Sedusă la masaj

Doamna Simona Popescu nu-și imaginase niciodată că avea să facă toate lucrurile alea.

Ea era o femeie drăguță de 40 de ani, care se consideră absolut normală din punct de vedere sexual. Nu avusese amant, nu se masturba, și discuțiile despre sex o dezgustau la culme. Doar uneori avea niște visuri răscolitoare pe care le alunga repede dimineața. În afară de inevitabilele riduri ale vârstei, era încă suplă, cu picioare frumoase. De când soțul ei devenise politician, acceptase să lucreze de acasă și picta.

Totul începuse de la noua pedichiuristă. Doamna Jeni, bătrâna care se ocupa de 10 ani de picioarele ei, murise. Simona stătu aproape o lună în dubii: nu avea deloc încredere în fetele astea tinere. Cineva îi recomandă călduros o pedichiuristă tânără și, în sfârșit, acceptă să o primească.

Într-o dimineață se trezi cu o domnișoară drăguță de vreo 25 de ani, zâmbitoare, pe nume Lili. O invită în sufragerie și discutară diverse lucruri. Tânăra părea foarte elevată. Picase la facultate și făcuse o școală de cosmetică. Lucra la „Melanie” de 2 ani. Cât timp vorbiră, o studie: era brunetă cu sâni mici, drăguță… Dar cel mai mult o tulburară mâinile fetei: înguste, albe, cu degete lungi, de pianistă.

După jumatate de oră, doamna Simona află totul despre ea, inclusiv faptul că face și masaj și că e măritată. Îi spuse că vrea o epilare și o pedichiură.

 „Să mergem în cameră, domnișoară…”

 Domnișoara Lili își luă geanta și merseră într-o încăpere plină de oglinzi. Se lungi pe canapea. Lili se instală pe scăunel și îi luă un picior între degetele ei lungi și începu să-l lucreze conștiincioasă: freca talpa, taie pielițe și bătături, lăcui unghiile. O privi admirativ: era tânără, dar pricepută.

Apoi se petrecu lucrul ăla de neconceput. Treptat, atinsă pe picior de mâna fetei, Simona simți, clar și incontrolabil, o plăcere sexuală. O plăcere așa puternică încât vaginul pur și simplu îi luă foc. Apoi, când tânăra pedichiurista începu să o maseze cu crema pe gambe, plăcerea aia anormală deveni insuportabilă. Simți că nu mai poate: trebuia să oprească atingerile alea. Se ridică. Își aranjă capotul, roșie la față.

“Scuză-mă, domnișoară, nu mă simt bine… ”

Tânăra își strânse instrumentele.

În restul zilei Simona se întrebă încontinuu ce naiba fusese cu ea în momentul când pedichiurista o atinsese pe picior. Ce fusese cu senzația aia voluptuoasă ?

Îi era ciudă pe ea. Lua calmante, dar tensiunea aceea dureroasă din corp nu dispăru. Atunci, în pat, se atinse acolo, hotărâtă să se calmeze singură. Sări din pat, nervoasa. Doamne, NU ! TREBUIA sa fie atinsă de Lili !

Alungă panicată gindul. Mai rezistă două zile, apoi, fără să ezite, o sună pe Lili.Vorbi cu o voce tremurată, apropae gâfâită.

 ”Buna ziua, domnișoară. Poți veni ? Doresc un masaj…”

 După o oră cele două femei erau în dormitorul Simonei, pe pat, cu ea lungită pe burtă, numai în chiloți, cu capul plin de senzații nelămurite, în timp ce tânăra pedichiuristă-maseuză își plimba palmele pe picioarele ei, din călcâi până la șold.

 Lili vorbea încontinuu, cu o voce joasă, dar Simona nu auzea nimic: tot universul ei se reducea la degetele catifelate ale străinei care umblau pe pielea ei și o plăcere difuză îi creștea constant în pântec. Îi venea să geamă și se abținea, cu greu. Plăcerea dintre picioare, ca o căldură, creștea. Ca o umezeală de neoprit. Simțea deja cum îi curg secrețiile. Se excita maxim.

 “Domnișoară, dumneata ai mai văzut femei de 40 de ani… Eu cum arăt, pentru vârsta mea ?”

 Lili spuse, frământând gamba plinuțăa: “Oh, sunteți perfectă. Aveti niște picioare splendide, doamnă. Picioare de studentă… Foarte frumoase…”

 Cuvintele pasionale o scoaseră din minți. Apoi, imediat după acest dialog, masajul profesional al tinerei se transformă într-o mângâiere catifelată, toată sexualitatea fetei i se transmise și Simona intră în joc.

 Lili terminase cu picioarele și ajunsese cu masajul ei insistent la fund. “Iertați-mă, dar cred ca trebuie sa vă scoateți chiloții… Sau pot să-i scot eu ?” 

 Atunci Simona iar avu senzația că nu e realitate ci un vis. Întoarse încet capul spre fată și o privi complice. O apucă o stare de bine când simți cum Lili apucă guma chilotului și trage în jos. Se săltă puțin si chiloțeii fură smulși de către fată cu un gest hotărât. Se vedea că nu era la prima experiență de acest fel. Simona era acum complet goală. Lili începu să frământe pasională fesele mari și rotunde cu palmele ei mici și de data asta Simona scoase, pentru prima oară, un geamăt mai accentuat.

 “Vă plac mâinile mele ? “ întreba moale fata. Vocea ei tremura și părea înnebunită de dorință pentru noua ei parteneră de 40 de ani. Se aplecă și sărută delicat fesele goale – apoi își plimbă gura peste șale și șolduri, mozolind pielea delicată. Simona gemu foarte tare, năucită de senzațiile noi, amestecate: degete moi, respirație fierbinte, un păr aspru și o gură caldă și umedă pe fundul ei.

 Apoi, când simți mâna ei care încerca să-i ajungă la sex, printre coapsele rotunde, totul se petrecu foarte rapid: Simona depărtă picioarele și Lili trecu la actiune. Îi strecură o mână dinainte, la clitoris, iar degetele celeilate mâini i le vârî în vulvă. După care își lipi limba de anusul ei. De asemenea atingeri Simona nu avusese parte, zvâcni din fund, ca electrocutată și se apucă de marginea patului.  “Aaaaaaaaa… Ce faaaci…”

Lili linse și masturbă conștiincioasă, la fel de atentă ca atunci când folosea trusa. Simona simți o stare superbă. Un strigăt lung anunță acel orgasm, cu picioarele arcuite și niste contractii puternice. Nu mai știu de ea. Când își reveni era în continuare pe pat, cu picioarele întinse în unghi, gâfâind fericită și descărcată. Simțea șiroaiele de sudoare pe corp. O privi pe drăguța ei amantă, încercă să vorbească, dar nu reuși. Se eliberase în cel mai violent orgasm pe care-l avusese. Lili îi săruta moale un picior, gâfâind și ea, apoi șopti: “Vreau să mă ajutați și dumneavoastră…”.

Tensionata, Lili veni apoi deasupra ei. Fără un cuvint, fără să-i ceară voie, Lili îngenunche pe canapea cu picioarele depărtate de o parte și de alta a capului ei. Își ridică rochia și Simona nu se miră când se trezi cu fața între picioarele noii sale prietene. Întâi ezită, apoi cu gesturi moi, sărută un picior călduț, apoi își vârî fața între coapsele subțiri, dădu jos bikinii și începu să sărute sexul fierbinte și umed al lui Lili, cu senzația că iar visează.

 Simți cum Lili se zguduie de plăcere și geme.Asta o încurajă. Orgasmul fetei o bucură și începu să lingă petalele de carne moale.Clitoris și Labii, cât mai intens. Lichidul sexului era dulce-amărui. Mângâie din nou labiile și-și băgă adânc limba în vaginul roz. Simți apoi cum coapsele fetei se contractă și auzi gemete lungi, simțind cum corpul lui Lili se zbate în alte orgasme, mai mari ca primul.

 După 10 minute cele două era lungite în pat, vorbind, cu picioarele înlănțuite. Era ciudat pentru Simona să stea cu picioarele lipite de picioarele altei femei…

 O rugă apoi pe Lili să o tutuiască și fata începu să-i explice de pasiunea ei care era sexul in grup, pe care-l practica asiduu cu băieți și fete de vârsta ei, studenți și angajate ca ea. După care îi mărturisi ce mult i-ar plăcea ca și ea să vină în grupul lor de swingeri. Simona râse încet și o sărută ușor.

 “Of, iubito, ești nebună… Dar voi sunteți tineri și eu sunt bătrână, iubito… Cum să stau eu goală între niște fete tinere ?” Lili o privi moale și îi spuse: “Vă rog să veniți o dată… Visam o doamnă de 40 de ani între noi… De fapt a fost doamna Mocanu, sigur o știți că soțul tot politician e dar a plecat cu serviciul la București și acum o vedem doar în concedii”

 În zilele următoare Simona continuă să o cheme la ”masaj” pe Lili care-i oferea cu limba niște plăceri enorme, superbe. Era ciudat ca o fetișcană să-i dea lecții sexuale. La rându-i, Simona căzuse în adorație pentru corpul ei clasic și minute în șir îi săruta ba un picior, ba pieptul.. sau ambele, șoptindu-i laude extaziate. Când Lili îi răspundea Simona se rușina ”eu nu sunt așa”

 Apoi, într-o dimineață de sâmbătă, primi un apel video. Se bucură auzind vocea dulce a lui Lili.

 “Bună. Sunt la o prietenă, cu o gașcă… Ne distram… Suntem 3 fete, luăm pule în gură si fund… Vii să ne ajuți ?” Și tânăra zâmbi, iubită de altă fată pe sâni în acel moment. După profil, Simona o recunoscu pe Anda Mocanu și asta o încurajă să spună DA.

 Dupa o ora, Simona cobora din taxi în fața unei vilișoare, la marginea orașului, întrebindu-se DE CE face asta. Ea, femeie de 40 de ani se ducea la o orgie sexuală cu puști… Era nebună. În ea simțea excitația, intensă. Care se datora mai ales lui Lili, care o intoxicase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s