Lanțul incestului 4

Mirela și Matilda se treziră îmbrățișate și se sărutară. Priviră la camera dezordonată unde Marta adormise și ea în brațele lui Mircea și zâmbiră. Formau un grup ciudat dar unit, se simțeau bine așa cum erau ei de izolați acolo în marginea orașului. Erau solidari toți și se bucurau de fiecare îmbrățișare.. de fiecare moment. Mâna Matildei ajunse pe sânii Mirelei și trezi fiori.. o dorea atingerea aceea încă din somn… era pregătită să o ia.. Mirela coborî palma și începu să alinte labiile Matildei și un geamăt lung scăpă.. Marta se trezi și-și privi fetele.. le iubea mult și le sărută spontan.. mai întâi așa formal, de bună dimineața apoi se întoarse la fiecare și le sărută ca o iubită ce le fusese și aseară. Limba ei alinta și mângâia.. iar mâna ajunse pe labiile Mirelei și o penetră cu mișcări rapide, sub privirea lui Mircea – trezit de gemetele fetelor. Privi repede în jur, văzu că mama și Matilda se iubesc și o trase grăbit pe Mirela în brațele lui și fata se bucură la gestul lui. Și începu să-i sugă cu plăcere pula, dând ritm. Se bucura mult că Mircea a luat-o pe ea și, ca de fiecare data, dorea să-i arate ce fericire simte. Așa că intensifică felația și tânărul dădu capul pe spate și gemu și el.. Mirela simți că e stăpâna situației și se opri câteva secunde.. cât să se așeze în falusul acela deja tare și frumos .. și să îl lase să intre tot în ea.. și gemu din nou.. prinse privirea Martei și-i zâmbi bucuroasă, apoi începu să se miște cu pula lui în ea.. era minunat! Parcă îl simțea mai adânc decât în alte momente.. crescuse ea sau era mai excitată azi? – se întrebă în acel moment. Continuă să se miște cu plăcere, dorea să împartă acea stare cu el.. și Mircea simțea cât de topită e ea în acel moment și o lăsa în acel ritm.. dădea contre izolate pentru a-i răspunde dar dorea să arate că o lasă pe ea să conducă, îi plăcea momentul. O privi și pe Matilda cum se dăruie mamei și-i zâmbi și ei.. avea femeile astea superbe lângă el și chiar dacă era curtat la școală ca un băiat bun la pat el tot la ele se gândea.. Ar aduce o fată acasă dar asta însemna să se spargă misterul și nu dorea asta! Cu gândul la acel mister, acea plăcere, începu să dea contre tot mai energice și o văzu pe Mirela cum strigă și înțelese că finalul ei venise.. finalul dăruit de el – și gândul ăsta îl energiză.. începu să se miște el mai mult și simți cum explodează.. cum o umple pe Mirela.. Se lăsă pe spate și își privi sora.

Marta jinduia după pula lui Mircea.. dar tocmai terminase în Mirela și nu dorea să-i strice momentul.. o trase în îmbrățișare pe Matilda și fata începu să-i sărute sânii.. să o alinte lung, să mângâie sânul stâng sărutând dreptul.. Să mângâie abdomenul sărutând sânul stâng. Și se decise și începu să o penetreze cu frenezie.. Dar mâna lui Mircea o opri. Și începu cu mâinile lui să le penetreze pe amândouă, smulgând gemete lungi. Ele stăteau îmbrățișate și își mângâiau sânii, așteptând să vadă cum continuă Mircea.. dar el nu se grăbea.. după ce o futuse bine pe Mirela simțea nevoia de a regula fără pulă .. de a-i da timp să respire un pic. De aceea se și așezase ca să poată fi energic cu ele, folosind doar mâinile.. Simți însă o atingere alături și văzu că Mirela din nou atinge pula lui.. și o lăsă să se joace.. chiar dacă încă simțea nevoia pauzei. Simți pe degetele lui finalul Martei și Matildei și asta îl făcu să zâmbească și să se ridice, o dată cu mama lui.. simțea nevoia, pe lângă pauză și de a mânca ceva.

Masa decurse foarte vesel și Mircea fu răsfățat de toate femeile. Matilda vru să-l hrănească de pe sânii ei. Și puse felii de brânză pe ea.. Când termină văzu că pe sânii Mirelei erau firmituri de brânză pe care le culegea Marta.. și se strădui să ia și el așa că o sărută pe Marta pe sânii Mirelei, ceea ce fetei îi smulse un geamăt.. Intrată în ideea asta, Marta puse pe coapsele ei bucățele de carne și Matilda se strădui să le culeagă.. și să-i dea limbi cât mai bine după aceea.. încât masa se prelungi printre gemete comune. Într-o clipă Mircea se simți iar excitat cât să intervină. Le puse pe surorile lui capră la marginea mesei, cu Marta între ele și se așeză în spatele Matildei și începu mișcări de penetrare.. se mută apoi la Marta, continuând cu mâna în Matilda.. și ajunse să o penetreze pe Mirela și să intre cu degetele în Marta.. și apoi să o ia de la capăt.. era superexcitat de ideea asta, de a le penetra succesiv pe cele trei și încercă să completeze și cu sărutări pe spatele lor. Se decise să lungească penetrările și femeile răspunseră pozitiv, cu gemete mai lungi, încurajându-l.. Simți așa orgasmul Martei și se simți bine.. O terminase deci pe ea prima.. zâmbi dar continuă și se concentră asupra Matildei.. care dădea contre energice, simțea că fratele ei o dorește.. Și cu un geamăt se prăbuși și ea pe masă, topită de valul orgasmului.. Mircea o îmbrățișă pe Mirela care îl privise un pic nervoasă terminându-și sora și-i șopti, îmbrățișându-i sânii ”am vrut să-ți ofer finalul meu!” Și brusc starea fetei se schimbă, zâmbi larg, contrele ei se potriveau mișcărilor lui și simțea că plutește.. totuși reuși să se controleze un pic.. dorea și ea ca orgasmul ei să fie la timp venit. La timp pentru el. – gândi ea. Și simțind cum se schimbă și el un val de căldură o cuprinse, o stare de bucurie și strigă cât putu numele lui.. era cel mai frumos orgasm.. mai frumos decât altele pentru că-i spusese că s-a gândit să-i ofere, din ele trei femei, ei finalul lui.. Și simți imediat cum el se descarcă, lipindu-se de ea.. jet după jet înăuntrul ei.. Întoarse capul spre el, căutându-i buzele.. nu mai putea de fericire!

Un gând despre „Lanțul incestului 4

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s