Lecțiile doamnei Nina

Doamna Nina era o blondă frumoasă.. dar neglijată mereu de soț, ocupat cu serviciul.. Banii contau mai mult decât fericirea ei. Cu gândul la banii mai mulți a primit în gazdă – pe chirie măricică un elev de clasa a XI-a.. frumușel și cam timid. Lui i s-a părut inofensiv dar Nina l-a plăcut din prima și s-a gândit cum să-l seducă.. mai ales că văzuse că, atunci când o privește, i se umflă și pantalonii.. asta i-a plăcut mult ei.. Și, într-o seară, soțul era plecat de două zile să ducă niște marfă.. și l-a așteptat.. goală.. să iasă de la duș.

Când a văzut corpul gol al Ninei.. normal că s-a excitat.. cum să se supere? Dar se și temea să nu aibă probleme dacă află domnul mai ales !

Dar Nina i-a admirat imediat pula și a început să i-o mângâie.. și dorința ei de a-l avea a fost peste teama lui

Când Nina a început să i-o frece a observat că îl subestimase și că ”banana” e babana și că ar satisface-o enorm așa o pulă.. Iar el a devenit încântat că, la 18 ani, trezește dorința unei femei mature ca Nina.. care îl și atinge foarte bine!

Și cum l-a simțit, din atingerile ei, pregătit de treabă, Nina i-a luat pula în gură.. și a început să sugă cu poftă.. erau luni de zile de când nu mai simțise pulă.. nici în gură.. nici în mână.. și normal, nici în ea!

Și pe măsură ce pofta creștea îi veneau și gânduri care să o oprească.. dar pofta învingea de fiecare dată, la fiecare mișcare în gura ei!

Și când l-a simțit bine pregătit pe puști, Nina l-a încălecat hotărâtă.. trebuia să profite de acel moment cât mai bine.. și cu toate găurile.. așa că și-a potrivit anusul pe pula lui.. și s-a lăsat în el.. spre încântarea puștiului! A ei.. nu mai vorbim, era în delir deja..

Orgasmul i-a lovit simultan, fiecare se bucura de moment.. pentru el era prima dată când termina în curul unei femei.. ea termina pentru prima dată.. după muuuult tiiimp !
Și în momentul ejaculării lui ambii nu mai puteau de fericire… dar pentru ea era doar începutul plăcerii.. abia i se încălzise corpul după atâta abstinență nedorită.. și mai vroia!
Și el s-a descărcat intens în anusul ei dornic de spermă .. cu un strigăt puternic, eliberator și pentru el.. dar ea a așteptat să termine.. și zâmbind a început iar să se joace cu pula lui..
Așa că l-a pregătit și a schimbat poziția, să o fută în pizdă bine de tot! Și după aceea pe sâni!
Să-i termine el pe sâni era o dorință de mult avută și pe care în sfârșit o realiza.. că soțul la asemenea poziții nu se băga.. el dorea să termine repede și gata.. ea dorea să fie futută mult și peste tot!
Și chiar când se simțea ei mai bine cu ejacularea lui pe sânii ei.. se aude ușa și soțul, cu bâta de oină în mână, vrea să se repeadă la ei!
Dar ea era atât de bine satisfăcută și de dornică în continuare de pula puștiului încât și-a permis să-l sfideze. ”Ne vedem la tribunal sau la notar și dau divorț!” Tu stai cu gândul la cursele și banii tăi că grijă de mine.. nu ai.. hai marș afară și caută-ți amantă.. că eu cu el în casă mă descurc mai bine decât cu tine! Hai pa!
Și profitând de surpriza soțului că i-a răspuns, l-a împins pe ușă, a blocat-o bine .. și întorcându-se spre puștiul speriat i-a zâmbit .. Să continuăm, seara e lungă, nu o să ne mai deranjeze ! Și să ții minte – când ești neglijat de celălalt și ai ocazia, fute ce ți e oferă, frumos și fierbinte, nu aștepta tura următoare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s