Mercuriale.

Alin era un tânăr sărac, ce trăia în marginea orașului într-o casă mică, din ce muncea la alții. După câteva zile ploioase treaba era groasă rău, burta și frigiderul vechi erau goale și nevoia de a face ceva pentru asta, urgentă. Așa că ieși să caute de lucru. Și se întâlni cu Geanina, proprietara magazinului din zonă. Care se ducea  spre casă și se oferi să o ajute. Luă lucrurile din mâinile ei și o urmă. Ajunseră în casă și puse lucrurile în hol. Ea scoase niște bani și plăti. El continuă și întrebă dacă mai poate ajuta.. Ea lăsă fusta să cadă și spuse

  • Linge-mă – expunând o pizdă frumoasă, epilată. Și îl trase ușor spre ea iar capul lui intră între picioarele ei. Limba lui începu să o lingă intens pe labii, să facă cercuri, să penetreze ușor, să iasă și să revină.. ea gemea sub acest asalt delicat al lui.. și se descărcă într-un strigăt final căzând pe fotoliu. Observă că el e excitat încă după umflătura din pantaloni.. Mmmmm… dacă mă și fuți bine bonusul crește! spuse ea!.

Iar el nu mai așteptă, în două secunde era gol în fața ei arătând o pulă frumos sculată. O mângâie câteva secunde iar ea îl privi pasivă. O penetră scurt și începu să se miște. Intens și tot mai adânc. Se simțea bine. Se simțea bărbat după destul timp. Ea începu să geamă, plăcerea venea prin mișcările lui. Nu era neapărat dorință ceea ce simțea dar se simțea bine. Era plină și din ce simțea va fi și mai plină.. Asta o făcu să se gândească la propriul ei orgasm și să se relaxeze.. Și o dată mintea eliberată orgasmul veni.. Simți pula în dilatare și realiză că nu mai are mult.. Și la acest gând mai avu un orgasm, mai mare.. Urmat de descărcarea lui. Lungă și intensă.. Îl Îmbrățișă.

  • Când ieși, mergi la magazin, poți cere tot ce vrei, vei fi servit. Voi anunța eu. Și Geanina puse un halat pe ea, gata de duș. Și oricând cauți treabă, caută-mă și pe mine. Am și treabă de dat și chef de futut, zâmbi ea. Iar tu fuți bine – continuă ea.

Și îl conduse la ușă. Sună apoi la magazin să-l anunțe și completă spre Corina, vânzătoarea – dacă vrei să îl și fuți, e bun.. dar nu acolo. La magazin e doar treabă, continuă ea.

Alin merse la magazin și începu să pună în coș. De aici pâine, de dincolo salam, apă minerală, cașcaval.. făcu un coș consistent pentru el. Merse la casă la scanat și acolo Corina îl privi. Îl plăcu la ce arăta prin haine. Da, îl va încerca și ea.

  • Vino la 7 aici, am nevoie de tine să duc un pachet acasă – spuse ea.
  • Bineînțeles, răspunse el, voi fi aici. Să duc cumpărăturile astea acasă și mă întorc.  Corina privi după el, arăta bine. Era deja 6, se putea pregăti de închidere. Dacă nu ar fi fost avertizată l-ar fi luat acolo, clienți la 6 nu prea avea. Dar așa era mai bine. Futut după program însemna timp berechet.. își spuse ea și zâmbi.

La 7 fără 5 el era la magazin, ea făcuse deja un pachet de cumpărături.. Scosese zetul, era gata treaba. Închise magazinul, îi dădu sacoșa și ieșiră în stradă. Alin remarcă faptul că mergea pe direcție diferită celei din care venise de la Geanina și ea explică unde stă.. era un pic de mers. Ajunseră în final la blocul ei, ea deschise, el o urmă. Intrară în casă și ea arătă unde e bucătăria. Numai ce lăsă lucrurile jos și ea se repezi asupra lui, dezbrăcându-l din câteva gesturi în timp ce hainele de pe ea cădeau de asemenea repede. Îi văzu falusul semierect și începu să-l sugă cu poftă. Mișcările alerte îl făcură tare și ea se grăbi să-l încalece. El înțelese repede că e altă idee și începu să-i dea contre tot mai ritmate și mai puternice.. ea gemu de plăcere. Crescu și ea ritmul și orgasmul veni ușor.. după o zi de muncă un moment de plăcere trebuia onorat cu orgasme – gândi ea. Își dorea mai mult și păstră ritmul.. simțea pula lui tot mai tare și mai dornică și asta îi oferi un alt orgasm, să se simtă așa dorită.. El simțea starea ei și era parcă în zbor, era superb să simtă orgasmele ei.. știa să se fută gagica – gândi el. Și din câteva contre bine puse simți și finalul lui, la fel de intens ca orgasmul ei. Ea se prăbuși peste el, fericită.. apoi se ridică. Avea nevoie de duș. De un moment doar al ei după așa un futai. El o privi și înțelese. Era gata seara lui.

  • Îți mulțumesc pentru clipele astea, rosti ea. Poți trece și mâine pe la magazin și vedem cum completăm cumpărăturile tale de azi. Ești superb – spuse ea închizând apoi ușa după el. Avea să urmeze o noapte de vise frumoase.. cu pula lui umplând-o tot mai bine.. fute al naibii de bine! – își spuse ea, l-a recomandat bine șefa și dacă i se duce vestea nu are griji de acum încolo. Și ea zâmbi obosită, intrând la duș. Dar mâine.. mâine îl va avea din nou își spuse ea fericită.

 

Lasă un comentariu