Mercuriale. Episodul 4

Alin trăi boierește în spital. Masa venea bine dozată dar foarte gustoasă și așa afla că dieta aceea o stabilise doctorița ca să-i echilibreze substanțele corpului, proteine, vitamine, glucide, tot era bine calculat – dar și sexul era bun, cu doctorițe care îl vizitau pe fiecare tură și asistenta care mai făcea ture și din liber venind doar să-l simtă în ea..

Și o dată cu ziua externării veni încă o veste : femeile din spital o găsiseră întâmplător pe Geanina și îi luaseră toate bilet la mare! Va sta la 4 stele și va avea cameră cu vedere la mare – cât să se simtă și ele bine în concediu.. pentru că Geanina se decisese, conducea telefonic magazinul că o săptămână la mare nu ia foc nimeni.

Mașina doctoriței era la ușa blocului la 7 dimineața la blocul lui, a doua zi după externare. Plină de femei. Doctorițele în față, cea care îl internase și colega de tură și în spate asistenta.. care îl mânca din priviri. Plecară spre mare și asistenta lăsă capul pe umărul lui părând că vrea să doarmă. După câteva minute folosi o curbă luată mai tare și coborî capul spre burta lui în timp ce mâna ajunse pe mijlocul lui. Și începu să îl mângâie, găsind repede pula în semierecție.. zâmbi și începu să o mângâie dar pentru Alin nu era nici o surpriză, știa că va face ea ceva și se relaxă .. și ea îl lungi pe banchetă și urcă peste el. Falusul ieși repede la lumină și ea începu să-l sugă. Mai întâi ușor apoi tot mai posesiv. Din mișcarea ei el observă că fusta ei îl invită să cerceteze la ce scurtă era.. și constată că nu are chiloți așa că o trase ușor spre el și începu să-i sugă labiile, apoi să o penetreze cu limba, smulgând gemetele ei de plăcere.. care se amestecau sporadic cu ale lui.. Femeile din față priveau cu dorință în oglindă ce făceau ei.. așa că ea decise că poate mai mult. Se opri, se întoarse și se așeză ușor în pula lui, moment ce le smulse ambilor un geamăt.. Ea continuă să se miște la fel de ușor, conștientă de lipsa de spațiu. O dată ce se adaptă la loc începu să alterneze ritmul ușor mai rapid cu cel mai lent, în căutarea orgasmului.. pe care îl anunță cu un geamăt și cu un sărut lung pe buzele lui Alin.. rămaseră îmbrățișați, goi, scurt timp apoi ea se aplecă din nou și începu să-l sugă cu voluptate.. ritmul ei intens avu efect și el termină în gura ei – spre imensa ei bucurie. Doar că un indicator anunță Constanța aproape și ei începură, fără mare chef, să se îmbrace. Privind în spate văzură și mașina Geaninei care mergea în ritmul lor. Ajunși la hotel se cazară repede și intrară la dușuri, se simțeau fierți după drumul în căldură. asta făcu și Alin dar când să iasă – doctorița lui era acolo.. goală și gata de a fi îmbrățișată. O aruncă pe pat și se aruncă asupra ei, intrând în ea fără vreo tatonare. Ritmul lui stârni gemete de plăcere și dorință, exclamații de încurajare care-l stimulară pe Alin. Și mișcând mâinile pe pieptul ei își coordonă mai bine asaltul.. ceea ce-i plăcu mult, să-l simtă în ambele locuri.. Umezeala dată de orgasmul ei îi arătă lui ce plăcere creează în ea și crescu ritmul.. Câteva mișcări și simți finalul.. împinse cu hotărâre și termină intens în ea.. sub privirile cameristei care stătea în ușă, dorind să pună prosoape noi.. și care se retrase încet. Alin se ridică încet – auzise pași și dorea să se îmbrace pentru masă de acum, îi era foame.

Grupul coborî să ia prânzul cu o dispoziție foarte bună. Două dintre femei simțiseră deja pula lui Alin iar celelalte se gândeau cum să îl aibă și ele. Prânzul consistent ceru o scurtă plimbare cât să admire marea și să vorbească ce mai fac ziua respectivă. Stabiliră că merge o oră de somn și să se vadă la ora 5 pentru a merge la plajă. Așa că Alin, care se simțea un pic obosit, urcă în cameră. Unde camerista încă aranja lucrurile pe care le credea puse greșit. Când îl văzu se înroși la față dar așteptă ca el să închidă ușa.. și îl îmbrățișă. Un pic surprins Alin o lăsă să continue și-i primi cu dorință sărutul după care ea începu să-l dezbrace grăbită iar el aruncă hainele de pe ea. Înțelegea că graba ei e dată și de ideea de sex în timpul serviciului și asta îl provoca și pe el. Făcuse des asta la spital dar acum era o femeie nouă. Care o dată dezbrăcată se aruncă pe el și începu să-i mângâie falusul.. cât să obțină erecția dorită. Când îi simți tăria sări sprintenă în el și începu să dea ritm.. iar el stătu relaxat. Dimensiunea la care ajunsese pula lui era de ajuns pentru ea, nu dorea să se miște, dorea doar să îl simtă în ritmul ei. Și ritmul căutat alterna, când mai intens, când mai lent după cum simțea și ea apropierea orgasmului.. venit destul de greu dar primit cu bucurie de ea.. Umezeala ei îl ajută pe el să intre în jocul contrelor și să-i stimuleze un al doilea orgasm, mai puternic – care îi aduse ei un zâmbet larg.. dar simțind că vine și el continuă să se miște și reuși să-l facă să termine în câteva secunde.. așa că se lăsă peste el câteva secunde, cu pieptul tremurând de bucurie. Îl privi cu plăcere și văzu că o ține în continuare lângă el, înțelese și plăcerea atinsă de el. Se ridică fără mare chef să plece la treabă dar nu înainte de a-i spune că va mai trece pe la el.. și ea și prietena ei, recepționera. Și că în condițiile astea poate comanda gratis în cameră, rezolvă ele cu nota lui. Că a văzut că stârnește dorințe dar vrea și ea să intre în grupul lui. La care el zâmbi și aprobă – gândindu-se la posibila vizită a recepționerei – probabil după cină – și la cum va mulțumi atâtea femei. Dar asta să fie problema, se va descurca el – gândi cu câteva secunde înainte să adoarmă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s