Aurelian și femeile

Tot o scriere Lucius – la care sper să facă și continuare

Domnul Aurelian era un bărbat de 42 ani, bine, scund dar atletic, care semăna cu George Clooney.  Era director adjunct la o instituție și era la Sinaia, cu familia, la ski, când, în hotel, se întâlni cu Doamna Nușa, o casieră din cartier, de  35 de ani, divorțată. O femeie cam plinuță… dar încă sexy. Îi fusese colegă mai demult. Doamna Nușa era însoțită de o domnișoară de 19 ani, roșcată și ochi verzi. Senzuală, cu ochi expresivi, nas drăguț, înaltă, și cu un corp minunat. Ca de fotomodel. Craci lungi si sâni potriviți.

Volubilă, Doamna Nușa îl oprise. – Aurelian, ce faci? Phii, ce întîlnire. Uite, ea e fata mea, Aniela. Vitregă. Are 19 ani și e la Litere… boboacă. Dumneata ce faci? Doamna Nușa era remăritată cu un tip care avea deja o fiică.

El, cu ochii la corpul fetei, de-abia vorbea. Fata întinse amical o mână și Aurelian i-o strânse, înfiorat de senzualitatea fetei care îl privea direct în ochi, cu ochii ei mari, cu interes, îndrăzneață și oarecum tupeistă. Ea îi strânse mâna întârziind cam mult atingerea. Mari fiori îl străbătură. Și o recunoscu: fata îi fusese elevă. Premiantă. Aurelian zise că soția lui și fata lui plecau la București a doua zi, dar el mai rămânea încă trei zile. Iar doamna Nușa se bucură. -Uau. Păi poate ne vedem, nu? Mergem puțin pe la ski. Aurelian se despărți de ele, năucit încă de minunata apariție feminină. În palmă încă mai simțea atingerea degetelor fierbinți de fată. Doamne, ce ființă.

Două zile profesorul  merse cu ele pe la Cotă, la ski. Fata skia ca o profesionistă, unduind pe skiuri corpul ei de sportivă. Se uita la ea de pe margine, întrebându-se cum o fi arătat corpul ei gol?  Remarca și cum fata continuu își mișca șoldurile pe lîngă el, aruncându-i priviri lungi, un pic curioase,  și răvășindu-și coama aia de păr castaniu buclat.  Ciudat era că părea mereu îmbufnată. Nu zâmbea deloc. Ce era cu fătuca aia?

Apoi joi venise viscolul. Nu aveau cum să mai skieze, și în plus Aniela avea și o febră musculară. În acea dimineață Aurelian fu invitat de cele două la ele în cameră. Să bea un ness. Amândouă ocupau o cameră la etajul doi. Intră și văzu că Aniela citea în pat. În cameră era foarte cald. Puștoaica era acoperită cu plapuma,  până la sâni, dar avea umerii goi și Aurelian realiză că fata e goală sub cearșaf. Sau în chiloți? Un picior al fetei, gol, alb și lung ieșea ademenitor de sub plapumă. O gambă perfectă ce se prelungea cu o gleznă frumoasă, și un călcâi rozaliu, așa de mic. Aniela citea și mișca ușor degetele piciorului ăla gol și Aurelian simți că moare. Se așeză  încordat ca un arc pe fotoliu și conversă jenat cu Nușa de una, de alta. Privind crispat spre fata din pat. Nușa purta o rochie mov, și vedea picioarele ei goale pe mochetă. Afară vuia viscolul. Și el era în camera ce mirosea a femeie. Camera cu picioare goale de femeie, în toiul iernii. Nușa, bând cafeaua, turuia încontinuu, și el văzu cum fata de pe pat îl privește acum tot mai atent și fără reținere. În mod straniu și doamna Nușa îl privea cam la fel. Aerul de lângă cele două deveni fierbinte  parcă și Aurelian simți clar cum în el i se trezește o erecție enormă. Oare… era ceva acolo? Apoi Doamna Nușa, amuzată, începu o bârfă, despre zvonul ce spunea că nu știu ce colegă face sex cu un mare boss de la Inspectorat. Pentru a fi promovată. De fapt ea vorbea tot mai ciudat, în timp ce fata ei se uita lung la el, nonstop, cu ochii în ai lui. Apoi casiera spuse:

– Of, dragă, dar voi bărbații sunteți așa de ușor de manevrat de o femeie mai sexuală… Hai, recunoaște dragă… Cu anumite mângâieri, faceți orice vă comandă o femeie, nu? Uitați și de nevastă și de copii și de tot, nu? Aurelian râse nervos, jenat de prezența fetei. Doamna Nușa chicoti, oarecum incitată de jena lui. Se foia, agitată.

– Dar ce, te jenezi de Aniela mea? Păi are ea 19 ani, e domnișoară mare și… cam  știe despre ce vorbim..  Aniela ia zi tu domnului ce visează domnii mereu?

Fata cu ochi dulci, se uită fix la el, fără jenă și zise încet:

– Vai mama, se poate? Păi… ca o femeie să le desfacă șlițul… Și să le alinte…aia. Și ei să se golească. Bleah.  Nu doar asta visează ei tot timpul? Porcii.

Ce cuvinte erau astea în gura unei fete de 19 ani? Aurelian se înecă cu cafeaua, privind uluit la cele două, neștiind ce să spună. Doamna Nușa îl privea și ea acum fix, fără să mai chicotească. Ochii amândurora, mamă și fiică, aveau niște sticliri ciudate. Și îl fixau cu aviditate.  În camera mică de hotel aerul devenise irespirabil. Apoi se petrecu lucrul ăla inimaginabil: casiera făcu deodată ceva provocator :veni lângă fotoliul lui, se așeză în genunchi pe mochetă, îl privi câteva secunde încordată, cu ochii dilatați, apoi femeia îi puse deodată o mână caldă la penis și zise apoi încet, cu voce tremurată: – Aurelian, iartă-mă… Dar e o problemă… Ăăăă, cum să-ți spun?… Apropo de șlițuri de bărbat… Ăăăă, Aniela mi-a zis zilele astea că îi place mult-mult de tine…. Că ești special… Și că ar vrea… să o lași… să-ți desfacă șlițul, ea. Știi, afară plouă, e plictiseală, și are și ea un vis: un bărbat însurat, mai matur și simpatic…  ca tine. Ai vrea să facem așa ceva?… Ocazia e… minunată. La hotel, soția ta e departe… și noi aici.

Brusc Aurelian avu senzația că intră într-o apă fierbinte. Se zbârli tot. Fata de pe pat se uita indiferentă la mama ei care spunea așa ceva și alinta cu mâna penisul lui Aurelian peste pantaloni. El scăpă un geamăt. Femeia își trecu apoi limba peste buze și oftă. Aurelian icni sub degetele casierei care-i frământau acum mădularul din chiloți. Nușa cea casnică știa meserie…   Atins la penis așa de femeie, fix sub ochii fetei din pat, bărbatul simți că face stop cardiac. Încercă să zică ceva, roșu ca un rac încercă s-o dea departe pe casieră, dar se bâlbâia penibil, ca un elev la tablă. – Nușa… Vaaai… Aoleu… dar ce faceți??… Vai dar nu-nu-nu se poate… Su-su-sunt însurat… Cu-cu-cum să fac așa ceva cu domnișoara? Și scuze, a zis că suntem porci…. Atunci fata din pat vorbi iar. – Dom profesor, eu nu sunt fata biologică a doamnei. Și-s majoră. Fiți pe pace. Și mama nu glumește – îmi place de dumneavoastră. Și chiar vreau… aia. Noi puștoaicele de azi suntem, altfel, față de femeile din generația dumneavoastră crescute în bezna comunistă. Apropo, și porcii sunt excitanți, uneori. Și văd că vă place ce vă face mama cu mâna nu?… Mama ei – tot strângând în palmă cu drag mădularul lui Aurelian, care se făcuse tare ca lemnul  – îi zâmbea parșiv, cu capul înclinat șăgalnic. Cu vârful limbii scos afară. – Hai frate, auzi ce zice pisicuța mea? Fă plăcere unei domnișoare drăguțe nu vrei? Du-te lângă pat și… desfă șlițul. Îi place foarte mult când băieții își dau jos  chiloții dinaintea ei… dar asta, cu unul de 40 e visul ei cel mai mare. Și mie îmi place să… văd. O să fie cea mai frumoasă dimineață din viața dumitale… Și de fapt nu dimineața vă place vouă să ejaculați? Când testosteronul vă e la maxim? Și dimineața de munte deveni un iureș insuportabil de ireal și voluptuos de plăceri sexuale, cu Aurelian luat în dezmățul celor două.  Doamna Nușa aduse repejor un prosop. Afară ploua de rupea. Aurelian gâfâia icnit de o excitare neomenească.

Aniela, se ridică sprijinită în pat pe perne, și rămase cu sânii goi. Se uita la el, tot așa, îmbufnată și parcă dezgustată.  Dar exhibând sânii ei superbi, cu sfârcuri erecte, roz. Era total blocat de ciudata aia.  Sângele îi vuia în cap. Oare ciudatele alea, mamă și fiică,  își băteau joc de el??? Doamna Nușa îi simțea ezitarea. Femeia îl sărută moale pe gură, și îi șopti tandru, cu aceeași mână pusă indiscret la penisul lui, pisicindu-se. – Aureliaaaan, da ce te-ai blocat așa?… Te rog să faci cu ea ce am zis, da? Da?… Și nu te mai gândi la nevastă, că  nu va ști. Și da, nu te mai uita așa, că voi participa și eu. Fata nu mi-e rudă… Și e majoră… Hai, curaj, mergi lângă drăgălașa de pe pat și dă-ți jos chiloții. Hai, hai…  Aniela nu e de la pension, să știi. Și știe meserie… Amețit de ceea ce se petrece, Aurelian respira greu. Ceva îl rodea: dacă totul era o înscenare în care el pica de fazan? Pe pat Aniela, cu mișcări de felină, împinse jos cearșaful cu picioarele… și rămase goală pușcă sub ochii lui. În lumina gri a dimineții ploioase părea mai lungă, așa nudă. Între picioarele lungi Aurelian îi văzu sexul, epilat, și cu labii roz și foarte groase. Deși acum gâfâia, ceva îl rodea: dacă totul era o înscenare în care el pica prost?

Nu, nu era înscenare. Era pe bune. Domnișoara Aniela așa complet goală, ridică un picior gol, perfect și începu, dinaintea lui, să-și alinte clitorisul cu degetele. Privind către el, fata se masturba acum, da mereu cu acea expresie îmbufnată. Doar respirația îi devenise mai puternică. Icnea ușor: – Vezi ce fac?… vezi ce fac?… Deci vii sau nu? Îl tutuia, fătuca. Tulburată Doamna Nușa îl sărută iar pe gură (degetele ei nu conteneau alintul de la penisul profesorului) și iar vorbi: – Ei, domnule, cum arată fata mea goală? E bună bebelușa? Hai, acuma du-te și dă-i-o sus, în timp  ce ea se freacă la lindic. Adora să-și dea drumul când pupă o pulă… Chiar vreau să văd asta… Aurelian simți că moare auzind așa îndemn porcos al unei mame de fată.  Aniela, goală pe pat se alinta fără pauză la clitoris, și răsuflă ușor, ridicând din fund, cu ochii fixați la Aurelian. Fata aștepta. Aurelian credea că visează. Dar mirosul celor două deodorante și zgomotul ploii de vară îi spuseră că nu visează. Dar tot paralizat era. Doamna Nușa pufni, se ridică, îl luă de mână și-l trase lângă patul unde Aniela cea nudă  și udă aștepta. Apoi îl certă.

-Ce faci domnule ? Faci o domnișoară dornică de bărbat să aștepte? Păi nu e elegant. Uită de nevastă. Și se aruncă în vârtejul de plăceri anormale. Din doi pași fu lângă minunata ființă de sex feminin de pe pat. Și iute Aurelian își coborî pantalonii laolaltă cu chiloții, exhibând sub nasul Anielei, cu un icnet, marele lui penis cu care o fericea pe Cecilia, soția, dar și pe nesătula de Roxi, vecina de la parter. Penisul lui erect și mare, și parcă nedumerit de prezența a două femei, era afară acum, bălăngănindu-se la pântec.Penis cafeniu, vânos, arcuit, epilat și parfumat cu Dior. Deodată, cu mădularul erect destins sub ochii ei, Aniela nu mai avu expresia aia îmbufnată, care deveni brusc o expresie de infinită fericire. Fata suspină. – Ooooaaauuu… daaaa… daaaa… e mare… După – fără ezitare și curioasă – fata casierei apucă în mână penisul ăla cafeniu, mare și gros. Sub ochii mamei ei. Atins acolo de mâna străină, de fată tânără,  Aurelian simți valuri voluptuoase până în tălpi și icni de plăcere: Aniela, știa treaba, pentru că, fără rușine, decalotase pula și deja îl masturba tandru. Mâna fetei de pe pat trăda experiență. O apucă de umerii goi și icni iar și iar, arcuit tot, cu ochii la  corpul nud, parfumat. – Anielaaa… Anielaaa… Uaaah… Doamneeee… Visez???… Alături, Doamna Nușa privea avidă, suspinând, așezată pe fotoliul de alături. Cu ochii la fata ei care acum deja începuse să pupe cu drag penisul lui Aurelian. Fără a opri cu mâna alintul pe care și-l dădea la clitorisul umflat. – Vaaai, Anielooo…  Dar te știi fato… Scrofiță mai ești, Doamneee… Fata mârâi ceva aprobator. Doamna Nușa, privind continuu activitatea fiicei sale, se ridică apoi  și veni excitată în spatele lui Aurelian, șopti tandru ”lasă-mă să te ajut…”, apoi cu o mînă femeia începu să-i alinte fesele și cu degetele de la cealaltă mînă doamna Nușa îi apucă la rădăcină penisul care deja era mozolit de gura cărnoasă și lacomă a Anielei.

Luat așa, între cele două femei, alintat de o gură și patru mâini catifelate, Aurelian icni gros, cutremurat de o plăcere neomenească. Aniela îi molfăia acum penisul, pe care și-l băgase pe două treimi în gură. Glandul mare era de-acum în amigdalele fetei. Apoi deodată, Anielei îi veni orgasmul: scăpă mădularul din gură, și ridică tare din șolduri, împingându-se în călcâie, zvâcnind ritmic din fund, cu niște mici strigăte. Indus de spasmele Aurelian simți că ejacularea vine în el, enormă, și strigă: – Aoleu… aoleu… viin, viin… Dar Nușa, cu instincte de femeie matură știa ce trebuie: iute îi strânse puternic penisul la rădăcină cu două degete, și, ca prin minune senzația de ejaculare iminentă trecu. Pe pat fata goală se prăvălise stoarsă, gemând cu ochii închiși. Doamna Nușa îl săruta umed, cu limba, și îi șopti. – Te rog nu varia… Îi trebuie pulă, pulă tare, mai vrea un orgasm, că altfel moare… Și acuma, babardește-o…

Fără niciun cuvânt Aniela se instală în patru labe pe patul îngust. Încordat de plăceri nefirești bărbatul dezmierdă cu palmele bucile mătăsoase, și spinarea fetei, apoi strecură două degete în despicătura udă de secreții. Aniela – pentru prima oară în acea dimineață – gemu gros. Arcuind talia. Gata de a fi pătrunsă. Aurelian își apucă mădularul, se jucă puțin cu glandul între labiile fetei, apoi îl împinse încet în vulva fetei, care scoase un suspin, ca un mieunat. Apoi – cu mâinile pe șoldurile ei fierbinți – Aurelian începu o copulație adâncă, fără sens, cu fata ce-i putea fi fiică. Camera se umplu de grohăielile lui și suspinele disperate ale ei. Doamna Nușa îl luă în brațe, și-l sărută umed pe gură, în același privind atentă  cum el copula cu fata ei, și cum falusul lui vânos intra și ieșea plescăind din despicătura ei îngustă. Nușa gemea, privind. -Doamne, ce mare e… Doamne ce-mi place să văd… Rezistă, te rog, te rog… așa, așa, dăi-o, dăi-o, adânc, adânc… Oooohh….

Între cele două nerușinate era greu, foarte greu să nu ejaculeze, dar Aurelian, cu dinții strânși continuă să pompeze cu pula despicătura minunatei  fete, încercând să nu privească minunatele tălpi înguste și călcâie care, ele, îl asmuțeau sălbatic pe calea ejaculării finale. Efortul omului fu răsplătit. Aniela deodată dete aerul afară din plămâni, un fel de  ”Hăăăăă….” animalic, arcui talia și avu al doilea orgasm, cutremurată toată, mușcând perna și chirăind și zgâlțâind patul. Aurelian se mai izbi de câteva ori in fetița caldă apoi disperat scoase penisul de acolo și-l apucă în mână ca să se golească peste bucile fetei. În clipa aia casiera suspină, se aplecă la pântecul lui,  îi apucă iute mădularul și deschise gura, scoțând limba și el, cu deznădejde se ușură năprasnic direct în gura casierei, care avea mare plăcere să lase bărbații să facă așa ceva. Ejaculă mult, cu cele mai enorme plăceri din viața lui. Năclăind cu spermă fața femeii care primi cu plăcere lichidul de bărbat în gură și pe obraji. După aceea, cele două pupară iar falusul lui Aurelian, care repejor fu iar tare, arcuit și semeț. Acum Nușa voia pula în ea, supra-excitată fiind de ședința sexuală a fete ei.  El se culcă pe mochetă, cu penisul în sus și ea, mânată de marea căldură dintre picioare, veni iute deasupra lui, cu tălpile deoparte  și de alta a corpului lui, după care Nușa  se lăsă alene pe vine, apoi cu degete iscusite de putoare în călduri, deveni cățea: își potrivi capul pulanului la scoica udă, după care se lăsă suspinând pe pântecul lui Aurelian, luând acum ea adânc în fetia udă carnea tare a omului, până ”la cotor”. Casiera începu icnind să danseze și să salte pe penisul lui ce se făcuse enorm, în timp ce Aniela privea lacomă total copulația mamei sale, tot cu degetele pe la lindic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s