Menaj in tandem

Sebastian se trezi cu Amalia alături . O privi cu plăcere, se oferise minunat lui. O amantă superbă. Micuță și superbă. O atinse ușor .. ar fi vrut să o aibă din nou, așa adormita .. și la gândul acela pula reacționă spontan! Păi dacă vocea corpului spunea asta .. se așeză deasupra ei și intră ușor.. mai întâi vârful penisului, apoi și restul din câteva mișcări. Ea zâmbi și genu dar nu se trezi. El continuă acel ritm lent, înțelegând că ea e și în vis dominată de senzații erotice.. o va lăsa deocamdată să se bucure de ambele senzații . Va crește totuși ușor ritmul .. și ea gemu din nou .. era bine!
Amalia visa . Că era undeva pe o plajă pustie cu Sebastian și că fac dragoste .. iar marea și soarele le mângâie corpurile.. că el o mângâie de asemenea și că ea îi alintă falusul. Că el e tandru cu ea când o penetrează și se mișcă încet în ea.. pentru a crește apoi ritmul .. mai tare, mai repede.. e așa de bine! Simți totuși că mișcarea e diferită în fapt și deschise ușor ochii . Și realitatea era minunată! Nu erau pe plajă, erau în pat dar el era în ea și făcea dragoste! Mult prea frumos.. va mai sta un pic așa , se va bucura de senzația asta unică! El crescu din nou ritmul și un geamăt lung al ei opri pasivitatea programată .. orgasmul era superb! Îl prinse cu brațele și îl îmbrățișă, era un amant minunat și cu ea adormită! Stătu un pic nemișcată apoi începu să dea contre în căutarea altui final.. care veni repede, urmat de altul .. era perfect! Se mișcă și îl făcu să iasă din ea, trebuia să ofere și ea mai mult! Și se repezi asupra pulii lui în cea mai pofticioasă felație de care era în stare. Dorea să îl termine așa , dorea sperma lui în gura ei ! Și energia ei fu răsplătită : un jet gros inundă gura, crezu că îl simte până în stomac, așa puternic intră! Avu răbdare și înghiți până la ultima picătură, apoi se ridică.
– E minunat să te simt așa dar mai am treabă! Să o terminăm și dacă mai pot.. Și Amalia coborî din pat aruncând o privire în jur: Arăta destul de curat, va șterge praful de pe măsuță și bibliotecă. Și merse să ia o cârpă de praf de pe hol. Simți pașii lui în spatele ei și o nouă îmbrățișare. Mâinile lui îi alintau ferm sânii, ceea ce o făcu să geamă din nou. O ridică și o ținu câteva secunde, parcă neștiind cum să continue, apoi își mișcă buzele spre coapsele ei și începu să le sărute cu poftă. Ea se sprijini cu o mână de măsuță și i se oferi , limba lui era minunată! Căută să vadă dacă ies ambele lucruri – să șteargă și mobila, să simtă și limba.. nu reuși .. va aștepta orgasmul în brațele lui. Și limba lui găsi punctul G.. simți un leșin cu focuri de artificii .. strigă cât putu de tare și se lăsă pe spate .. nu mai putea .. abia reuși să spună “du-mă în pat și ține-mă în brațe” și el execută dorința ei.. avea nevoie de câteva minute de deconectare. Mâna lui stătea neutră pe abdomen. Când reuși să se ridice, după minute bune, se simțea ca după o beție “o beție superbă” gândi ea. Și reîncepu treaba, energic, lăsându-l pe el să o mai atingă dar nu să o oprească . Privi ceasul din hol când ștergea ultimul raft din etajeră, era 7 seara. Se simțea frântă dar bucuroasă. Îl privi din nou “te vreau iar, pentru ultima dată azi! Să țin minte până revin pula ta. El o îmbrățișă și o așeză apoi pe masa din bucătărie. O pătrunse repede, arătând că era și atunci nerăbdător după ea . Că o vrea mult! Și ținu ritmul cât putu de mult. Simți orgasmul ei și asta îl excită mai mult. Simțea că nu mai rezistă dar oboseala îl făcu să amâne puțin finalul. Prinse următoarea senzație și plonjă energic în ea. Termină din nou în ea și văzu zâmbetul ei fericit. Îl mângâie ușor și îl săruta fugar pe gură în timp ce se uita după bluza ei. Se îmbracă repede și îl îmbrățișă “ îți mulțumesc pentru ziua asta, abia aștept să îți fac iar curat “ zâmbi ea. Acum însă vreau să mănânc repede ceva și să adorm în patul meu .. pe curând – șopti ea ieșind din apartamentul lui cu un zâmbet fericit pe chip.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s