Getuța

Altă scriere Lucius

In care „aia mica” ajută plăcerea bărbaților din bloc

O chema Getuța. Împlinise nouăsprezece ani, dar arăta ciudat: lungană, cu un corp ca de băiat. Cu picioare subțiri, și aproape costelivă. Iar pe bustul ăla plin de coaste, Creatorul îi pusese doi sâni mari de tot, cât niște pepeni mijlocii. Frumoasă nu era Getuța, că avea dioptrii și coșuri… dar avea sânii ăia și un păr negru-negru, lung, ondulat… veșnic strâns în coadă.

Deși crescuse toți din bloc îi ziceau „aia mică”. Maică-sa murise când ea avea 7 ani și trăia cu o bunică un pic nebună. Ca s-o ajute, asociația de locatari o angajase ca femeie de serviciu. Să mai facă un ban, că era amărâtă tare. Bunica avea pensie de 900 lei. În plus unele familii o mai luau să le facă curățenie. Era foarte harnică. Getuța. Deși în general era tristă, chiar morocănoasă, și nu prea vorbea cu nimeni. Apoi, pe măsură ce fetișcana noastră se lungea  (avea 1,77) și sânii îi mai crescură, bărbații din bloc începură să o privească… altfel. Getuța avea obiceiul să umble fără sutien, și sub veșnicul ei tricou roșu, sânii ăia mari și rotunzi i se legănau și bărbații… se excitau. Că Getuța, ”aia mică”…  devenise femeie. Într-o dimineață, un domn din bloc descoperi și alte calități ale fetișcanei, în afară de faptul că spăla bine casa scării. Getuța deretica în apartamentul domnului Bozoncea , un profesor de 40 de ani. Un bărbat bine, fără burtă. Fusese chemată de soția lui să curețe mocheta. Ea, doamna, era la serviciu, el era în concediu. Sârguincioasă, fata făcuse treaba. Freca mocheta și el se uita lacom cum  sânii ei mari se mișcă sub tricou. Și îi vedea și picioarele goale. Îl treceau sudorile… el singur cu fetișcana de 17 ani. Pe la ora 11 era gata și el îi dăduse banii, 50 lei. După care, gâfîind, cuteză… și îi zise repede:

-Auzi, iartă-mă… dacă ți dau 100… îmi arăți sânii?

„Aia mică” îl privi încruntată.

-Da nu ți e rușine? Ai nevastă!!!

 El se înroși tare de tot.

-Știu… știu… Dar vreau să-i văd… Te rooog… 150 e bun?

Getuța se uită la el. Se gândea. Banii îi cam trebuiau. Și Bozoncea era bărbat destul de sexy. De ce nu?

Oftă și apoi își scoase tricoul, expunând sânii ei mari și goi.

Albi, grei, rotunzi, cu sfârcuri roz. Bozoncea  se holba la ei. Asudat. Sâni de fată de 19 ani. Tremurând, îi apucă în palme, carnea fetei era fierbinte și tare.

-Doamne, fătuco… Ce sâni ai… Sâni de adolescentă… Mmmm… I-a mai alintat așa în palme, în timp ce ea stătea liniștită, apoi a cutezat cu altele, și a șoptit repede:

-Scumpo…  fato… copilă dragă… Nu mai poooot…. Auzi… Pentru 200… mă lași să… mi-o frec de ei? E visul meu… te rog… Te rog…

Getuța ridică din sprâncene și-l împinse scârbită. Deși se aștepta ca el să i ceară asta. Știa ce vrea omul, așa făcea verișoara ei de 26 ani cu iubitul ei. Văzuse și in filmele porno.

-Băăăi neneaa… Ești cu capul… Ce grețos…

Apoi „aia mică” parcă rumegă un gând, uitându-se la ochii lui rugători.

-Bine, dar vreau 350. Dar nevasta nu vine?

Înnebunit de acceptul Getuței, profesorul umblă la banii de utilități, adunați de soție, și scoase 400 lei, și îi puse pe masă. Ochii fetișcanei sticliră. Se uită la el ironic și pufni.

-Cred că știi că ești penal nu? Știi că nu am mai făcut ceva cu bărbați nu?

Bozoncea  zise răgușit:

-Te cred… Dar cine o să știe?… Nici eu nu am atins vreodată o puștoaică cu sâni ca ai tăi… Deci Getuțo… și eu sunt începător…

Aduse repede o rolă de prosop de hârtie, o așeză pe scaun, îi mai dezmierdă sânii goi cu palma, apoi începu să desfacă prohabul, după care își dădu jos blugii și chiloții. Mădularul omului ieși afară, semeț și tare și arcuit și plin de vene, parcă uluit că în loc de doamna Bozoncea, dă de o puștoaică slabă cu sâni mari care se uită curioasă la el.

Bozoncea  gemu de plăcere și începu să-și miște pula în sus și-n jos sub ochii măriți ai fetei. Era complet bărbierit la coaie și pulă. Getuța se holbă la mădular cu o expresie de dezgust, dar și curiozitate.

-Mvaaai… ce oribil e.

Dar rămase pe loc când Bozoncea  începu a-l freca ușor de sânii ei calzi. Gemând ca un animal rănit de plăceri mari și ciudate și anormale.

Se frecă așa îndelung de pieptul ei gol, de umerii slabi, apoi iar printre sânii ăia tari și rotunzi. Getuța simțea că i se face pielea de găină. Gemea.

-Mvăleu…Mvăleu… Getuțaaa… Știi că nevastă mea nu acceptă asta….

„Aia mică” stătea dreaptă, și se lăsa atinsă pe sâni – pula de bărbat umbla acum pe sânii ei goi. Un bărbat îi folosea sânii. Simți că se excită. Pula aia și banii de pe masă… capul îi vuia.

-Serios? Nu vrea pula pe țâțe? De ce?

El icni iar.

-Nu vrea… Nu știu..  Că e proastă… Aaaah…. Apoi, pornit, Bozoncea  încercă să și ducă mădularul către gura ei și ea se încruntă, ferindu-se.

-Hei, nenea, nu asta, da???

Bozoncea  renunță. Dar era bine și așa

Tu bărbat însurat stătut să faci ”frottage” cu nișe sâni perfecți de fată…

Apoi Getuța văzu cum din penisul de pe sînii ei  începe să iasă un firicel de lichid transparent, cleios. Știa ce este – pre-ejaculatul de bărbat care nu a mai ejaculat demult. Îi zisese vară-sa și atunci simți că și ea se excită.

Și nu mai fu pasivă, ci activă: apucă mădularul cu degetele ei subțiri și nepricepute. El icni de plăcere.

-Daaaa Getuța… daaa… mâna taaa…. mâna taaa…. ajută-măăă… ajută-măăă…

Bozoncea , cu mâna lui peste a ei, ghidă mâna fetișcanei, ritmic, pe lungimea falusului, într-o masturbare dulce de mână de fată.

-Uite-așa… Aaah… Uite-așa…. Oaahh…

După un minut, Getuța  șopti:

-Acu lasă că știu și eu… Fac eu… Fac eu…

Și pe penisul său rămase numai mâna fină a fetei care, instinctiv, îi oferea  plăcerea masturbării, cu instincte de femelă, stârnite. Gândind, cu bolnavă excitare, că ”face” pe bărbatul alteia. Pe fruntea Getuței apăruseră picături de sudoare și, pe măsură ce Getuța  săvârșea acea labă cu mâna ei de puștoaică, privind în același timp  curioasă glandul mare băgat între sânii albi de fată…  plăcerea în Bozoncea  urca acum tumultuos în glande. Presiunea din glande era enormă, trebuia să se elibereze.

-Fetițăăăă… Îmi vineeeee…Hoooooaaaaahhh….

Strigă puternic, apucă un umăr gol al fetei…  și simți în șale acele de foc ale unei ejaculări mari de tot și toată sperma din multe zile de abținere țâșni peste sânii Getuței, sub forma a  patru mari izbucniri de lichid cleios.

Când își reveni din spasme – deși se ușurase așa de năprasnic – pe Bozoncea îl apucă spaima. Pe scaun Getuța se ștergea cu prosopul pe sâni, privindu-l calmă. Își mirosea degetele pline de spermă.

-Pfff… Văăăleu nenea, ce multă e…. Phiii… ce ciudat miroase chestia asta… Fără un cuvânt, amândoi jenați, se priveau…  el își trase chiloții și ea își puse tricoul.

Fata ieși și el rămase pe fotoliu cu inima zvâcnind. Doamne, ce făcuse?

Dar peste cinci zile, când Getuța dădea cu mopul in casa scării, Bozoncea ieși în prag:

-Bună Getuța. Ce faci puiuțu? Sunt cu cumnatul meu Sterică. Și soțiile noastre sunt la munte, cinci zile. Suntem așa de… plini. Vii să ne…  ajuți? Nu pe degeaba, evident. Și flutură sub ochii ei două foi de 100 euro, de data asta.

Sterică ăla avea 37 ani și era și el fără burtă.

Peste zece minute, Getuța era goală-pușcă pe marginea canapelei, dezmierdând cu mâinile ei fine două mădulare arcuite ale celor doi bărbați maturi goi de dinaintea ei. În picioare având sandalele negre de seară ale doamnei Bozoncea . Alinta pulele numai cu mâna, cum zisese ea hotărâtă, de la început. Dar ce, era rău?

Alintați la pule așa, cei doi icniră un timp, apoi în cor umplură sufrageria de gemete  de mare plăcere a ejaculării, ușurându-se simultan și sălbatic peste sânii ei goi, în mari țâșnituri ilicite de  sămânță de bărbat. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s