Plăcerile Ancuței

Acum niște ani eu si prietenul meu Alex cunoscusem o conferențiara de la Universitate, una Ancuța. Ea era la catedra de Franceza, si amândoi o cunoscusem la Centrul Cultural Francez, în ocazii diferite. Noi atunci aveam 30 de ani si ea avea 27. Era ceva ciudat cu ea, amândoi flirtasem cu ea, și amândoi ajunsesem chiar să ne sărutăm cu ea, chiar ne lăsa uneori să o atingem pe picioare și pe sâni. Nu o deranja asta, deși amândoi eram însurați. Ne mozoleam cu ea. Dar apoi ne împingea și zicea moale “Nu, nu se poate mai mult. Ești însurat.”. Atât. Era doar o “sculătoare”?

Era de 1,74, slabă cu sâni destul de mari, brunetă. Nu foarte frumoasă, dar interesantă. Avea o piele foarte albă. Și eu si Alex muream după fetele cu piele albă.  Râdea foarte rar, și părea mereu îmbufnată. Si parcă disprețuitoare. Era din familie de medici, o intelectuală. Și asta ne excita. Ancuța locuia provizoriu în cămin, pe locurile date salariaților Universității. Era un fost cămin muncitoresc, cam sordid. Ea ocupa acolo o camera mica de 6 metri pe 5, cu o baie cu dus. La etajul 3. Mare parte din camera era ocupata de o masă și o canapea roșie extensibilă. Și rafturi cu cărți în franceză. Îi ziceam Ancuța Franțuzoaica.

Ne invitase de câteva ori acolo, separat, și pe mine, și pe Alex. Acolo ne hârjonisem cu Ancuța, așa, îmbrăcați. Ne săruta pe gură cu buzele moi si “întoarse”, nicio femeie nu ne mai făcuse așa. Era de o senzualitate minunată. Ne pupam cu ea până când ea oprea hârjoana și ne zicea că nu se poate așa ceva. Și cică să plecăm. Și plecam de le ea în erecție și tensionați. Întrebându-ne ce e cu fata asta. Și cu jocul ei. Apoi a fost ziua aia de octombrie, care îmi apare in minte când mai trec cu tramvaiul prin zonă. Și amintiri fierbinți mi se scurg prin minte. Cursurile începuseră la Universitate și era un octombrie auriu, foarte cald.

Întâmplător ne întâlnisem toți trei la Universitate la un simpozion de Franceză, la micul cocktail de după. Ancuța fusese în comitetul de organizare, purta o rochie roșie de tricot si pantofi roșii, era foarte sexy. Se foia pe acolo, pe tocurile ei, machiată si parfumată. Băuse un păhărel de gin si era cam roșie la față. Pe la 2 totul se terminase, lumea pleca, și atunci Ancuța a venit la noi și ne-a spus că acasă în cameră în frigider are un tort adus de o prietenă (fusese ziua ei) și că ar trebui mâncat, că se strică. Și cică hai sa mergem la ea să mâncăm tort.

Cee? Pe amândoi ne-au trecut fiori prin stomac. Am luat un taxi și in 10 minute coboram la cămin. Am urcat apoi la camera ei, ea prima, pe scările înguste. Mirosea a ceapă prăjită, care se amesteca cu parfumul ei franțuzesc. Urca prima, și noi ne uitam la fundul ei. Cu fluturi in stomac. În camera cea mică ne-am așezat pe canapeaua roșie și Ancuța și-a scos pantofii și i-am simțit parfumul de femeie si cel de Lancome și i-am văzut degetele de la picioare prin rețeaua ciorapilor negri. Am luat foc amândoi. Apoi Ancuța ne-a servit cu tort. Am stat eu cu Alex pe canapea, unul lângă altul, mâncând tort pe genunchi, ca doi copii cuminți. Mâncam cu noduri, cu ochii la ea, cu ochii la picioarele ei desculțe. Ancuța stătea pe un scaun dinaintea noastră, bând cafea. Ne privea parcă matern, cu ochii măriți. Ce avea oare in cap?? Înghițeam crema bună și îi aspiram mirosul de parfum Lancome. Cu mădularele tari ca osul. Alex avea niște pantaloni de vară și se vedea, obscen. Picior peste picior, conferențiara Ancuța ne vorbea ceva de simpozion, gesticulând, dar nu prea auzeam, cu toate instinctele noastre sexuale la pândă. Apoi conferențiara Ancuța a zis “Vai, ce plictiseală…” și deodată, a luat farfuria lui Alex și s-a așezat pe canapea lângă el și a început să se sărute pasională cu el. Am simțit ca o apă caldă în corp, am râs nervos și am zis “Hei, Ancuța, eu mai bine plec, nu?”. Printre mozolelile gurii lui Alex conferențiara s-a uitat la mine și a zis “Vai, nu. De ce sa pleci? Trebuie să rămâi si tu…” Am văzut cum Alex, cu limba băgată în gura ei, îi ridica cu o mână rochia și cum conferențiara depărtează încet coapsele, în timp ce mâna lui i se strecoară sub chiloțeii ei roșii. Cică să rămân și eu. Aha. Deci da, conferențiara Ancuța voia… cu noi. Cu noi doi. Parcă era un vis. Cu inima bătând m-am dus repede în baie, unde am stat puțin și m-am organizat și mi-am spălat febril mădularul erect în chiuveta Ancuței, cu săpunul ei Camay. Nici nu mai vedeam de excitație. Eram încă în baie când am auzit din cameră gemete groase de bărbat.

Am ieșit, iar ceea ce am văzut părea dintr-un film Hustler: Alex stătea tolănit pe canapeaua roșie, cu chiloții coborâți iar conferențiara, calmă si tacticoasă, aplecată peste abdomenul lui, îi plimba atentă o limba mică și roz pe mătărânga erectă. A cărei piele o trăgea în jos cu două degete fine. Apoi în lumina soarelui de toamnă am văzut detaliile: conferențiara Ancuța luase frișcă din tort și cu ea unsese penisul amicului meu, și acum asta făcea, culegea cu limba frișca. În timp ce Alex zvâcnea ritmic de plăcere în sus din șolduri, holbat la gura ei. Peste parfumul ei în camera mică se simțea acum aroma de Haatrick cu care se dăduse amicul meu, plus acel miros ciudat de bărbat excitat. Respirând greu am întrebat iar, cu prefăcută inocență: “Ancuța… Eu ce sa fac? Eu trebuie sa plec?…”.

Cu părul în ochi, și fără să și ia gura de la mătărânga umflată Ancuța a zis: “Nuuu, de ce sa pleci?… Nu-ți place ce vezi?”. Apoi a continuat mozolirea leneșă a glandului lui Alex care se zbătea și gemea sub gura ei determinată pe canapeaua roșie care scârțâia. În camera mică se făcuse foarte cald. Aerul mă ardea.

M-am așezat, privind scena, cu inima bătând tare, cum conferențiara Ancuța lingea și săruta continuu și cu pasiune mădularul de bărbat, sub ochii mei: știa meserie. După 5 minute conferențiara s-a uita la mine (penisul îi era lângă buze, ca un microfon de carne umana) si a zis: “Tu decât să te uiți, ai putea mai bine să-mi scoți ciorapii si chiloții, nu?”.

Logic Ancuța, logic. Tremurând am ajutat-o, i-am suflecat rochia, și am tras de dunga ciorapilor, și ea și-a ridicat fundul, și cu foșnet de mătase ciorapii negri au devenit un ghem negru pe care l-am aruncat în cameră și apoi țin minte ca m-am delectat cu picioarele goale și mătăsoase ale Ancuței, picioare pe care i le-am dezmierdat cu palmele, din călcâi până la coapse, era ciudat că alintam picioarele unei femei care face felație,  care înghițea lacom și ritmic un penis de 18 centimetri, era ciudat, gambele îi erau fierbinți dar tălpile reci, probabil probleme de circulație, și știu că avea pielea de găină Ancuța, și mă uitam când la picioarele ei minunate când la chipul ei cu ochi închiși și mă tulbura modul în care molfăia sârguincioasă pula lui Alex și știu că mă întrebam când avea el de gând să-și dea drumul, că săracul icnea tot mai tare. Ancuța, cu gura plina, a gemut apoi când i-am atins vaginul, pe lângă dunga chiloțeilor. Avea părul pubian tuns scurt. Cu două degete, i-am explorat drăgăstos străfundurile intime din care secrețiile efectiv se prelingeau afară, așa era de excitata amanta noastră. Degetele mele plescăiau în vulva ei udă, în timp ce gura ei savura mădularul lui Alex. Respirația Ancuței devenise zgomotoasă. Și eu respiram greu de plăcerea neașteptată. Așa că am coborât gura și am început să-i dau limbi cu toată dorința mea, ceea ce i-a smuls gemete lungi. Dar voiam si eu gura aia și cu mâna stângă am îndepărtat chiloții, am rămas în fundul gol și m-am mișcat ușor, cât să vadă ea că și mătărânga mea e disponibilă și imediat gura ei rujată a abandonat organul lui Alex și s-a lipit ca o ventuză fierbinte de glandul meu, pe care a început să-l șamponeze cu salivă multă în timp ce eu am început să gem și să-i bag limba și mai adânc în pizdă.

Dar Ancuța era femeie si femeile excitate vor sa fie umplute de o pulă erectă în vagin. A zis: “Gata cu astea…” Ne-a împins deoparte, a sărit in picioare si tremurând a scăpat complet de rochie și sutien, aruncându-ne priviri sălbatice. După care și-a pus pantofii și s-a așezat în genunchi lângă canapea, cu bustul culcat pe ea. Goală cu pantofi roșii, și fundul în sus, Ancuța parcă era din filme erotice. S-a uitat la noi cu priviri tulburi în care fierbea o nevoie sexuală teribilă, de femelă. Ne-a arătat cu degetul fundul ei gol și mare și a suspinat către noi ca o târfă:

“Care din voi intra primul? Că nu mai pot.” Am vrut sa zic ceva de Durex… dar n-am mai zis. Alex a făcut un gest spre fundul Ancuței, ca o invitație. M-am așezat pe mochetă la spatele amantei și i-am sondat vaginul cu degetele, apoi mi-am plimbat palmele pe bucile ei catifelate și fierbinți (corpul ei gol vibra electric),  apoi i-am alintat anusul maroniu și mic, după care mi-am ghidat mădularul arcuit în sexul ei căscat și foarte ud de excitare. Am strigat de plăcere mare când am lunecat în găurica fierbinte a Ancuței… și am început să o pompez prudent și nu foarte adânc, că-mi venea tare. Apoi Alex a venit în ajutor –  lângă Ancuța, a apucat-o de sâni și cu mâna cealaltă, pe dedesubt, a început să-i frământe între degete clitorisul umflat. Camera s-a umplut de gemetele noastre de extaz, acoperite fiind de micile suspine scheunate ale Ancuței, suspinele de femeie futută. Nu știu cum am reușit să fac acel du-te vino în sexul ei plin de zeamă, la un pas de ejaculare. Norocul meu ca Ancuței orgasmele i-au venit repede și asta a făcut ca eu să alunec mai ușor în ea. Cu un efort mare am rămas cu mădularul în sexul ei pe durata orgasmului ei. M-am dat deoparte și în locul meu s-a instalat imediat Alex care de îndata și-a împins în vaginul ei umed mădularul lui, mai lung puțin decât ale meu. Ancuța a gemut foarte tare și am văzut cum se apuca disperată cu mâinile de canapea. Cred ca o durea. Curând însă, un al doilea orgasm a zguduit-o și am simțit cum tot piciorul ei, pe care-l mângâiam,  se contracta. Stoarsa, Ancuța s-a lungit apoi pe canapea. Ne privea moale, cu ochii sticloși pe care îi au femeile fericite după orgasm.

Mădularele noastre, stăteau in sus, la 45 grade, așteptând atenția ei. Ancuța le-a privit și a șoptit: “Ooohhh… Nu v-ați dat drumul?…  Ooooh… Voi, eroii mei… Eroii mei…” Și a început din nou să ne sugă, pe rând, pulele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s