Vis.. sau real?

Am avut o zi lungă, serviciu, treburi, am ajuns acasă destul de obosită și m-am făcut lejeră.. gata să văd ceva la televizor.. Eram singură dar excitată de niște idei pe care le aveam de un timp.. Făcusem sex la serviciu cu partenerul de echipă.. dar parcă nu era suficient.. mi-aș fi dorit să fiu posedată de mai mulți bărbați.. să fiu fericită prin atenția lor.. Am să îi spun să mai luăm pe cineva .. mâine dacă mă vrea, îi spun.. hai să mă bucur acum de film.. Pare ceva destul de interesant.. ori bandiți, ori trupe speciale sunt oamenii dar mascați sunt sigur și caută un tip.. sau o tipă? Îmi cad ochii în gură de somn..

Și mă căutau acum pe mine.. doream să văd dacă e real dar nu puteam deschide ochii.. eram foarte obosită.. oare am închis ușa, am pusă alarma? Nu mai știu..
Cred că visez.. trei mascați lângă mine? Cu mine goală aproape? Dar cam asta aș vrea.. dacă mă vor.. nu zic nu să fiu futută de mascați vânjoși ca ei..
Am ajuns să mă văd în vis că visez? Și că mascatul mă trezește și îmi dezmiardă sânii? Mmmmmmm… curaj mascatule! Poți mai mult! A scos sutienul? Așa, iubire.. dă-te la mine!
Mă atenționează să nu strig? E fraier? Eu aștept să mă fută, sunt mai excitată ca niciodată și el e așa atent încât stă de vorbă cu mine… ahh, mâna lui dreaptă e pe corpul meu… începe să fie mai bine! Oare ceilalți vin și ei la mine?
Am mișcat mâna involuntar și am dat de pantalonii lui.. și pula lui pare că mă așteaptă.. păi prietene, zi așa că te ajut eu să te simți bine.. Din două mișcări pula lui e în mâna mea.. e mare și frumoasă… minunat.. Are ce intra în mine, dar până la momentul ăla.. merită să o sug..
Deja prietenii lui s-au apropiat de canapea dar nu-mi mai este teamă de nimic.. o să sug și o să mă fut cu ei.. o să-mi fac fantezia acasă, nu la birou!
Două mâini și degete delicate îmi alintă pizda în timp ce sug pula mascatului? Devine tot mai bine!
Continui să sug dar partenerul nou progresează.. deja îmi dă limbi și mă simt mai bine.. și udă toată iar el suge ffoarttee biiinnneee!!
Gata, amantul al doilea a început să mă fută.. eu gem de încântare.. e minunat! Iar ultimul e și el lângă mine.. așteaptă să i-o sug.. două pule la supt? Super!
Al doilea tip deja are ritm.. nu mai pot de plăcere! Iar ultima pulă e deja a mea și ea.. le am pe rând.. e minunat așa !
E tot mi bine așa.. Un orgasm superb tocmai m-a străbătut în urma acțiunii celor trei mascați.. ar trebui oare să-i sechestrez eu? Că sunt perfecți pentru ce-mi doresc! Apoi aș ajunge vedetă.. femeia care trebuia să fie furată și violată a sechestrat agresorii cu scop sexual … Hahaha.. ar fi tare!
Am o poftă tot mai mare de ei.. unu mă fute superbine, ceilalți doi au așa erecții de crezi că-i ține o oră.
Dacă e vis, nu vreau să se termine.. dacă e real.. nici atâta.. e singurul gând al meu acum!
Amantul meu principal a schimbat poziția.. stau în brațele lui și mă fute parcă mai bine.. iar ceilalți doi sunt la stânga și la dreapta mea.. și e la fel de bine, chiar dacă-i sug cumva pe rând.. dar e foarte bine!
Orgasmele mele curg.. mă simt mereu plină.. e minunat.. îi ador
Vreau să-l simt și pe celălalt în gură.. vreau să-i mai rotesc cumva..
Nici nu am apucat să gândesc bine dorința și al doilea tip s-a ridicat și acum le sug pulele la toți.. sunt super mișto.. și eu foarte mulțumită și excitată!
Al doilea a rămas lângă mine.. vrea să i-o sug.. nu știu care mă fute dar mă fute și el bine acum
Așa mult îmi doresc acum să simt doi în mine.. să fiu mai plină ca niciodată!
Bărbații ăstia mă citesc bine și mă fut.. de cred că plutesc între ei.. am uitat să mai număr orgasme la câte au fost! Mai ales că acum și curul meu e plin..
E tot mai bine.. pulele alea două mă umplu și pula care a rămas – cel de-al doilea după cum o miros – îmi fute gura superb!
Ce ritm minunat au.. abia aștept să termine și ei… dar mai bine să se mai țină.. să-i să-i simt mult timp..
Nu mai sunt doi în mine .. dar e la fel de bine la cum mă fute ăsta acum.. cred că e cel care mi-a futut curul mai devreme.. e foarte bun și el… Cred că or să termine și ei de acum.. mă gândesc un pic tristă..
A terminat unul din cei care-mi stau alături.. ce gust minunat are.. Și cred că simt și celelalte jeturi de spermă pe mine..
Am rămas goală.. și plină de spermă.. deci au fost aici.. dar eu am trăit toată senzația ca pe un vis.. Ar trebui să fac cumva și să-i chem înapoi.. a fost prea bine! Întorc capul și le văd siluetele.. deci au vrut să mă vadă trează? Bun așa.. atunci petrecerea va continua.. ori mă fut cât vreau eu, ori mă duc la poliție și cest teste adn de pe sperma de pe mine.. ca să știu cine sunt, că după ce aflu, retrag sesizarea.. îi vreau pe ei cu mine, nu la poliție.. dar eu cred că și ei mă mai vor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s