Clasa de lesbiene

La 16 ani Isabela era nouă în clasa ei. Venise din alt oraș și alesese liceul, aproape de casă și clasa de coafor cosmetică pentru că era ce dorea să facă mai departe. Să învețe să coafeze, să atingă mai ales fețele altor fete și să le facă masaj.. era ceva plăcut. Îi era ciudată ideea că de când începuse să se uite în jur își remarcase colegele, pieptul lor, picioarele, părul. Colegi plini de mușchi, drăguți unii, îi zâmbiseră dar nu treziseră nici o reacție. În schimb acum nu își putea lua ochii de la colega de pe rândul din mijloc. Blondă ca și ea dar în timp ce ea avea ochi căprui, cealaltă avea niște ochi albaștri superbi.. o dorea! Ar fi ținut-o în brațe în acea clipă dacă ar fi putut dar era prea din scurt.. abia intrase în clasă. Privi în restul clasei, nu aveau băieți.. o clasă de fete! Interesant.. 20 de fete – oare pot fi prietene sau sunt bârfitoare? Întoarse din nou capul și observă discret că e privită fix de colega pe care o admira.. Hmm.. Diriginta veni și plecă să mai ia niște acte din secretariat. Blonda profită de moment și se apropie. ”Bună, eu sunt Sorina și mi-ai plăcut din prima clipă când ai intrat în clasă.. și sunt lesbiană!” Isabela o privi cu drag, o sărută ușor și răspunse ”Bună, sunt Isabela și te-am remarcat imediat ce am intrat! Și da, cred că sunt lesbiană!” – spuse ea suficient de tare încât atrase atenția și altor colege. Pe rând, Corina, Alida, Monica, Alina, Bianca, Silvia, Liana, Jeni, Flavia, Rodica, se prezentară și toate încheiară salutul cu ”sunt lesbiană!” încât se creă o comuniune frumoasă acolo. Discuțiile de alt gen se opriră . Tot interesul ajunse pe a cunoaște femeia de lângă. Are iubită? Ar vrea să fie împreună? Ce preferințe are ca haine, mâncare sau muzică? O stare plăcută se instală în clasă – iar Isabela continuă spre Sorina ”Îmi placi foarte mult și da, aș vrea mult să fiu iubita ta!” Și o sărută din nou. Mâna ajunse pe sânii Sorinei smulgând un geamăt iar cu cealaltă o trase spre ea accentuând sărutul. Un zgomot de pași le opri.. se priviră ușor emoționate și Sorina spuse ”din păcate vine diriga.. că altfel în brațele tale mă ia valul ușor!” Isabela o privi câteva secunde fără să răspundă, apoi spuse ”nu-i nimic iubita, stăm un pic cuminți pe aici, fete studioase și când ieșim ne găsim noi un loc să ne iubim!” Și ambele începură să râdă cu gândul la cât de studioase vor sta fiecare cu gândul la sânii și buzele celeilalte.

Diriginta intră foarte serioasă împreună cu profesoara de matematică și cu maistra de coafor și le lăsă să se prezinte clasei. Alina plasă un bilet pe banca din spatele ei ”la cum ne privește maistra e lesbiană.. cine o seduce?” Și zâmbi Silviei, colega care citi prima biletul. Sorina îl văzu și ea dar îl lăsă să treacă, aștepta să fie iar cu Isabela, să o simtă în brațe, să o sărute.. să ajungă cu mâna jos.. nu mai auzea ce se spune în clasă, era cu gândul departe când diriginta spuse ”conform mediilor de intrare în clasă șefa clasei va fi Sorina – și toate colegele aplaudară.. doar ea se trezi mai târziu și înțelese că despre ea e vorba. Terminând ce aveau de spus clasei profesoarele ieșiră. Diriginta le rugă să mai stea un pic, vor mai trece să le cunoască și alți colegi care ar fi ore în acea zi. Cum ieși Sorina făcu semn colegelor să iasă puțin.. ”vreau să o am!” șopti ea către Liana, care ieși punându-se în ușă și reținând-o cu ea și pe Silvia, pe care o sărută ușor.. cu gândul la Sorina și la Isabela.. care aveau intimitate în clasă.

Iar Sorina veni din nou lângă Isabela și începu să o mângâie ”nu mai vreau să aștept până ieșim.. vreau să te am acum! Cât permite timpul dar să te am!” Și Sorina zâmbi fericită. Isabela o îmbrățișă și începu imediat să o sărute. Să-i mângâie sânii.. Și mâna ei o surprinse pe Sorina, care credea că va avea inițiativa. Se strecură pe lângă fusta colegei, care făcu loc și căută loc și pe lângă bikinii bleu .. mângâie ușor labiile cât să simtă că se umezesc și începu să o penetreze ușor. Sorina gemu și o privi cu poftă.. așa că Isabela o sărută din nou.. limba ei intră în gura Sorinei cercetând tot.. nu-i venea să creadă – novicea asta ”care credea că e lesbiană ” avea cele mai faine atingeri din lume.. orgasmul explodă pe degetele Isabelei și Sorina se destinse.. o îmbrățișă și o sărută din nou pe Isabela ”e rândul meu acum!” spuse hotărâtă jucându-se cu palma pe sâni și continuând cu cealaltă atingeri peste tot corpul. Dori să-i ofere și ea senzațiile primite dar un ciocănit discret anunța musafiri. Se ridică de pe Isabela și cele două fete își aranjară în grabă hainele. Liana și Silvia intrară în clasă zâmbind urmate imediat de dirigintă care anunță orarul. Și le dădu drumul pentru că ”toți au treabă cu cataloage, nu mai vine nimeni, puteți pleca!”

Iar fetele ieșiră vesele, împrăștiindu-se la ieșirea din școală. Sorina dori să meargă în parc iar Liana cu Silvia se alăturară. Chiar dacă făcea cinci minute până acasă, Isabela rămase cu ele. O îmbrățișă pe Sorina și-i șopti ”știu că mă dorești iubita, pizda mea te așteaptă.. găsește un loc și sunt a ta!” Și Sorina zâmbi luând-o de mână. O trase pe o alee ce părea la acea oră mai puțin căutată și fetele se grăbiră. Înțelegând că știe locul Liana le urmă câțiva metri și se opri la prima bancă ce păru mai intimă. Sorina mai făcu câțiva pași și găsi o tufă mare de magnolie ce mascau o bancă. Isabela se emoționă.. aici se poate face orice – gândi ea. Se opri câteva secunde și cu un gest rapid scăpă de chiloți care ajunseră în poșetă. Veni apoi în brațele Sorinei ”Te doresc din nou.. ia-mă!” șopti ea. Mâna Sorinei se strecură și desfăcu bluza căutând sânii.. pe Isabela o trecu un fior puternic.. era aproape gata, aproape dezbrăcată și aproape de un nou orgasm.. Palma Sorinei se jucă pe sânii ei.. apoi coborî.. ajunse la fustă și mâna Isabelei o conduse pe coapsă.. dorea prea mult să o simtă.. Înțelese mesajul și cu o mișcare rapidă ajunse la vulva Isabelei și zâmbi.. așa deci, scăpase de chiloți ca să o primească… udă și plăcută! Și intră direct, cu mișcări rapide și profunde, ajutată și de mișcarea Isabelei care stimula profunzimea.. O simțea tot mai udă și mai excitată.. Și Isabela explodă într-un strigăt lung, pierdută în senzația minunată a orgasmului .. ”Iubire, ești minunată.. am nevoie acum de un duș la câte ape m-au trecut cu orgasmul ăsta superb.. dar vreau să-l facem împreună.. la mine.. primul nostru duș împreună!” Și Isabela zâmbi și se ridică. Aveau să urmeze de acum zile minunate.. știa pe cine iubește!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s