Și simțea mult.. palma ei pregătea terenul, se masturba încet. Gata! îl vrea în ea, spuse ea ridicându-se. Și se rezemă pe spate iar africanul intră direct – ceea ce provocă un geamăt lung. O lăsă câteva secunde și începu să se miște mai mult. Mai repede. Ritmul crescu și Antonia se simți foarte plină.. orgasmele veneau în cascadă, dacă ar fi fost atunci întrebată unde e și cine e, nu știa.. Dar era minunat! Încerca să dea contre dar cu partenerul ei era cam greu, o umplea la fiecare mișcare. Când credea că e un ritm mai ușor revenea.. și revenea.. nu mai simțise așa o senzație niciodată. Îl privi printre gene și văzu ce concentrat era.. îi plăcu asta și se relaxă mai mult. Respiră adânc din plăcerea resimțită și văzu schimbarea lui.. finalul venea și el avea un ritm minunat.. Simți că e iar plină de el, de seva lui, până în capătul ei.. și îl îmbrățișă.. rămase cu capul pe pieptul lui câteva minute.. Se desprinseră greu.. ar fi vrut să-l țină, să scrie pe ușă concediu medical și să stea cu el ore întregi.. până se sătura de falusul lui superb. Cu greu se îmbrăcă.. și se uită cu plăcere cum se îmbracă el. Veniră amândoi în față și el achită unul din parfumuri. Ieși.. și reveni după 5 minute cu un buchet mare de trandafiri. Pe care îl sărută și i-l oferi.. ea se înroși precum trandafirii și apucă să-i spună ..

  • te rog să mai vii.. ești cel mai bun amant!

El zâmbi, dădu din cap aprobator și ieși.. Antonia știa că o asemenea experiență nu a trăit Cezara – altfel ar fi spus.. Și își văzu de treabă, privind ceasul remarcă faptul că amantul ei o ținuse o oră jumătate lângă el.. dar ce bine! Nu avea nevoie de altceva prea repede și se concentră pe serviciu. Insistă pe produsele scumpe și pe promoții încât reuși în două ore să vândă bine, acoperind timpul petrecut cu amantul african. Ieși apoi să mănânce o friptură la restaurant și reveni bine dispusă.. nu mai era mult din zi și ajungea iar acasă.. Cosmina încă nu ajunsese de la serviciu dar știa că pleacă mai repede ca să o aștepte..

Aruncă iarăși o privire în jur pe culoarul din fața magazinului și remarcă o femeie frumoasă..brunetă și ochi albaștri, fără a fi prea înaltă, ar fi interesantă ca amantă. Și îi căută privirea, zâmbindu-i. Inelul purtat atrase atenția femeii care veni să o întrebe de unde l-a luat. Și o invită să vorbească în spate despre el și despre orice o mai interesa. Și închise din nou magazinul după intrarea frumoasei brunete. Se așezară la masă și începură discuția despre bijuterii și parfumuri câteva minute.. până simți că pot schimba subiectul și frumoasa brunetă spuse direct :

  • Îmi place de tine!
  • Și mie – recunoscu ea

Și cele două se dezbrăcau reciproc, mâinile alunecau de la bluze spre fuste când mâna Antoniei rămase fixă..

  • Sunt herma spuse persoana din fața ei.. dacă nu te deranjează..

nuu, spuse Antonia, roșie toată de emoție.. avea în fața ei o femeie foarte atractivă dar cu unul din cele mai frumoase falusuri simțite de ea vreodată..

Se grăbi să rămână goală pentru a simți experiența nouă – să țină într-o mână falusul și cu cealaltă să atingă sânii celei din fața ei. O sărută lung și îi palpă sânii cu mult interes. Coborî apoi să-i simtă și cu buzele. O alintă făcând cercuri pe areole și continuă să coboare – falusul acela atrăgea enorm! Și îl simți cu buzele ușor.. apoi tot mai insistent, până intră tot în gură. Dădu apoi ritm și simți cum devine tot mai tare și îl vru în ea.. dar iubita ei specială vroia să o simtă, o dădu pe spate pe covor și îi savură sânii, apoi abdomenul și coapsele, alintându-i apoi labiile în mișcări circulare, până o simți udă bine. Ridică privirea și văzu dorința din ochii Antoniei.. și o pătrunse cu o mișcare scurtă.. se acomodă repede cu corpul posedat și începu să se miște. Variat, intens, după iubitul african era departe de acea senzație de a se simți plină dar ideea de a vedea în față o pereche frumoasă de sâni și de a fi futută în același timp fără a fi vorba de strapon sau de vibrator o făcea să aibă orgasm după orgasm.. se simțea superb.. o trase ușor spre ea doar pentru a simți din nou în gură acei sâni dulci. Cu un geamăt termină și iubita ei și cele două se sărutară, apoi se îmbrățișară cu falusul încă în corpul Antoniei.. era o senzație plăcută.

  • A fost așa .. special.. a fost prima dată când am fost futută putând să văd și o pereche superbă de sâni – spuse Antonia. Am avut orgasme simțite mai ales pentru că simțeam și sânii tăi atingându-mă.. a fost unic! Aș vrea să te mai văd, să te mai simt.. pentru senzațiile astea unice! Și zâmbi spunând asta
  • Sigur, voi mai veni pe aici, mulțumesc pentru informații.. și pentru senzația plăcută.. eu nu pot spune unică pentru că am mai trăit asemenea senzații dar mă bucur că ai simțit așa. Cu siguranță voi reveni.. nu știu dacă îmi trebuie acum un parfum dar voi lua data viitoare!

Și cele două începură să se îmbrace una pe alta glumind încât ajunseră înapoi în față ca două prietene.Se îmbrățișară iar și senzația sânilor pe ea o făcu pe Antonia să coboare mâna și simți iar falusul încât câștigă o senzație de plăcere finală.  Rămase cu privirea după ea dar se relaxă – povestea ei de azi era super specială și ar fi repetat-i oricând – dar deja se gândea la noile provocări ale zilei de mâine. Trebuia să găsească și alte experiențe!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s