Olesia

O nouă scriere a lui Lucius

Doamne,  ce înnebuniseră femeile în anii 90. De la 18 la 35 ani, toate arătau ahtiate după mădular. Dispuse la orice – sex anal, în gură, ejaculări fără sens. Azi urmează povestea cu rusoaica Olesia. Colega noastră de la universitate. Venise din sărăcia de la Chișinău și se instalase în Moldova. Ca mulți alți basarabeni. Era rusoaică sadea, după mamă. Vorbea românește cu un accent rusesc, oribil, dar ce conta? Olesia era e o frumusețe ireală. Avea cam 1,70, corp de amforă și păr de culoarea mierii, combinat cu ochii enormi, verzi.  Un năsuc cârn, obraznic. Și o gură mică, de păpușă. Era măritată cu un  șmecher local, plin de bani, de vreo 55 de ani. Mereu plecat cu biznis pe afară. Stătea într-un apartament de 4 camere, mare, lângă parc.

Lucra la serviciul administrativ, nu se știe ce.  Plimba dosare, mișcând din fund, și lăsând în urmă dâra aia de parfum floral, care ne-o scula la toți. Era foarte dezinhibată Olesia asta.

Apoi a fost petrecerea aia, la ea acasă.  Și acel dezmăț sexual cu ea. Lucruri interesante, care și azi sunt în memoria  celor trei bărbați care încă nu plecaseră acasă la 2 noaptea, după ce restul invitaților se retrăseseră. Era ziua ei, de fapt. Împlinea 30 de ani. Invitase trei perechi, și alți colegi. Eram și eu acolo. Bairam fain, old fashion. Bărbatul ei, plecat cu afaceri în Austria. Olesia era veselă, și mai frumoasă ca oricând. Semăna bine cu un star, cred. Mâncare faină, gin, whiskey, Phil Collins. Apoi seara a trecut și a venit noaptea. Invitații plecau, unul câte unul. Eu încă eram, că soția mea era la Cluj. Una peste alta, după miezul nopții rămăseseră la ea colegii Luigi și Teddy, și eu. Noi trei – tipi însurați – și Olesia, cu bărbatul aflat la 1800 km distanță. Apoi, când apartamentul s-a mai potolit – fără zgomot de invitați – ne-am dat seama că frumoasa Olesia e cam beată. Băuse cam mult gin. Am ajutat-o să strângă resturile de mâncare, și să debaraseze masa mare din sufragerie. Am făcut cafea să ne trezim și vedem că rusoaica își scoate ciorapii. Era în noiembrie, afară ningea ușor și priveliștea picioarelor ei goale în toiul iernii ne-a săgetat în inimă. A desfăcut o nouă sticlă de Beefeater și apoi a zis ”Dragii mei coleguți, dar hai să dansăm. E  ziua mea, ce naiba…”. Cu accentul ei de ruskaia.

 Apoi Olesia chiar a dansat cu noi, pe rând, foarte lasciv, împingându-și pântecul în al nostru. Pe rând, s-a lipit de noi, chicotind nonstop, roșie la față, în timp ce noi îi aspiram parfumul și ne holbam la picioarele ei goale și albe, orbitoare în lumina lustrei. Simțind cu instincte de mascul că rusoaica noastră are intenții foarte speciale. De ce o femeie și-ar scoate ciorapii, iarna? Dinaintea a trei bărbați? Nu ne-am înșelat deloc. Dansa cu Luigi când nebuna frumoasă și pilită a declanșat desfrâul. Dansa alene cu el, si eu cu Teddy, pe canapele ne uitam la ei, mai ales la picioarele ei goale, cum dansa ea stând pe vârfuri. La pântec aveam niște erecții cum nu avusesem vreodată cu soțiile noastre. De abia respiram – întrebându-ne ce are de gând Olesia asta. Ce a urmat ne-a arătat că nu eram cu o sculătoare simplă de doi bani, ci cu o femeie stârnită, cu nevoi sexuale foarte puternice. Stîrnită și decisă. Apoi am văzut că irealul devine real: fără să oprească mișcarea de dans Olesia a început deodată să umble cu degetele la șlițul lui Luigi, cu intenții clare de a-l desface. Îi zâmbea cu candoare zicând pe rusește ”Luigi, ia hociu tvai hlien…”. Adică Luigi vreau pula ta. Am auzit cum Luigi face un ”aahh” sonor, apoi, ca într-un vis erotic, parcă prelingându-se pe lângă el, cu grație de balerină, frumoasa noastră Olesia s-a pus în genunchi dinaintea lui și fără nicio ceremonie i-a tras jos pantalonii, laolaltă cu chiloții. Penisul lui Luigi a ieșit afară, elastic și erect, de parcă avea arc. Imediat Olesia l-a apucat în mâna ei mică  apoi a zis, privind tulbure la noi și la Luigi  – ”Vaje moi, ia takoi vazbujdnie…”   Adica ”Doamne ce excitată sunt.”

 Pe canapea eu cu Teddy am icnit în cor de uluire, în timp ce Luigi a scos un icnet de uluire mare, mai ales că Olesia gata, fără mofturi, pornită, deja își băgase mădularul lui  Luigi în gura ei rujată. În timp ce el scotea strigăte, cu mâinile băgate în cocul ei blond.

 Pe canapea, ca drogați, eu și Teddy nu am pierdut timpul, asmuțiți de scena pornografică și imediat am scăpat de pantaloni și de chiloți și, holbându-ne la ce făcea rusoaica cu gurița, am început să ne frecăm repejor pulanele, intuind că noi urmam la rând.

 Fără să se oprească din molfăit pula lui Luigi frumoasa Olesia și-a întors ochii ei mari și verzi si cam roșii de la gin spre noi și sprâncenele i s-au ridicat văzând activitatea noastră. Muzica tot cînta ”Two Hearts”, și sub lustră, Olesia mesteca fără  pauză mădularul lui Luigi. Ea molfăia falusul, suspinând de parcă se futea, iar el  săracul, scotea vaiete inumane. Care deveniră niște miorlăituri disperate când își dădu drumul năprasnic în gura mică și rujată care-i șampona cu saliva glandul. L-am văzut cum o apucă de umeri și cum se golește, vijelios, drept în gura amabilă a Olesiei, care a continuat să  țină  mădularul țâșnitor în gură. Doar când contracțiile lui Luigi s-au potolit, am văzut cum Olesia eliberează pula și cum șiroaie de spermă pe care nu o înghițise se scurg, abundente din gură, drept pe rochia cea neagră.

 Cu ochii în ochii lui Luigi, rusoaica beată a mai frământat pula între degete, storcând ultimele șiroaie de lichid, șoptind, fericită –  ”Vajie, vajie, stalko spermii…” Doamne, doamne, ce de-a spermă.

 În secundele următoare, Olesia cea beată,  plină de sperma lui Luigi la gură, și-a adus aminte și de noi. Cu greu s-a ridicat clătinându-se (era foarte beată) și s-a instalat în genunchi lângă noi apucându-ne grăbită penisurile erecte în mâinile ei mici și așa de fierbinți…  Sub degetele ei fierbinți ce porniră o ritmică masturbare de femeie pricepută,  eu și Teddy am  icnit, ridicând din șolduri, răvășiți de plăceri neștiute.  Frumoasa Olesia  apoi și-a mutat gura ei mică de la un falus la altul, sărutându-le drăgăstoasă, în timp ce în nări, de la ea, ne venea un miros ciudat de parfum floral, gin și spermă proaspăt ejaculată. Nu părea să o deranjeze că nu făcusem duș de 12 ore. Nu ne-am stăpânit, era prea mult,  alinturile blondei bete erau prea nerușinate, noi prea tensionați și rusoaica prea frumoasă și excitantă, așa cu resturile de spermă cleioasă pe nas și bărbie. Și cu coama ei blondă despletită. Și clar voia să vadă ejaculări. Era din specia aia de hiper-sexuale. Aproape simultan ne-am zborșit sub mâinile ei, ridicând sus din șolduri,  strigându-i numele, și zvârlind în aer multe țâșnituri groase de lichid vâscos, care stropiră laolaltă obrajii ei, canapeaua și coapsele noastre păroase.

 A rămas așa aplecată peste noi, încă strângând între degete pulele noastre fleșcăite, și gâfâind. Pe frunte i se prelingea o dâră de spermă, iar altă țâșnitură îi năclăise părul de pe frunte. Apoi Olesia a început să ne adulmece bălțile de spermă de pe coapse. Bâiguia și ofta pe rusește – ”Vaje, kakoi zapah. Kancil ot treh mujki, tak harașo…” Adică – Doamne ce miros, spermă de la  trei bărbați, ce bine e…

 O priveam epuizați, ca în vis. Nu pot uita mirosul spermei combinat cu parfumul ei. Apoi, amețita s-a ridicat și  s-a șters de zeama aia… și și-a scos hainele, rămânând goală pușcă. Așa goală și beată, sub lustră, Olesia cea curvă a dansat prin sufragerie, mișcând fundul ăla perfect. Pizda îi era bărbierită total. De la excitare sânii îi stăteau în sus. S-a uitat la noi și a zis în rusește ”Tipier ti daljien trahnut mienie, malciki…”. Noi nu pricepeam nimic din ruseasca ei, și a râs înalt  și a zis excitată ”Și acuma vreau să mă futeți, băieți…”.

 Noi deja eram la erecția a doua, tustrei, cu mădularele tari ca lemnul, ridicate în sus. Cu mișcări de femeie beată, ne-a mai pupat odată cu drag pulele, apoi Olesia s-a pus în coate și genunchi pe canapea. După care ne-am perindat la fundul ei frumos și alb, scormonind-o pe rând în păsărica ei epilată,  ea rotind fundul, pricepută, și noi ducând-o la orgasm. Unul futea si doi dezmierdau cu palmele corpul ei gol, de la gât până la tălpi. Futută,  și alintată așa, Olesia scheuna și striga chestii în rusește, dracu știe ce. La final am grohăit ca vierii eliberându-ne de spermă, a doua oară, peste bucile ei albe și catifelate. Fără prezervative…

 După aceea ne-a mai lăsat să o penetrăm, și să ne frecăm de ea, dar in jumătate de oră Olesia a adormit, răpusă de alcool și plăcerile futaiului. Grijulii, i-am pus pijamaua și am cărat-o în pat. Mirosea a parfum, gin și spermă. Apoi Luigi a mai zăbovit în dormitorul ei: se apucase să-i sărute un picior mic, gol și alb, fierbinte și parfumat. El era cu fixul de picior de femeie. Asta ne-a stârnit iar nevoile: pe rând ne-am frecat penisurile de tălpile și călcâiele mici și mătăsoase  ale femeii  blonde ce dormea buștean,  ejaculând iar, puțin, chinuit si voluptuos, din nou, în acest mod ciudat. Peste degetele piciorului ei mic.

Nesătui de Olesia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s