Inițierea Laurei

Era prin aprilie când domnul și doamna V. începuseră ședințele cu liceana Laura, o fată frumoasă și înaltă, de 17 ani. O brunetă cu pielea albă ca zăpada. Din clasa a unsprezecea.

El, Raul, era un bărbat de 41 ani, potrivit și atletic la 1,70 pe care-i avea. Liceenele se uitau după el. Ea, Odette, era o femeie de 31 ani, a treia lui soție.

Slabă, cu sâni mari, rotunzi. Amândoi profesori de matematică la liceul unde era și Laura. Laura cea frumoasă, căreia i se spunea ”Scumpica”, era fiica celor mai buni prieteni ai lor. Amândoi erau plini de fantezii sexuale. Iar Odette, se iubea și cu femei, și cu bărbați.

Profesorul începuse să facă pregătire cu eleva, prin martie. Și ea, eleva cea timidă, se îndrăgosti de el. El îi simțea tulburarea erotică de două luni, dar etica și frica de a se lua de o puștoaică – fată de prieteni îi puseseră frână. Știa că el poate deschide totul Apoi într-o zi, profesorul simți o stare de excitație sexuală înfiorătoare, ( Laura venise la oră fără sutien și la fiecare explicație dată îi vedea sânii ) dar și de curiozitate. Când luă, după o oră de abținere, mâna mică și fierbinte a fetei, cu pasiune îi șopti: ”Scumpico, ești așa de frumoasă…”. În secunda doi se trezi că fata se apleacă peste masă și-l sărută cu pasiune. Ca în vis, el o luă și el în în brațe, și începură să se sărute, după care se trezi că ea, ”Scumpica”, singurică, strecură o mână la prohabul lui și începu curioasă să-i palpeze penisul erect, penisul lui, bărbatul care putea să-i fie tată. Gemând într-una: ”Te iubesc… aaah… ce te mai iubesc… Cere-mi orice… orice…”. Speriat de așa inițiativă, domnul Raul, sufocat, o opri pe ”Scumpica”. În aceeași seară el o informă pe soția lui.

-Doamne, copila asta e amorezată lulea de mine și… mi-a pus mâna la pulă! Ce ne facem?

Tulburată de povestire doamna Odette oftă.

-Doamne iubitule, fata e în criză erotică maximă. Îți dai seama că o putem exploata, că o putem băga la noi în pat? O elevă goală cu noi… o fată să se uite cum tu mă babardești…. Și poate să mă mângâie și pe mine… Aaaah. Doamne. Mor. Deși… e așa ciudat!!

În seara aia ce doi soți se futură cu o enormă plăcere, amândoi gândind același lucru: cum să o convingă pe minunata elevă zisă ”Scumpica” să stea în dormitorul lor și să le privească spasmele. O dată formulată o idee, o puseră în aplicare. Zilele următoare ”Scumpica” veni la pregătire, dar cu ochii în jos, deși roșie ca focul de prezența lui. Profesorul de-abia respira lângă minunata fată, privindu-i gambele perfecte ce se vedeau sub birou. În el o nevoie sexuală enormă se amesteca cu frica de a fi ceva penal: ”Scumpica” era elevă. Zilele trecură așa, și soții se gândeau la ea, era chinuitor, și ar fi vrut, să aducă o adolescentă frumoasă în patul lor. Laura, goală, între ei.

Apoi urmă dimineața aceea stranie de duminică. ”Scumpica” venise la pregătire pe la 9. Afară se făcuse cald, era deja luna mai, în aer mirosea a salcâm și a sex… și Laura purta o rochie albă și sandale bej. Care îi expuneau degetele de la picior, cu unghii rozalii.

Profesorul o pofti în sufragerie unde Odette deja era pe canapea, bând ness. El se scuză :- Laura, iertare, azi nu facem… că mă doare capul. Dar ia loc. Stânjenită tare de prezența femeii, fata luă loc. Roșie ca focul. Excitată la culme de situație inedită Odette o privea insistent. De fapt o mânca din ochi. Apoi vorbi, cu voce răgușită :- Domnișoară… tu te-ai amorezat de soțul meu? Și zilele trecute i-ai pus cumva mânuța la prohab? Parcă așa mi-a zis… Ochii fetei se rotunjiră și imediat ”Scumpica” – foarte roșie la față – aruncă o privire de reproș către profesor. Dar Odette continuă repede. – Hei, dar nu e nicio problemă, și eu la 17 ani eram la fel… E o vârstă așa dificilă… Dar știi ceva? Nouă ne-ar place mult ceva. Mmm…  Pentru că tot ziceai că ai face ”orice” pentru el,  dacă te rugăm să-mi mângâi tu acolo soțul și eu să mă uit, accepți?… Că se pare că ai curiozități sexuale… ”Scumpica” a deschis gura ei mică și roșie, de uluire… vrând parcă să spună ceva și sări în picioare.

-Cee? Eu plec!! Voi sunteți cu capul!!!!

Și își apucă rucsacul ei roz. Dar în secunda următoare profesorul veni lângă fată, și tandru dar ferm, o luă în brațe, începând s-o sărute ușor pe gât, amețit de parfumul ei. Și vorbindu-i încet:

– Scumpico, fetițo…  Iubito… Dar de ce să pleci? Acum câteva zile ziceai că pot să-ți cer orice… Ei, acel ”orice” este ceea e ți-a zis doamna mea, ok?… Surprinsă, și copleșită, ”Scumpica” se lăsă alintată, dar privind parcă speriată către Odette care deja se mângâia pe canapea.

Deși ”Scumpica” se împotrivea puțin, profesorul, stârnit, o făcu pe fată să se așeze pe canapea, încât frumosul ei cap era acum fix în dreptul pântecului lui unde blugii erau împinși în sus de carnea lui super-erectă. Fata scânci, cu ochi speriați :-Dar eu… N-am mai făcut așa… Cu nimeni… Atunci lui îi veni o idee și se lăsă în jos, ajungând între picioarele ei. Gestul o surprinse și pe Laura dar și pe Odette, care făcu ochi mari.. Iar Raul dădu cu ușurință chiloții fetei jos și începu să-i dea limbi.. Pe clitoris, pe labii, în interior.. se jucă multe minute pe zona aceea intimă. Laura lăsă capul pe spate de plăcere fără să observe că ajunge pe umărul lui Odette, care se mișcase din instinct, ușor spre ea. Și în timp ce buzele ei de jos erau linse de domnul Raul, buzele de sus erau atinse de doamna Odette.. Topită de excitare, lipsită de experiență, Laura nu putea spune nimic.. se lăsă dusă de valul excitației și gemu orgasmul pe buzele lui Odette.. care era cu limba în gura ei deja și o savura și ea încet.. iar Laura începu să răspundă.. senzațiile oferite de el jos o făcuseră să uite tot : unde e, cu cine, cine o iubește jos, cine sus.. lăsa senzația să vină și să o simtă brut, fără cenzură.. când se opri realiză că sărutase o femeie.. și că nu fusese aiurea cum îi spusese o colegă de clasă că ar fi ”depinde și cine o face” se gândi ea.. ori doamna Odette o sărutase superb.. dominant dar grijuliu.. să simtă că-i pasă de ea.. – Acum ne putem juca mai mult, nu? îi șopti Odette privind blugii lui Raul.. Să îl atingă.. Raul se oprise și el și se ridica.. el o atinsese așa de frumos și de plăcut.. îi oferise măcar două orgasme frumoase.. dacă nu mai multe, dar două măcar, mari, o făcuseră să tremure în brațele lui Odette.

Apoi el își coborî blugii, expunând boxerii albi, cu o mare-mare umflătură.

Și gemu iar: -Scumpico… Hai tu acum… Scoate afară din chiloții mei ce voiai acum cinci zile… Te rooog… Te roooog… Fata de 17 ani suspină iar, privind jenată spre doamna Odette. Se făcuse roșie până la urechi. Respira greu. Nu știa ce să facă, cu toate senzațiile de mai devreme… Se uita disperată, când le el, când la ea. Femeia chicoti încet, stârnită, de scena de dinaintea ei. Și o sărută din nou.. ușor.. – Acum ia și pune mâna, nu frige.. Și în timp ce Laura punea mâna pe boxerii lui Raul și începea să-i mângâie pula, Odette atingea și ea labiile tinere, cu mâna, și începea să facă mișcări circulare pe ele.

Sufrageria răsună imediat de un mare vaiet de plăcere a bărbatului, dezgolit așa dinaintea fetei de șaptesprezece ani care se dăduse înapoi, holbându-se la penisul de bărbat din fața ei. Doamna Odette părea că arde, deja simțea cum între picioare vaginul i se inundă de secreții. Veni lângă ei și șopti: -Scumpico, trebuie acum să dai jos rochia. Eleva se abandonă, și femeia o ajută să scape de rochie, iar în câteva secunde fata rămase doar în sandale. Avea sâni mari și rotunzi, cu sfârcuri roz, lungi și tari. Apoi soția profesorului făcu ea treaba și plăcerea soțului ei. Apucă cu două degete falusul arcuit al lui Raul și începu să-l plimbe pe sânii goi ai ”Scumpicei”, care stătea supusă sub ciudata atingere de bărbat, scuturată ca de friguri, cu pielea de găină, cu ochii închiși.. pierdută în senzații.. o făcuse cu un coleg de clasă după un bairam, nu mai era virgină, dar atunci fusese cam amețită de la cognac, nu realizase bine momentul.. Acum însă vedea tot și se intimidase de ideea de a fi în pat cu el..

De la așa atingeri noi profesorul gemu tot mai năprasnic, cu glandul care i se atingea acum de pielea fierbinte și mătăsoasă a  sânilor de adolescentă, o piele imaculată, fără vreo bubiță sau coș… în timp ce la rădăcină degetele soției lui îi dădeau plăcerea decalotării ritmice.

Odette râse pervers. -Hei, iubitule, ce simți? Piele de adolescentă nu?

Femeia dezmierda deci mădularul, privind atentă către el și către fată. În lumina soarelui de mai, ”Scumpica”, nudă, se lăsa atinsă de mădularul fierbinte. Scena era superbă pentru ea… așa că mâna stângă mângâia sânii fetei.. Și o săruta fugar pe buze.. Suspinând, femeia spuse fetei: -Fetițo… Uite asta vor domnii… să se atingă de pielea noastră…. ”Scumpica”  nu zicea nimic, doar stătea dreaptă pe marginea canapelei, privind fix la organul erect de bărbat, care se freca încontinuu de pielea ei mătăsoasă. 

Doamna Odette îl masturbă energic pe soțul ei, privind lacomă cum fata goală stă așa între ei. Deja era bine, puștoaica goală se aprinsese și ea, și nu mai era crispată, și privea tot mai curioasă la marele penis ce i se plimba pe gât și umeri și pe mameloane. Gâfâia odată cu el. Odette apoi o îndemnă: – Acuma hai, tu, ia-o tu în mânuță… Și dezmiardă carnea de bărbat…

Nepricepută, dar decisă Laura apucă ea mătărânga tare în mâna ei mică, și profesorul scoase un alt chirăit de plăcere sub degetele subțiri, ca de copil. Cu instincte de femelă ”Scumpica”  începu și ea să maseze penisul, ritmic, cum văzuse la femeia matură de lângă ea.

După cinci minute, cu penisul alintat de cele două, omul  simți o mare fierbințeală, și nu mai știu ce e cu el, o apucă pe fată de umerii goi și  deîndată începu să-și sloboadă plăcerea direct pe sînii ”Scumpicei”. Patru mari țâșnituri ce inundară frumoșii sâni de adolescentă. Dar și genunchii ei goi.

Odette sări repede cu prosopul și o șterse pe fata stropită care, cu fața ascunsă în palme, începuse să bocească. Știa de așa criză de nervi la adolescentele care fac chestii sexuale extreme. Tandră, o pupă pe eleva ce hohotea, vorbindu-i.

– Sssst, iubita, nu plânge… Și eu am făcut așa la 17 ani… Cu un prof… Gata, acum ești femeie… Super-femeie… Ai făcut un bărbat fericit… Uite cum se uită recunoscător la tine…  Și acuma domnul mă va fute pe mine și tu vei privi da?… Dar el vrea să i-o scoli iar…

Ca prin farmec Laura încetă cu plânsul și apucă iar în mână penisul fleșcăit al profesorului, care, atins iar, ca prin minune, în două minute se umflă iar, semeț, arcuit în sus.

Odette nu mai putea. Datorită fetei din sufragerie ajunsese la o excitare cum nu mai avusese. Femeia zvârli iute hainele de pe ea, și se așeză pe mochetă în patru labe, după care el, Raul, super-erectat, sub ochii elevei ce se uita, stârnită, instalat la spatele ei, își penetră soția adânc, cu o erecție cum nu mai avusese. Odette gemu. -Ahhh, Raul, e enormăăă… Și făcu apoi semn scurt Laurei să vină spre ea și, când o avu în față, începu să-i dea limbi.. trebuia să simtă și ea pizda tânără, nu doar Raul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s