Nașa

Mirel avea 22 de ani se căsătorise de un an. Era un băiat atletic și blond. Nașa lor de căsătorie era o doctoriță de 42 ani, Doamna Crina . Era o frumusețe de târfă, înaltă și solidă. Avea un păr des, cârlionțat, negru, ce-o ajungea până la umeri. Nu bea, nu fuma și arăta de 30 de ani. Nu avea copii.

Nașa începuse să-i arunce niște priviri anume imediat după căsătorie. Uneori, când soția lui nu era, femeia își mișca soldurile chiar provocator. Dar – Doamne – putea să-i fie mamă, cum să se gândească la ea? Chiar așa, când ea venea la ei, Mirel de abia putea să respire de o excitare sexuală, indusă de prezența femeii mature, așa diferită de soția lui. Cu tocuri, ea era mai înaltă ca el. Risipea un miros de parfum floral, care ar fi sculat-o oricui. Și da, se uita le el. Cu priviri moi, cu subînțeles. Credea că visează. Dar nu visa. Nașa se uita la el. Se făcuse apoi aprilie și se împlinea anul de când era însurat.

Mirel merse la ea acasă ca ea să-i facă o injecție. Era student si era mereu obosit. Nașa făcea fain injecțiile, avea mâna foarte ușoară. Nașul era plecat din oraș, vreo trei zile. Femeia purta o rochie de casă roșie, și era în picioarele goale. Chiar desculță, era înaltă cât el. Mirel a tresărit. În sufragerie nașa pregătise seringa și ce trebuie. Mirel, stânjenit, a desfăcut pantalonii și s-a întins pe canapea, pe burtă, iar ea, pe un scaun alături.

Îi simțea parfumul. Apoi a simțit cum ea îi trage în jos guma slipului, dezvelindu-i fundul, poate exagerat de mult, și un val cald i-a trecut lui Mirel prin pântec. Rapid, nașa a făcut injecția.

Apoi, când el a dat să se ridice, răscolit, a simțit că nașa îi trage complet jos chiloții, își pune deodată  palmele calde pe bucile lui goale și șoptește:

-Mireeel, pot să te rog să mai stai așa oleacă? Știi că ai un fund drăguț? Hm, nu am mai văzut fund de bărbat fără păr… E fain… Parcă ești o fată…

Într-adevăr Mirel era spân, era blond fără păr pe corp. Fiori enormi au trecut prin corpul lui și mădularul s-a umflat, făcându-se tare ca osul, dureros. Acum nașa se apucase să-i dezmierde bucile și spinarea cu palmele ei fierbinți. O auzea cum respiră greu la spatele lui, respirație de femeie stârnită. Scăldat în sudori de emoții, el a șoptit:

-Vai, nașă… Dar… eu… nu se cuvine cu dumneavoastră… cum… ăăăă… aoleu…

Sub mâinile ei calde Mirel simți că leșină de plăcere. Mădularul erect îl durea, comprimat în canapeaua tare. Apoi o auzi:

-Mirel, nu trebuie să zici nimic. Soțul e plecat și eu sunt cu tine da? Doar noi doi! Dana nu va ști! Te deranjează că-s așa bătrână?
Dana era soția lui. Plăcerea dată de palmele ei îi curgea până în tălpi.

Ezită. Cu inima săltând.. nu știa dacă să spună da avansului .. sau să refuze..

-Nu sunteți bătrână…

Ea chicoti. Apoi Mirel gemu tare: nașa aplecase capul, și începuse, cu o gură moale și fierbinte, să-i sărute bucile, cu părul ei bogat revărsat peste el. Se scutură de o plăcere enormă.

-Nașaaa, ce faceți????

Femeia îl pupa pe fund!!! Apoi ea se ridică. O auzea cum respiră.

-Acum, vreau să te întorci pe spate. Să vedem ce ai în față.

Ca în vis, Mirel făcu ce-i cerea ea. Pe canapea, se răsuci, și, gemând, rămase pe spate, cu chiloții dați jos… și cu penisul erect pulsând, mare și arcuit, dinaintea nașei. Doctorița suspină și ochii i se dilatară, lacomi văzând ce dotat e finul ei.  Mădularul decalotat stătea semeț în sus, tare și vânos. Apucă pula cu două degete și Mirel gemu, ridicând din șolduri.

-Vai finuțule… Dar mădularul tău e cât o banană babană… Uuaaa… Din cauza mea e așa?… Deci pe el nu-l deranjează că-s așa în vârstă?…

Mirel gâfâia acum tare, atins la pulă de degetele ei pricepute de femeie coaptă.

Gemea continuu, desfigurat.

 -Nașaaa, ce faceeeți??  Nașaaa, ce faceeeți?? Nașaaa, ce faceeeți??

 Nașa, dezmierdând mădularul, gâfâia și ea. Ochii ei se uitau fix la acel falus.

Apoi nașa coborî capul acolo și începu să pupe drăgăstoasă penisul tânărului care strigă, și se arcui tot, gata-gata să cadă de pe canapea.

Femeia supse pula lui cam 10 minute apoi se opri. Saliva îi curgea din gură și ochii ei aveau sticliri de excitare maximă. De-abia vorbea.

 – Finuțule… Nu te goli, te rog… Mmmm… Acuma am o mare mâncărime la despicătura mea de femeie coaptă… Și vreau să mi-o ostoiesc cu mătărînga asta incredibilă a ta…

 Crina sări in picioare, dispăru două minute dincolo, după care reveni în sufragerie complet goală.

Deși nu mai avea pântec de fată tânără femeia avea un corp frumos, cu linii de amforă, cu talie îngustă care se continua cu un fund mare, cu două buci perfecte, ca niște emisfere ademenitoare. Jos, gambele se continuau cu niște glezne înguste și niște tălpi mici.

 Tremurând ea îl pupă, și-l privi în ochi.

 -Mirel, zi-mi: mai sunt bună de pulă?

 Ca răspuns, Mirel îi sărută sânii.

 Maternă, și tremurând de pofte, femeia îi apoi scoase hainele și îi alintă iar mădularul cu gura… deși se făcuse ca de piatră. Lingea și mormăia cuvinte fără sens:

 -Mmmm… Eu babă cu pulă tânără… Oaaah… De când visam asta…

 Peste zece minute, Doamna Crina , nudă, se instală călare pe Mirel ce stătea pe canapea…  cu dosul ei mare către el, și primi excitată, cu un țipăt, marea lui sculă în despicătura ei udă cu labii groase și el icni văzând cum mădularul său, care crescuse parcă atins de ea, intra și ieșea acum, pentru prima dată, din vaginul ud al unei femei coapte, ca un drug între maiestuoasele ei buci ca de statuie.

 Crina știe meserie și în timp ce el îi alinta bucile fierbinți începu să se ridice și să se coboare în pula lui, rotind șoldurile, desenând opturi cu fundul… Împreunarea nefirească între nașă și fin nu dură mult, femeii îi veniră orgasmele repejor.  Cu strigăte de plăcere o apucară contracții și săltă pe pula lui, gemând puternic, răvășită de acest final superb.

 Ea – deși spasmele ii trecuseră – dansă astfel peste mădularul băiatului până când el, cu mâinile înfipte în șoldurile ei, își goli sămânța de plăcere în gaura umedă. Fiori mari o răscoliră pe femeie, simțind în vagin torentele de spermă tânără.

 Mirel aproape că leșinase sub ea. Apoi Doamna Crina , ca o curtezană, se dădu jos de pe el… și, deși dintre picioare sperma lui încă îi șiroia… cu noi dezmierdări, îi readuse pula la viață, după care supusă, ea se așeză în coate și genunchi, arătându-și dosul ei mare și alb, după care, privindu-l parșiv peste umăr, ea îi șopti: ”Acum, suflețel, desertul: poți să mă iubești în funduleț, de vrei…”.

 Năucit de asemenea invitație, Mirel se așeză între gambele femeii și privi la gaura aceea, care tremura, desfăcută de multele mădulare ce intraseră acolo și, după ce mai dezmierdă cu palmele acele buci maiestuoase, tânărul Mirel se împinse deîndată cu mădularul în șezutul femeii, până la capăt.

 Deprinsă cu așa penetrare, Doamna Crina  nu zise nimic, deși băiatul, pornit, începu un ritm susținut. Supusă, nașa îl lăsă să se desfete astfel cu al ei șezut, în timp ce femeia își alinta repejor clitorisul, urcând repede spre minunea unui alt orgasm. Gemu și se scutură, în alt val de spasme, în timp ce băiatul simți și el cum sfincterele nașei zvîcnesc… și continuă să-i dea lovituri în șezut până când simți cum e gata și el.. și umplu anusul femeii cu spermă.. jet după jet. Terminată, nașa căzu pe burtă pe  mochetă… tremurând toată de plăcere.

 Ca în transă Mirel îi alinta o gambă goală și fierbinte. Apoi tot privind bucile ei  goale, se trezi că e din nou în erecție… și o apucă de șolduri, o ridică și din nou, pofticios, introduse pula în pizda ei fierbinte. La cum începuse ziua lor fierbinte.. seara era lungă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s