Ziua cînd am descoperit că mătușa soției e limbistă bună

Era prin 2000, aveam 20 de ani și eram însurat de un an. Locuiam ca boierul în oraș mare, în apartamentul de 4 camere cumpărat de tata-socru, mare mahăr în primărie. De fapt eram cam dezamăgit sexual, că soția nu făcea unele chestii la pat, era așa de rușinoasă…

Și iată că, prin aprilie, soția îmi zice ”Stii, la noi o să stea vreo 5 zile tanti Angelica din Vaslui. Are o problemă de rezolvat în oraș”. Angela, zisă Angelica, era sora lui maică-sa, o doctoriță de 40 de ani, cu un soț betivan. M-am cam enervat de situatie, dar doar pană cînd acea tanti Angelica a sunat  la ușă, moment cînd mi s-a tăiat respirația. Era o mîndrețe de femeie, de 1,75 (sotia avea 1,60), suplă pentru vârsta ei, cu ochi verzi și un păr vopsit blond, strâns în coc la ceafă.

Din prima clipă tanti Angelica a început să-mi facă ochi dulci prin apartament, ceea ce mă speria, știam că soția e geloasă.  Se mișca provocator pe lângă mine, sau poate mă înșelam. Nu-i răspundeam. Cert e că eram foarte tulburat de prezenta femeii străine în casă la noi, ea si parfumul ei Balenciaga (se parfuma foarte tare). Soția mea o iubea foarte tare pe mătușa ei. Privind fundul lui tanti, și eu mă gândeam că aș fi iubit-o o zi intreagă… în fundul ei mare, așa diferit de cel al soției mele.

Într o dimineață, când sotia era la cursuri, s-a întâmplat ceva. Ceva fierbinte, ireal și nefiresc. Era 9 și mă dușuiam în baie, și, ciudat, pur și simplu uitasem că tanti Angelica e la noi și lăsasem ușa de la baie deschisă. De fapt, credeam că-s solo, că Angelica e plecată. Eram foarte tensionat sexual, că nu mă mai futusem cu soția de 2 săptămâni că făcuse o anexită, și sub apa caldă mădularul mi se făcuse cât un par de baseball. Și când îmi săpuneam pula mai cu drag, bum, să cad jos: în ușa băii stătea tanti Angelica, îmbrăcată de stradă cu un deux-pieces roșu, cu sandale albe, privindu-mi falusul direct, cu sprâncenele ridicate, zâmbind galeș. Am strigat de uluire și am insfăcat prosopul să-mi acopăr organul. Dar ea apucase să-l vadă. Am zis spre ea – ”Vai, tanti, iertare, dar am crezut că sunteti plecată…” Mi-a zâmbit ciudat. Și am văzut că respira greu.. ”Vai Sorinel… Dar și tu iartă-mă că am deschis așa ușa… Care nu era încuiată… Dar de ce te acoperi cu prosopul?… Dă-l deoparte… Știi, sunt medic și am mai văzut bărbați goi…” Prin vintre mi-au trecut fiori fierbinți – femeia de 40 de ani voia să mă seducă.  În baia nepoatei ei. M-am cam speriat de inițiativa ei, deși pula mă durea de tare ce era. În cap aveam imaginea soției mele geloase, de care mi-era foarte frică. Daca nebuna voia să-mi însceneze ceva? Am scâncit. tremurând  –  ”Doamna Angelica… Vă rog ieșiți… Nu e ok asta… Eu, vă respect…”. A chicotit, și in ochi avea acum o tulburare emoțională. ”Și dacă eu nu ies și vreau să rămân să văd cum te speli, ce? Lia nu o să afle.” Lia era soția mea.

Tanti Angelica respira acum foarte accelerat. Nu mai chicotea și se holba la mine. ”Sau poate mă lași să te spăl eu?” Era ca un vis porno, eu gol, soarele diminetii ce lumina baia și ea îmbrăcată în roșu, mirosind a Balenciaga. În minte mi-a mai fulgerat scurt gândul cum ar fi dacă ar apărea soția, apoi valul de excitație sexuală enormă m-a luat. Și am făcut jocul provocatoarei mătuși. Am lăsat să cadă prosopul și da, am rămas cu penisul erect și exhibat dinaintea lui tanti Angelica, ce îl privea acum fix, ca o obsedată. Nu mai cunoscusem așa excitație sexuală și mădularul se făcuse ca o bară groasă ridicată spre neonul băii. Îi auzeam vocea răgușită de emoție. ”Ah Sorinel… Ce sculă groasă ai… Cred că Lia e fericită când i-o bagi în vulvă, nu?… Știi, de 10 ani mă bântuie fantasma asta, eu cea coaptă, cu un băiat gol de 20 de ani…  Frumos ca tine…” Era dusă rău, tanti Angelica. Apoi mi-a clătit pula de gelul de duș, și sub apa caldă și degetele ei de femeie matură am gemut tare de tot și pula mea s-a făcut parcă mai mare. Era așa diferită atingerea de cea a nevestei mele… Aaaah. Apoi Angelica a închis apa și a tras lângă cadă taburetul de plastic din baie și s-a așezat pe el, astfel încât capul ei era acum fix la nivelul abdomenului meu. Se uita fix la pulă, de parcă privea un OZN. Simțeam că mor. Oooh, m-am gândit, de câte ori am vrut ca Lia să stea așa și ea nu a vrut… Ei acum în locul drăguței mele soții pe taburet se afla mătușa ei, Angelica cea ciudată, cu gura ei rujată la nici 8 centimetri de glandul umflat al penisului meu. Eram în cadă gol și drept, și acum simțeam răsuflarea lui tanti Angelica, excitată lângă pulă, pe care acum o adulmeca precum o cățea în rut. Nu se uita în ochii mei, ci numai la capul pulii. Auzeam ca în vis ciripitul de vrăbii în copacii de lângă bloc și vocea doamnei Nina din vecini, care isi certa pisicile.

Am icnit gros de plăcere enormă când tanti Angelica a început deodată să-mi dea limbi la pula care-mi zvâcnea în aer, fără să o atingă cu mâna. Cum Lia nu accepta niciodată. M-am scuturat de plăerile mari. ”Văăăleu tantiiiii… Ce faceți???” Geamătul meu a stârnit-o pe femeia de 40 de ani care a început să-și plimba limba ei mică și roz mai cu furie pe mădularul meu, din gland pînă la coaie. Tot fără mâini. Gemea și lingea, lingea și gemea iar eu îi priveam genunchii rotunzi si albi și degetele de la picioare care se vedeau ieșind din sandale.

Femeia avea o tehnică perfectă de limbistă, nu  mai simțisem așa senzații de la o limbă de femeie… Nici măcar colega aia de facultate a mea, nebuna de Doina, nu mă linsese cu așa conștiinciozitate. Tanti Angelica nu făcea deloc pauză, îmi șampona glandul cu saliva ei multă…  și am înteles ca femeia vrea să mă golească. Aș fi vrut să prelungesc felația dar limba aia pricepută era prea mult pentru glandele mele super-pline.

Am apucat-o pe Angelica de coc și am simțit acele de foc ale ejaculării, undeva prin anus, apoi contracțiile de neoprit și imediat din mădular ieșiră violent multe țâșnituri  groase de spermă. Într-o ejaculare năpraznică,  cum nu mai avusesem în viața mea. Tanti Angelica, așa ciucită pe micul taburet, nu se feri ci  rămase cuminte sub jeturi, și lăsă sperma mea fierbinte să-i inunde obrajii și bărbia, șiroaiele curgîndu-i apoi pe genunchiul gol, și pe gambă.

Eram gata. A suspinat, apoi s-a șters la gură și pe picior cu prosopul, și s-a  ridicat răvășită. Ochii ei aveau sclipiri de satisfacție. M-a luat de gât și m-a sărutat cu buze moi, care miroseau a ruj și a spermă. Zâmbea. ”Doamneee ce de-a spermăăă… Ca un tăuraș… Tăurașul Sorinel… Cu vaca Angelica… Ah… Mulțumesc că mi-ai dat asta… Aveam nevoie de smântâna ta de tânăr cu coaie pline… Mulțumesc… Mi-a plăcut tare de tot… Acum fug în oraș și când revin te las să mă fuți cum vrei…”

Și-a refacut machiajul, apoi a ieșit, și i-am auzit tocurile in casa scării. Am rămas buimac în cadă, golit de spermă și de gânduri.

Peste 2 ore a revenit, și sub  ochii mei și-a aruncat hainele de pe ea, și goală și cu sandale în picioare mi-a pupat iar pula, făcând ca ea să devină iar mare și dură, apoi pe canapea, în sufragerie, și-a ridicat picioarele maiestuoase pe umerii mei și asa am pătruns-o adânc și mult în păsărica ei cărnoasă, plină de secreții, făcând-o să strige în senzația orgasmului final.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s