Bisexuale. Episodul 9

În zilele următoare șeful reveni și stabili că duminica vor avea liber de acum încolo, ies foarte bine vânzările pentru a exista și o zi liberă. Mulțumite, femeile se îmbrățișară și începură să facă planuri pentru acea duminică. Nu știau cum să se distreze.. la plimbare? la restaurant? Ieșire din oraș undeva? Erau multe variante ce le veneau. Până la urmă parcul orașului arăta cel mai atractiv.. mulți bărbați disponibili la plimbare erau pe acolo.. unii clar le știau și știau ce primesc cu ele. Și fetele se îmbrățișară mulțumite, aveau planificată duminica.

Duminică la 11, cu rochii subțiri pe ele ( și cam atât ) fetele se vedeau la intrarea în parc.. iar îmbrățișări și începură plimbarea dar Cosmina vru să marcheze teritoriu și o luă de mână pe Antonia, sărutând-o pasional la intrare.. mâna ei alunecă pe sâni.. ceea ce smulse un geamăt iubitei ei.. care apucă să-i spună ”nu aici chiar, să mergem!” și se desprinse greu din îmbrățișare.. Intrară în parc și Cosmina observă un tei mare.. o trase pe Antonia acolo și o lipi de copac. Mâna ei ajunse repede la vulva iubitei, deja bine umezită din precedenta senzație și începu să o penetreze spre deliciul celorlalte fete care priveau în jur.. poate găsesc ceva.. Cosmina continuă asaltul și mai repede, ceea ce accentuă gemetele Antoniei, care termină cu un strigăt lung. O îmbrățișă și spuse

  • Îți mulțumesc iubire.. a fost superb. Dar acum după degetele tale merge o pulă.. ca unsă! Și făcu doi pași în față.. trebuia să fie un pic singură ca să iasă vânătoarea. O privire în jur și observă un tânăr pe o bancă. Merse spre el și se prefăcu o clipă că se împiedică, iar căderea o aduse în brațele lui. Îi zâmbi și îl sărută iar el răspunse. Simți sânii ei liberi și începu să-i mângâie corpul pe sub rochie, pe sâni, pe coapse, pe abdomen iar Antonia îi ghidă mâna pe labiile ei. Mâna lui începu mișcări circulare, apoi o penetră ușor și ea gemu. Începu să se miște ușor în mâna lui. Îl privea și îl săruta. Simți că are nevoie de altceva și se ridică. Privi în jur și văzu o altă bancă, mai retrasă. Îl luă de mână și-l trase după ea. Cu mișcări grăbite îi dădu jos pantalonii și-i eliberă pula. O privi mulțumită.. se sculase deja sub impactul acțiunilor ei. O mângâie cu mișcări lente apoi începu să o sugă. De data aceasta cu mișcări alerte, dorea să-i simtă cât mai bine tăria în gura ei. Doar că se simțea tot mai udă și dornică de ea. Așa că se ridică ușor.. o atinse cu sânii prin rochie și regretă că e totuși un spațiu în care nu se poate dezbrăca de rochie.. ar fi vrut să se simtă liberă de tot.. cu acel gând se lăsă în pula lui și tăria primei penetrări îi smulse un vaiet de plăcere.. o umplea așa de bine! Începu să dea ritm și simțea bine contrele lui.. ceea ce accentua și ritmul ei.. Întoarse capul și zâmbi.. în depărtare, pe o altă bancă Cezara săruta un tip.. deci festinul merge și pentru ele! Și cu acel gând se lăsă din nou în falusul generos al amantului ei.. Și se simțea minunat, dicta plăcerea și ritmul. Mai lent, apoi mai rapid după cum simțea că e mai bine. Era tot mai udă și își dorea un final împreună.. Percepu că și el e aproape și crescu iar ritmul. Veni finalul ei și-l îmbrățișă strâns, cu bucurie, simțind așa descărcarea lui, jeturi lungi o umpleau. Îl sărută și se ridică zâmbind. Își dorise un futai bun și primise unul minunat.

Cezara văzuse cum își alege partenerul Antonia și imediat privi și ea în jur. Cosmina și Mirela se țineau de mână și se sărutau deci cu ele nu avea ce vorbi. Trebuia să găsească și ea un tip bun. Merse pe alee mai departe un pic dezamăgită. Încă nu vedea nimic. Întoarse capul și privi – Antonia era fericită cu iubitul ei, se vedea cum se mișcă deasupra lui.. va găsi și ea ceva. Mai făcu câțiva pași și văzu adormit pe o bancă un tânăr. Frumos și bine făcut, zâmbea în somn și zâmbi și Cezara la rândul ei. Îngenuchie lângă el și îl sărută.. Văzu că somnul continuă și mișcă palma pe corpul lui, continuând să-l sărute. Mâna ajunse pe pantaloni și începu să-i mângâie pula în semierecție. Abia atunci se trezi tânărul dar Cezara îl liniști continuând să-l sărute. Îi scoase ușor pula din pantaloni și continuă să o mângâie iar bărbatul gemu. Îl sărută din nou continuând jocul cu mâna. Îl simți excitat și se ridică ușor. Îi alintă falusul ușor cu buzele și începu să-l sugă cu poftă. Aruncă o privire rapidă în jur și se decise ce urma. Îl mai alintă așa câteva minute după care îl făcu să o îmbrățișeze din spate. Se mișcă împreună cu el încât ajunse în spatele băncii și se sprijini cu mâinile de ea. Înțelegând ideea ei el o penetră rapid, adânc în poziția capră și continuă balansul lor cât mai mult. Gemetele ei străbăteau parcul dar banca și copacul de lângă îi camuflau destul de bine.. doar pe Antonia o vedea mai bine. Se mișcă la un moment dat și ieși din el. Se întoarse și-l aruncă în iarbă. Sări sprintenă în pula lui și începu ea să dea ritmul. Gemeau iar, împreună.. simți orgasmul venind și termină cu un strigăt lung, udându-i pantalonii. Reacția ei îl excită din nou și reacționă, cu ultimele contre. Și termină în ea cu un icnet scurt. Ea îl privi cu plăcere și îl îmbrățișă. Îl găsise dormind și-i oferise o partidă plăcută de sex. Acum puteau continua plimbarea. Fiecare primise ceea ce dorise, pula generoasă care să le umple!

Un gând despre „Bisexuale. Episodul 9

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s