Ofelia

PRIMA MEA EXPERIENTA CU ANUS DE FEMEIE – scriere Lucius adaptată de mine

Până să ajung la clipa divină în care o femeie mi-a oferit secretul anusului ei m-am chinuit 30 de ani, pentru că, de fiecare dată când pătrundeam sexul unei femei pusă în patru labe aveam sub ochi anusul ei, orificiul acela maroniu si zvâcnitor așezate între dulcile rotunjimi albe-catifelate ale bucilor femeiești.

 Deci de  fiecare dată când pompam o femeie instalată așa vedeam acest fenomen: cum anusul ei se relaxează pe măsură ce eu pompam în vulva si plăcerea creștea în dânsa. Pentru ca, după orgasmul ei, anusul să-i rămână aproape complet desfăcut ! Doamne, ce mi ar fi plăcut ca atunci ea să mă lase „să schimb macazul” și penisul meu să alunece în gaura nefăcuta pentru amor. Dar uite ca nu a fost sa fie. Cum atingeam penisul de anusul soției sau al amantei, gata, ele săreau vexate, ca si curentate – ”Nuuu!! Nu acolo!!”

 Pâna în iunie 2000.

Cu colega mea de 30 de ani Ofelia flirtam de un an – o economista măritata, de fapt o drăguță cu zâmbet superb și cu corp foarte interesant. Roșcată, slaba cu sâni mari, înaltă cam de 1,76. Între noi de un timp era așa, o empatie, flirtam ușor, la o cafea, deviind și pe teme sexuale uneori. Îmi spusese de mai multe ori ca “înțelege fantasmele sexuale masculine”. Flirtam deci cu „frâna pusă” amândoi fiind căsătoriți. Nu-i eram indiferent, iar eu noaptea visam cum ar fi să-i ating corpul bine făcut (deși am experiență destul de vastă la pat nu o făcusem decât cu femei mignone și fantasma vieții mele era o femeie înaltă). Într-o zi prin mai a trebuit sa trec pe la Ofelia să-i duc un document de serviciu, ea avea o viroza urată. Soțul ei era plecat pentru o săptămână la o specializare, în Germania, era singură. Nu bănuiam nimic.

 Purta o rochie de casă scurtă și îi vedeam picioarele lungi.  Era desculță și era aproape cât mine de înalta. Mi-a dat o cafea, apoi ca în vis ne-am apropiat unul de celălalt și ne-am sărutat, cu buzele și cu limbile. Așa deodată, spontan… Am sărutat-o prelung, avea un gust bun, că nu fuma, apoi i-am strâns în palme sânii ei mari până am făcut-o sa geamă tare. Ardea toata de dorință și de febra. Apoi m-a oprit, jenată, gâfâind. „Nu trebuie acum ! Nu trebuie acum!”. Am plecat năuc cu gustul gurii ei pe limbă. Zisese ca nu trebuie ACUM. Adică se va întâmpla ceva in alta zi??

 S-a făcut și iunie, începuseră ploile alea demente. Economista înaltă m-a sunat la serviciu, era acasă. „Buna. Sunt singură. Vii la o cafea?” Vocea îi tremura cam tare. M-am învoit, dar cu inima strânsă. Oare chiar voia să…? Faptul că era măritată mă incomoda. Mă îngrijora și ideea ca era colegă de job. Imaginea corpului ei lung mi-a spulberat însă ezitările și remușcările.

 Am luat un taxi, cu respirația grăbită. Alergasem la el. Ploua ca naiba. Etajul 3 bloc C2. Era într-adevăr foarte grăbită și plină de nevoi sexuale, așa cum o trădase vocea de la telefon. Economista mi-a deschis, înaltă și palidă. Imediat cum a încuiat ușa, Ofelia și-a scos capotul, a rămas într-un sutien negru si chilotei negri. Picioarele ei lungi erau frumoase și albe. Foarte crispată era și tremura de emoție. Curvele nu tremură așa de obicei. Mi-a șoptit repede: „Nu-s nebună. Știu, sunt măritată. Dar am vise, multe vise. De mult mă gândesc că tu mă poți ajuta sa scap de visele alea. Să ne facem visele unul altuia. Ești deștept, curat si însurat.” I-am spus ca si eu adoram să-i simt mirosul in birou și am sărutat-o.

 M-a tras în sufragerie și am văzut ca închisese complet  storurile și aprinsese o veioză gălbuie, iar pe măsuță erau prezervative. M-am uitat la ea „Doamne, ai aranjat decorul deja? De ce faci asta?”. M-a sărutat. „Ce contează? Nu facem psihanaliza, nu? Acuma eu mă așez pe fotoliu și tu vreau să te dezbraci și să umbli gol prin sufragerie. Sunt măritată de 7 ani. Și nu l-am înșelat niciodată. Dar visez tot timpul ca un bărbat străin să umble gol și cu erecție mare pe aici. Visul ăsta mă omoară. Vreau să-l împlinesc acum.”

 M-am înfiorat. Ofelia știa precis ce voia. Am râs nervos „Hei, sigur nu vine soțul tău?” M-a sărutat iar cu buze moi răsfrânte. „Nu vine. E la Viena pentru o săptămână. În ultima vreme face delegații la greu. Și cred că prin ele, mă mai înșeală. Am vorbit cu el acum o oră. Du-te la baie și revino gol, te aștept.” S-a așezat pe fotoliu privindu-mă fix.

 M-am dus în baie și în 5 minute intram încet, complet gol, cu penisul arcuit dinaintea mea și mirosind a Denim, în sufrageria colegei Ofelia. Lungana Ofelia își scosese chiloții și sutienul și, complet nudă, mă privea de pe fotoliu, apoi a desfăcut picioarele și am văzut cum își strecoară o mâna la clitoris și începe să-l mângâie cu ochii la mine. „Ah ce pulă ai… Da, îmi place. Îmi place că nu ai burtă. Acum umblă. Umblă gol prin cameră și mișcă-ți pula…”. Ce limbaj de bordel! Deci era bine că nu am burtă ! Îmi dădea indicații !

 Am umblat așa, gol și erect, apoi mi-am încordat mușchii ăia și mi-am făcut mădularul să se miște ca o coadă de câine, ca un satir dezmățat dinaintea colegei goale care se dezmierda pe fotoliu, cu degetele în vulvă, excitându-se de imaginea mea. „Brrr, ce bestială e… Acuma vino lângă mine să o gust”. M-am lipit de ea si am atins-o pe spatele gol și fierbinte: făcuse pielea de găină.

 Penisul meu ce stătea în sus ca o bârnă era lângă gura ei. Continuând să se frece cu palma la clitoris, Ofelia a întors capul și a început să-mi sărute apoi penisul, ușor, ușor, pe deasupra, apoi pe dedesubt, apoi i-am văzut limba mică și roz care a început să lingă harnică mădularul, pe toate părțile. Eu am apucat-o de un sân gol și frumos.

  S-a oprit o secundă și m-a privit, serioasă. „Lui Ducu nu-i fac asta niciodată. Nimănui nu i-am făcut. Mi-e greață de asta. Dar acum nu mi-e greață cu tine, nu știu de ce. Tu ești fericit că îți fac asta acuma?” Ducu era soțul ei, un tip de doi metri.

 Am gemut sub limba ei activă cu valuri mari de plăcere ce-mi unduiau prin șale. „Mulțumeeeesc…. Sunt foarteeee fericiiiiit… Ahhhh… Ofeliaaaa mooooooor…”. Ofelia a continuat să-mi lingă fără grabă penisul, cu ochii larg deschiși, și afară ploua tare, auzeam stropii pe pervaz, înăuntru venea miros de vară și ploaie si tei, și ea, colega, așa goală-goluță, mirosind a Impulse Flowers îmi lingea penisul cu saliva și cu rujul ei. „Acum gata…  vreau in mine banana asta enorma, adânc o vreau…”

 S-a oprit apoi și cu mișcări molatece, Ofelia lungana, fără niciun cuvânt,  s-a așezat în genunchi pe mochetă, cu pieptul sprijinit pe fotoliu și și-a așezat capul pe brațe. Era lungă, dar spatele era destul de bine făcut, iar fundul era mare si cărnos. Cu fundul ei stătea așa spre mine și voia plăcere.

 Doamneee…. Mi-am pus Durex-ul și i-am atins printre buci vulva din care izvora lichidul supraexcitației ei sexuale, mi-am mai plimbat palmele pe bucile ei mari si albe, care erau în contrast cu talia subțire si torsul musculos. A gemut tare de tot. Pielea fundului ei nu avea nicio imperfecțiune, piele de femeie îngrijită, mirosind a săpun bun. Când a început să mă implore să i-o bag că explodează, mi-am împins atent banana prezervatizată în sexul ei și in sufrageria a răsunat un vaiet comun de plăcere.

 M-am gândit ce bine că ejaculasem în somn cu doar două zile înainte. Așa, știam că voi rezista. I-am scos complet chiloții. Avea călcâie roz, foarte catifelate si tălpi frumoase.

Am apucat-o bine de șolduri si m-am pus pe pompat voinicește dar fără grabă în fundul ăla mare de femeie înaltă, însoțit de gemetele ei, privindu-mi banana care intra si ieșea dintre bucile ei, emisferele alea de carne parfumată în care vrem să ne dăm duhul. Și acolo era și anusul ei, un anus mare de femeie înalta, frumos, pe care am început să-l dezmierd cu degetele, ceea ce i-a sporit vaietele de plăcere, intram și ieșeam, îmi vedeam penisul ca un piston cafeniu, și vedeam cum se apucase de fotoliu cu mâinile, Doamne, chiar că nu se prefăcea. Apoi am văzut că-și dusese o mână între picioare și începuse să se dezmierde repejor la clitoris și am respirat adânc să-mi controlez plăcerea pentru că am știut că Ofelia urma să termine, probabil fiind foarte tensionată.

 Nu trebuia sa mă opresc, am strâns din dinți, și am încercat să mă gândesc la altele, la lucruri banale. Vaietele economistei au devenit un fel de scâncete, apoi i-am văzut cum tălpile goale i se încovoaie, am auzit-o cum dă afara aerul din plămâni (un fel de „Haaaaaaaaaa…”, cum nu mai auzisem), a început sa scoată niște sunete ciudate și imediat corpul ei lung și mare a început să se scuture spasmodic din creștet până-n călcâie cum nu mai văzusem vreodată la o femeie, zguduind fotoliul și răsturnând o măsută de alături pe care era o vază.

 Cu energie am continuat sa mă izbesc în lungana roșcată cuprinsă de spasme. Apoi strigătele s-au stins și Ofelia s-a prăbușit cu pieptul pe fotoliu. Am căzut și eu cu capul pe fundul ei mare, răsuflând bucuros ca reușisem să duc pe Culmile Plăcerii o femeie măritată, așa de drăguță. Nu ejaculasem și am rămas așa năuc plimbându-mi palmele pe spatele ei gol, fierbinte.

 Am văzut-o cum mă privește peste umăr, cu niște ochi încețoșați de plăcere, și cum descoperă că organul meu mișcă în aer, tare ca osul. “Ooooh, te-ai abținut?” apoi, fără ezitare, îmi apucă delicat penisul și îl  lipește de anusul ei desfăcut.

 „Acolo. Intră acuma acolo. Asta vrei? Eu vreau.” Avea o voce răgușită. Am crezut că visez auzind invitația. Nu visam. Deja Durexul era uns tot de secrețiile ei, apoi ca în vis mi-am împins penisul spre fundul ei și cu ochii plini de plăcere nedisimulată am văzut apoi cum mădularul meu îmi dispare până la testicule în anusul ei ! Știu ca am gemut cu o excitare de nedescris care m-a străbătut până în tălpi.

Și știu că am strigat „Ofeliaaaaa, nu am mai făcut asta niciodată!!” iar ea a zis „Bine, bine, fă-o acuma… În curul meu.”. Cuvântul argotic ieșit din gura ei de fată finuță m-a făcut să zâmbesc.

 Era o senzație superbă, să stau cu penisul băgat până la capăt în fundul colegei mele. Am încercat să mă mișc, dar ea își strângea mușchii de la sfinctere și senzația de plăcere mă depășea, era minunat să-mi văd penisul intrând acolo ca în filmele porno, și am scâncit „Ofelia, eu nu rezist, îmi vine ! Ce mă faaaac?” si am văzut-o cum surâde „Of, laptele dă în foc? Bine, dă-ți drumul…” și mi-am smuls Durexul iar în clipa următoare am țipat și eu privind țâșniturile lungi peste spinarea ei.

 M-am așezat, zăpăcit de plăcere, și ea a rămas așa goala, privindu-mă serioasă, în timp ce se ștergea pe spate cu prosopul. „Vai ce mult ai ejaculat… Chiar niciodată nu ai făcut în fundul unei femei?” M-am uitat la ea. „Am visat ani și ani asta. Și nu multe fete fac sex anal”.  Ea a zâmbit „Da, așa e. Dar nu ai visat că ai s-o tragi în fund colegei tale, nu?” Apoi mi-a zis că avusese de fapt un amant în urmă cu doi ani cu care experimentase plăcerile anale, dar ăla plecase în Canada și rămăsese dornică de așa ceva. Culmea, soțul ei nu voia.

 S-a așezat goală în fotoliu și a băut din cafea. Treptat, vorbind cu ea, simțeam cum sângele îmi năvălește iar in corpii cavernoși și după jumătate de oră penisul meu era iar arcuit în sus. Dinaintea colegei mele. Excitat practic de imaginea ei.

 Ea l-a privit, a lăsat cafeaua, s-a aplecat, mi l-a pupat drăgăstoasă, și a chicotit nerusinată „Oooooh, cărnița domnului s-a sculat! Domnul vrea să-si bage iar banana în fundulețul colegei drăguțe?” Avea si umor. Doamne, ce abis insondabil sunt femeile!

 S-a ridicat așa goală și frumoasă și m-a tras de mână în dormitor, în patul conjugal. Mătărânga mea fără Durex de astă dată a dispărut iar în anusul Ofeliei care, instalată în coate și genunchi, a început să scoată niște sunete sălbatice și răgusite de femeie în culmea extazului. În zece minute mă obișnuisem și am început sa savurez mai atent senzația, mulțumit că eram treaz și puteam simți actul sexual visat atâția ani. Mi-a permis o sodomie prelungită, apoi a dorit să mă mișc pe rând în ambele găuri ale ei, ceea ce mi-a crescut plăcerea. Eram reflectați amândoi de oglinda de la șifonier, m-am mișcat energic în ea, și-a arcuit șalele perfect, , si a fost așa lung, plăcut și așa adânc, aveam senzația că-i intru în intestine.

 Ea a avut timp sa se masturbeze iar la clitoris, strigând obscenități neașteptate, ajungând la un alt orgasm sălbatic, iar atunci i-am simțit mușchii anali tremurând, ceva de vis, apoi m-am golit si eu năpraznic în orificiul ăla drăguț arcuit, în multe-multe contracții, strigând, cu senzația că și măduva din coloana vertebrala îmi țâșnește pe uretră o dată cu spuma plăcerii. Si sperând că Ofelia nu va rămâne gravidă.

Când am revenit în sufragerie, fiecare avea mesaje în telefon. Soțul ei greșise și-i scria soției că ”îl așteaptă excitat la el în cameră” – evident pentru amanta de ocazie. Iar pe telefonul meu soția scria că sora ei se simte rău și că pleacă din oraș să aibă grijă de ea câteva zile, să mă descurc cu mâncarea pentru că ea nu făcuse azi. Ofelia a zâmbit citind mesajul și mi-a spus ”păi atunci hai să mâncăm că noaptea e lungă și tu, până vreunul din ăștia doi dă alt semn, stai la mine!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s