Bisexuale Episodul 6

Trecură câteva zile de muncă intensă la serviciu.. Antonia începu să se îngrijoreze că nu mai trece nimeni bun de futut prin magazin.. multe persoane plictisite care intrau, cumpărau și plecau și asta o făcea să fie mai obosită și acasă.

Intră nemulțumită de aceea și în acea dimineață în magazin, lipsa de chef o făcuse să se certe seara trecută cu Cosmina și dormiseră separat. Pe la 11 deja credea că va fi o altă zi nasoală când ieși un pic să își ia un suc. Auzi din spate vocea Cezarei că are client și văzu un tip blond, frumos.. care se uita la vitrina ei. Se întoarse grăbită și deschise magazinul iar el începu să aleagă.. părea că venea o ocazie specială pentru el, vedea doar parfumurile cu preț mare ”o fi un director” gândi ea. Când era aproape gata de facturat și era clar că suma urca spre mia de euro cel puțin ea închise magazinul și îi făcu semn :

  • Mă ajuți puțin? – și-i arătă să vină în spate. El fu inițial derutat dar acceptă.. Îl trase după ea și îl sărută, sprijinindu-l de perete. Ghicind ideea el răspunse la sărut și începu să o mângâie pe sâni ceea ce smulse un geamăt lung.. Sacoul lui căzu imediat, la fel și cămașa.. ea îi admiră pieptul bine făcut și continuă să-l exploreze în timp ce el o scăpa de fustă.. erau goi și se priveau reciproc.. ea se uită la falusul lui câteva secunde.. era deja erect dar prima dată se va juca cu el.. se lăsă în genunchi și începu să-l mângâie, să pipăie coaiele.. era așa de bine! După aproape o săptămână avea iar pulă pentru ea! O luă apoi încet în gură și făcu de asemenea mișcări lente, era mare dar dorea să o simtă cât mai mult. Se obișui cu ea și începu să-i dea ritm.. el gemea de plăcere. Încercă din acea poziție, cu mâna stângă să se și mângâie ea și dublă senzația de plăcere.. avea în mâini și pula lui și pizda ei.. era superb.. Dar trebuia să treacă mai departe. Și se ridică ușor doar că el preluă inițiativa la acel moment. Cu nerăbdare o pătrunse lung.. se opri ușor și începu să dea ritm.. apoi iar se opri și căută anusul.. și o penetră iar, gemând amândoi.. și jocul continuă cu penetrarea alternativă.. se simțea superb așa.. iar pauza ei făcea ca aceste mișcări să fie și mai atrăgătoare. Simțea și excitarea lui și asta făcea să dea contre mai tari, spre satisfacția lui. Orgasmul veni.. și reveni .. striga de plăcere. Observă și reacțiile lui și-și contractă anusul exact cât să-i prindă falusul la momentul suprem și el termină în ea.. era așa .. cald, moale.. bine.. îl lăsă să stea și să-și revină apoi îl îmbrățișă.. Se șterseră încet și se îmbrăcară.. deja era o altă zi de serviciu.. futuse primul client după multe zile și se simțea extraordinar!

Ajunși înapoi în față schimbară câteva cuvinte dar el o sorbea din ochi.. simțea că plutește după ora de sex avută.. ”voi reveni” – gândi el.. ”vei reveni” – gândi și ea în timp ce-l factura. Veni în fața ghișeului, îl sărută, îi mângâie prin pantaloni falusul și-i spuse :

  • Te mai aștept!

El plecă iar ea se așeză la vorbe cu Cezara, venea pauza de masă, clienții de obicei vânau restaurante la ora aceea, de aceea se relaxă. Cumpără un sandviș și intră apoi în magazin. Începu să mănânce dar gândurile ei erau în continuare fierbinți.. mai dorea să simtă dorință.. și încet începu să se masturbeze.. Mânca și se masturba.. ce combinație – gândi ea.. era plină și sus și jos.. și zâmbi la acel gând. Își oferi astfel și singură un orgasm.. era gata de treabă se gândi ea și rearanjă câteva produse.

Se făcu 3 .. și apăru Cosmina . Cu flori multe în mână, intră și o sărută direct pe buze, chiar dacă avea doi clienți, vroia să arate că e a ei. Îi pipăi discret pieptul și se așeză lângă ea, ca un vânzător. Și vindea bine gândi Antonia, de când intrase ea vindea strună, doar amantul mai cumpărase înainte mai bine ca acum. O dorea pe Cosmina .. dar cum să facă, mergea prea bine ca să oprească vânzarea.. Privi ceasul, se făcuse 4 când apăru un tip, agent distribuitor. Antonia îl admirase și în alte zile dar el venise atunci mai devreme și se grăbea.. acum era și el la final de program. Știa că Cosmina înțelege pofta ei de pulă și că, deși spunea că e lesbiană mai futuse și tipi la viața ei. Așa că închise magazinul ”recepție marfă” și merseră toți 3 în spate. O dată ajunși, el încercă să predea marfa când Cosmina o sărută pe Antonia și începu să o pipăie.. Antonia răspunse și hainele Cosminei erau repede împrăștiate pe jos.. Când ridică privirea Antonia îl văzu, ușor derutat, privindu-le.

  • Ce aștepți.. ai două femei cu dor de pulă și tu stai?

Și întinzând mâna trase de tricoul lui – care se rupse, apoi de pantaloni și îl dezbrăcară și pe el. Îl aruncară pe mochetă și Cosmina se puse peste el, cu pizda pe gura lui în timp ce Antonia începu să-i sugă pula – care se întări repede. Continuă să-l sugă și să-l mângâie pentru a-i crește satisfacția.. Mai trecură astfel două minute și Antonia se ridică încet. Se așeză în falus, încet, ca și cum atunci era primul.. Îl simți pe tot.. o privi pe Cosmina și o sărută. Și cele două femei începură să se miște, cu ritm, deasupra lui pentru a simți simultan și mișcările lui și ale lor.. Sânii se atingeau transmițând senzații superbe dintr-un corp în altul.. Sub acest dublu impact Cosmina trecea din orgasm în orgasm. Antonia simțea dorința și exaltarea iubitei ei dar dorea să mai amâne puțin finalul ei.. dorea să fie aproape de finalul lui. Cu un tremur lung, Cosmina termină din nou.. nu mai putea.. când realiză că e așa moleșită de orgasme că nu se poate ridica.. și-și dădu drumul, încet, în gura lui, murmurând scuzele.. jetul cald de urină o relaxă de asemenea iar reacția lui de supunere îi plăcu. O privi pe Antonia care creștea iar ritmul.. era clar că vine finalul ei.. Și cu un ultim strigăt iubita ei o îmbrățișă.. orgasmul final era superb și o făcea minunată în brațele ei.. simți și ultimele lui mișcări și își dădu seama că terminase și el. Se ridică zâmbind.. oferise iubitei ei plăcerea dublă de a sta în brațele ei futută de un bărbat.. cred că asta a și dorit Antonia – gândi Cosmina în timp ce se îmbrăca. Era deja 5 jumătate , terminau de primit marfa și puteau pleca. Iar dacă ieri, nervoasă că venise iar nefutută, Antonia nu avusese chef nici de ea.. acum va trebui să se revanșeze.. îi oferise cel mai frumos sex în grup posibil – cu ea și cu un bărbat pe care dăduse semne de când îl văzuse că îl dorește.

Terminară repede de primit marfa și închiseră magazinul. Cosmina o sărută din nou, cu multă dorință, pe Antonia.. abia aștepta să ajungă acasă și să o aibă, fără stres, doar pentru ea.. seara era frumoasă și noaptea se anunța lungă!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s