Ador să mă înșeli așa!

Când m-am trezit în acea dimineață am simțit că ceva nu e în regulă.. că ea mă privește altfel, că se comportă parcă puțin distant dar asta nu a fost totuși o barieră pentru mine. Am sărutat-o.. am îmbrățișat-o mângâindu-i și sărutându-i sânii.. apoi mâna mea a ajuns între picioarele ei și am penetrat-o energic așa în timp ce ea îmi mângâia pula.. era o senzație superbă… deși încă simțeam că e ceva în neregulă.. Am tras-o scurt peste mine, mereu mi-a plăcut să o văd deasupra mea, agitând părul blond și lung și sânii rotunzi dar nu exagerat de mari. Pentru că nu îmi plac nici cele plate nici cele uriașe la piept, cele normale aș zice sunt preferatele mele. Și ea a început să se miște lent, crescând treptat ritmul și să geamă lung dar parcă iar, o simțeam diferită.. parcă se grăbea.. A terminat.. dar a insistat, obținând alte orgasme până am terminat eu în ea. Am mers să facem duș împreună, ne sărutam în ușa băii când i-a sunat telefonul și a ieșit. Am auzit un ”bună iubire!” care m-a dat peste cap și a confirmat starea mea. A revenit după ce eu mă terminasem deja de spălat și și-a cerut scuze, evitând să mă privească. Am mers la bucătărie, am făcut un sandviș pentru mine și cafeaua pentru ambii, așteptând să apară. A intrat iar, ușor stânjenită dar a încercat o conversație. Am întrebat-o brusc dacă mă înșală și a zis spontan că nu. Am privit-o lung și ea a început să vorbească despre serviciu, despre ce multă treabă are și cum speră să-i dea de capăt. Am sărutat-o din nou, i-am urat o zi ușoară.. i-am mângâiat sânii cu jind – ce-aș mai fi întors-o în dormitor să-i arăt iubire.. dar aștepta serviciul, greu să întârzii în zile în care știi de ieri cât de multe ai de făcut și tu, nu doar ea.

*

Când a sunat telefonul știam că e Gina. Nu puteam să o las să aștepte, nu puteam nici să-i spun lui Vlad că mă sună ea, iubita mea ce mi-a descoperit latura bisexuală. Am preferat să îi las în minte momentul superb din dormitor când l-am futut de i-au sărit capacele .. până a terminat el eu am ajuns de patru ori la final.. a fost superb să-l simt, parcă mai adânc de data asta în mine.. sau doream să simt că el e mai mult în mine decât Gina reușise ieri la mine în birou? Îi iubesc pe amândoi pentru cum mă iubesc și ei dar nu știu dacă se acceptă unul pe altul, mai bine tac. Gina nu știe că Vlad e soțul meu, știe că mi-o trag câteodată și cu un tip și că ea m-a făcut să fiu bi.. ceea ce-i place să mi-o spună destul de des. Mai ales dacă suntem pe telefon și butonăm.. mi-a scris pe whatsapp de vreo 3 ori că se bucură că ea m-a făcut să mă descopăr și ca lesbiană, că sunt așadar bisexuală și doar a ei pe zona feminină. De fapt i-am spus lui Vlad o parte din adevăr. Am multă treabă la serviciu dar mare parte din ea o voi face cu Gina care e corespondenta mea de pe zona de online a firmei. Eu fac planul de marketing, stabilesc ce se vinde ca promoție în perioada asta, ea primește mailul meu și le pune pe pagina firmei – tot ea se ocupă și de a face spotul la fiecare produs și a zis când a început să mă curteze, acum câteva zile, că e mai ușoară munca noastră dacă ne vedem mai mult și vorbim mai mult. Până ce ieri, după ce am vândut un pachet foarte fain la un preț foarte bun, a zis să sărbătorim.. și m-a luat în brațe. Inițial m-am opus dar când a început să-mi mângâie fin sânii prin cămașă și sutien am simțit că mă topesc. Apoi m-a sărutat ușor.. și a ei am fost. A închis ușa cu cheia și, știind că biroul ei e izolat fonic, a continuat asediul asupra mea. M-a sărutat dezbrăcându-mă.. și îndemnându-mă să o ating.. nici nu am realizat când am ajuns goală deasupra ei pe covor sărutându-i sânii dar îmi plăcea teribil. Doar momentul în care a scos un dildo și a început să mă fută mi-a adus aminte de Vlad și de ce îl voi căuta mereu pe el.. Pulă ca el nu e în nici un dildo.. nu neapărat mărime că sigur sunt și mai mari ca a lui dar știe să se miște cu mine perfect încât pula lui minunată mă umple și mă bucură la fiecare partidă de amor a noastră. De asta, văzând că are chef dimineață și bănuind că iar voi avea parte de domnul Dildo cu Gina am zis că e mai bine să îl simt prima dată pe el.. Poate mângâierile Ginei sunt și ele unice dar futai sigur ce oferă Vlad e mai bun… Trebuie să văd cum reușesc să rezolv treaba asta încât să nu mă mai ascund de vreunul ci eventual să-i am pe amândoi când doresc..

**

Am plecat la serviciu cu gândul la Oana și la starea ei schimbată după acel telefon. A spus repede că nu mă înșală dar totuși.. ceva se întâmplă.. ”iubire”? Mă voi gândi la asta mai târziu. În trafic e bine să nu fii decât cu ochii la drum și fără frustrări.

Am reușit să ajung bine la firmă, am prins verde la o intersecție complicată și am trecut mai ușor de ea.. Am găsit și loc de parcare.. ca să fiu surprins că din mașina alăturată iese Florina, o colegă pe care o știam de ceva timp plecată din firmă.. Bună rău femeia, fusesem parteneri înainte să plece în străinătate.. să fie cinci ani de atunci.. după ce plecase ea intrase Oana în scenă.. partener cu Florina și de proiecte și de pat. Lucram până nu mai puteam și cam atunci beculețul ei se aprindea bine și devenea o fiară care oprea tot și sărea pe mine. Să o văd acum, frustrat de starea contradictorie a Oanei, aprinsese beculețul meu. Doream să o simt iar pe Florina măcar așa, ca sex de răzbunare. Încep să discut cu ea și aflu că a lucrat în Olanda, că a venit pentru câteva zile acasă, că a trecut pe la firmă special să mă vadă și să discutăm un parteneriat între departamentul meu – că pe mine vrea să mă ajute să avansez, nu pe vreun alt director – și firma ei din Olanda care face, cu licență, tot felul de echipamente electronice, de la radiouri de mașină la aspiratoare și aparate de aer condiționat. Dacă sunt de acord, semnăm și ea trimite lunar produse și eu le revând prin magazinul firmei. Am fost de acord și am invitat-o la mine în birou, să mai discutăm despre asta. A zis că vine, după ce o salută și pe Doina, șefa cea mare, cu care e prietenă. I-am spus că o aștept și am plecat spre birou, convocând repede o ședință, pe baza informațiilor primite, să știe toată trupa de la Vânzări ce urmează să se întâmple și ce aștept de la ei. Și le-am explicat, remarcând că în echipă e o tânără nouă.. nu pare să aibă mai mult de 25.. ziua asta e clar una încărcată senzorial.. am vorbit cu ei dar am privit-o pe ea.. Am remarcat buzele frumoase, părul brunet, ondulat, sânii frumoși, chiar dacă era o bluză destul de opacă, galbenă pe ea i-am remarcat. Practic am dezbrăcat-o din priviri în timp ce vorbeam.. mai jos nu se vedea că era pupitrul fiecăruia dar am încercat să-mi imaginez niște coapse frumoase și pline, lungi, la cum se vedea și prima parte a corpului, arăta ca o femeie destul de înaltă dar nu mult.. maxim 1,75 i-am dat – eu având 1,80.. Rasă jos și cu pizda zemoasă și excitată.. cu mâna mea acolo penetrând.. cred că o să am o aventură la birou dacă Oana are și ea mi-am zis și am încheiat ședința la momentul în care a intrat Florina spunând echipei cine e și ce voi semna în minutele următoare. Da.. voi semna .. și iar m-am gândit la chestii ghidușe dezbrăcând-o de data asta pe Florina.

***

Am simțit de cum a plecat Vlad energia lăsată de el.. dorința lui nebună de a mă fute din nou .. și am ieșit cu mult regret din casă.. pula lui nu se refuză dar dacă nu era timp.. o să-i cer supliment diseară, îl înham eu la mai multe poziții. Am coborât la mașina mea, dată de firmă, vorba aia un director de marketing are treabă și în afara firmei, îi trebuie mașină. Eu director de Marketing, Gina pe vânzări online, Vlad pe vânzări.. am face echipă bună dacă am lucra în aceiași firmă.. doar că el e cu electronice în timp ce firma noastră e mai mult cu cosmetice, întreținere, fitness, dacă ar fuziona aș lucra și cu el nu doar cu Gina – gândesc visătoare în timp ce stau la un semafor și mă gândesc cum le-aș propune eu un plan de afaceri în timp ce Gina îmi suge sânii și Vlad mă ia pe la spate.. mă ud instantaneu și simt nevoia de mai mult. O să întârzii dar asta e. Trag repede pe dreapta și, cu aceiași imagine în față, a Ginei care îmi sărută în continuare sânii și a lui Vlad care mă umple tot mai tare, crescând ritmul, încep să mă masturbez. Și găsesc repede un ritm bun, continuând să văd cum Gina e și pe abdomen cu o mână în timp ce o mână a lui Vlad ajunge pe un sân.. la imaginea asta strig bucuroasă de un orgasm intens.. și mă gândesc cum Vlad cade sub mine, îl regulez ca dimineață și Gina ajunge cu pizda pe gura lui și ne sărutăm.. și ne sărutăm.. și mă cutremur din nou.. orgasmele curg, pe ritmul și pe fantezia ce o gândesc nici nu știu câte am legat dar au venit unul după altul. Ies repede din mașină și văd un magazin de haine. Iau repede două perechi de bikini – prefer să port pentru că la ce poftă de sex am cu Vlad e mult mai ușor să dau ața la o parte și să-i las scula să se joace decât să dau jos chiloți.. secunde bune în favoarea noastră obținem așa.. și Gina nu pare diferită la faza asta doar că o să-i dirijez degetele jos.. fără domnul Dildo azi. Ajung înapoi în mașină, scot repede șervețele umede și mă igienizez – ar fi cazul să fac duș la cât m-am excitat dar nu am timp – după care arunc spre bancheta din spate bikinii uzi și-i pun pe ce noi. Ajung cu 20 de minute întârziere dar radiez de fericire la acel gând.. care va trebui însă gândit cumva, are de așteptat puțin.. și urc la biroul meu. Secretara îmi zâmbește – e o fată discretă și se ocupă de ambele departamente, e secretară și pentru mine și pentru Gina.. vorba lui Cătălin, șeful mare din firmă, dacă punem secretare la fiecare departament – și sunt peste zece – dăm faliment. Așa Iulia e responsabilă de trei departamente – Marketing, vânzări și Online. Îi zâmbesc și eu și aflu că m-a căutat Gina. Las geanta pe biroul meu și merg să o salut. Și cum intru în biroul ei îmi zâmbește și ea și o sărut. Repede o apelează pe Iulia și-i spune să nu ne dea pe nici una, e ceva foarte important de discutat, să noteze ea cine ne caută. Vede ce bucurie am pe chip și lungește sărutul cât poate, limba ei se joacă cu a mea, o caută, o cheamă, mâna ei e deja pe pieptul meu și rochia mea cade.. din greșeală dată de mine. Sutienul e cuminte în geanta mea.. sunt goală pentru iubita mea. Dacă mi-a oferit Vlad niște orgasme superbe, dacă am reușit cu acea fantezie din trafic să îmi ofer eu.. e rândul Ginei. Care, un pic surprinsă, aruncă bluza peste cap, dă din șolduri să cadă fusta și e și ea goală acum. Canapeaua din biroul ei e numai bună de iubit.. va trebui să fac cerere să am și eu una în birou.. al meu e cam anost cu două scaune în ditamai încăperea.. O trag peste mine și impactul sânilor ei frumoși pe pielea mea produce un tremur intens.. un orgasm mic a venit o dată cu acea senzație dar eu am nevoie de cutremur, nu de un tremur.. o sărut din nou și mâna mea se joacă pe părul ei, cealaltă mângâie sânii cum poate .. vreau să o simt mai mult și opresc sărutul.. cobor cu buzele pe gât și o mușc.. ajung apoi pe sâni și ea geme mai tare.. îi sărut mai mult.. pe rând dar schimb de mai multe ori.. parcă nu mă satur de formele lor frumoase. Și știu că și ea apreciază să-i gust sânii.. Când cobor nu mai alint abdomenul, e totuși program de lucru.. o întorc și îi ofer pizda mea să o simtă în timp ce eu gust labiile ei dulci. Și gura ei e acolo, urmată de degete.. domnul Dildo nu e la îndemână și mă bucur, gem intens când începe să mă penetreze și cu limba și cu degetele.. și orgasmul așteptat vine dar Gina știe ce doresc și continuă în ritm crescut.. și ne pierdem una lângă cealaltă.. uităm de serviciu, uităm de tot, uităm și de orgasme la cât de multe am simțit și doar ceasul care anunță ora zece ne trezește.. ne-am iubit o oră întreagă. Ajunsesem la 9 fără un sfert în biroul meu – parcă așa arăta ceasul de pe birou.. și acum e zece! Îmi culeg repede rochia de jos și mă aranjez repede privind cum și Gina se îmbracă.. ”mâncăm prânzul aici? – o întreb. – desigur iubita”, îmi răspunde ea privind oglinda. Arată cam la fel ca atunci când am intrat.. doar ochii îi strălucesc față de momentul de acum o oră într-un fel pe care doar eu îl știu. Ies și iau lista de clienți ce au sunat de la Iulia.. sunt doi și îi spun cum să mi-i dea. Și mă pun pe treabă, ora asta de iubire nu trebuie să se vadă decât pozitiv în activitatea mea.

****

Florina mă privește ghiduș scoțând actele ce trebuie semnate și de mine. Se vede pe ele semnătura Doinei care e obligatorie dar Florina a ales ca ea să semneze cu mine împreună – ca șef de departament implicat în discuție. Putea semna și cu cel de la Relații Externe și cu cel de la Marketing – cumva ce face Oana în firma ei mă gândesc dar iar doare acel ”bună iubire” și uit de ea, Florina a ales să semneze cu mine ca partener direct asociat ei în cadrul firmei noastre. Un bonus frumos mă așteaptă, mai ales dacă treaba va merge și va însemna profit adus firmei. Contractul semnat e una, contract profitabil e mult mai bun, ai un bonus de succes suplimentar – și mă voi ocupa să meargă. După ce semnăm o văd pe Florina că se așază în brațele mele și, fără să ezite, să întrebe altceva, mă sărută. Și mă las dus de val. O sărut și eu și îi mângâi sânii cu palmele. Sacoul ei cade ușor dar .. la naiba de ținută office, are și rochie sub el.. Mă lupt cu ea să o dau jos.. îmi doresc să-i văd din nou sânii frumoși.. Și ea trage de hainele mele și, cu un pic de greutate – că și cravata mea se ține bine cu nodul ei – suntem goi pe scaunul meu. O sprijin de birou și îi sug sânii iar cu degetele deja îi alint labiile, fac cercuri, apăs pe ele și mă retrag.. apoi încep să o penetrez cu două degete .. geme de plăcere dar ochii ei când o privesc cer mai mult. Mă opresc puțin și ea se aruncă spre pula mea luând-o pe buze și sugând cu plăcere.. și acum cinci ani sugea la fel de bine – îmi amintesc și revăd un moment în care, tot în birou la mine, mă termina sugând.. și acum e la fel de avântată dar după două minute de desfătare o opresc.. vreau să termin în pizda ei zemoasă. Și intru scurt în ea.. iar ea geme din nou, mai puternic de data asta. Izolarea fonică a biroului mă face să mă simt confortabil iar lumea știe că sunt în discuții privind parteneriatul cu Florina, nu voi fi deranjat. Cresc ritmul și dintr-o dată apare ca o iluzie imaginea tinerei colaboratoare în locul Florinei.. apoi Oana care îmi spune ”bună iubire” și iar tânăra.. parcă aș face sex cu trei femei, nu cu una. Zvâcnesc scurt din cap și mă uit din nou la Florina care îmi zâmbește.. gemând iar lung, simt umezeala ei și știu că a terminat iar.. la cât e de încântată sigur nu e primul.. și asta pune capăt jocului meu de iluzii.. jet după jet termin în ea .. mă aplec și-i sărut din nou sânii.. apoi buzele.. sex ocazional cum va fi ăsta cu Florina își permite fiecare bărbat de nivelul meu – îmi spun lungind sărutul iar Florina îmi șoptește ”să știi că nu iau pilule” – o privesc mirat, nu mă protejam acum cinci ani pentru că se proteja ea. Nu știu ce a gândit acum dar e fix treaba ei.. dacă va fi un parteneriat cu copil, asta e, îl voi recunoaște după proba ADN, dar nu divorțez din asta.. Oana e o iubită minunată când nu pare să aibă secrete și voi lupta pentru ea. Ne îmbrăcăm și privesc ceasul – e zece – și mă gândesc ce face Oana la ora asta. Am așa un feeling că și ea a trăit o experiență sexuală – starea mea de la prima oră continuă – și după ce o sărut din nou pe Florina o conduc la lift. Ne îmbrățișăm.. îi simt din nou sânii minunați și o dată ce pleacă mă duc în departament, trebuie să o găsesc pe acea tânără. Să văd ce e cu ea și să discut câteva chestii. O găsesc la aparatul de cafea, nu trebuie să întreb lumea cine e și unde. Aflu așa că se numește Amalia și că e angajată de câteva zile, de probă i s-a spus la Resurse Umane. O chem în birou pentru o discuție. Acceptă cu oarecare stânjeneală dar mă urmează. Închide ușa în urma ei și o întreb dacă a mai lucrat pe chestii cu publicitate sau asociate cu ea. Răspunde că nu și atunci îi spun direct ”mie îmi placi. Mult. Te-am privit toată ședința și, chiar dacă am o femeie acasă, nu te-am putut scoate din minte. Te doresc acum..” Am ridicat privirea și văd ochii ei măriți, o uimire evidentă pe chip și continui : ” te vreau ca relație la serviciu, nimeni nu o să știe și nu va ști nici mai târziu ce se va întâmpla între patru pereți. Depinde de tine și de răspunsul tău dacă mă opresc la tine ca imagine de campanie vânzări pe tot ce va fi vârf de gamă sau dacă o să caut altă tânără. Ca imagine firmă vei fi mult mai bine plătită decât colegii tăi, vei filma în diferite locuri spoturile și vei avea multe beneficii.. Depinde asta de pixul meu și eu vreau să mă eliberez de acea senzație de plăcere cu care te priveam la ședință… Răspunsul ? ” Și am privit-o așteptând. A tăcut la început, apoi s-a ridicat și a blocat ușa.. eram oarecum contrariat.. S-a întors spre mine, venind aproape de mine și se aplecă să mă sărute ”răspunsul e DA! Ești un bărbat frumos, îmi place proiectul pe care mi-l oferi, faptul că din probă ajung imaginea campaniei îmi convine mult.. că trebuie să accept avansurile tale sexuale.. sper să nu îmi pară rău că cedez și că ești, cum se spune, bun la pat. Dacă e să remarc cum te privea doamna de mai devreme aș crede că da dar un bărbat nu e de fiecare dată potrivit oricărei femei. Așadar am încredere în ce spui, acum însă hai să vedem cum semnăm ”contractul” Și Amalia zâmbi sărutându-mă și i-am răspuns cu o foame nestăvilită. Limba mea invadă gura ei și ea veni în acel joc, începând să desfacă nasturii cămășii – cravata a rămas în cuier după momentul cu Florina – iar eu am continuat desfăcând bluza ei și remarcând ce bine îi simt sânii.. ce fermi sunt.. iar ea gemu la atingerile mele. Destul de repede am scăpat de haine și pula mea s-a ridicat erectă lângă ea așa că a mângâiat-o ușor.. ”gust-o că nu te mușcă!” am încurajat-o eu dar ea a continuat să o mângâie.. am mârâit ușor dezamăgit și ea a șoptit ”ar fi prima dată când fac asta” și a luat-o ușor în gură. Am stat un pic nehotărât și am decis să mă mișc și eu.. regulându-i gura. A gemut iar și am continuat, cu mișcări ușor mai rapide dar pe ritmul ei.. a gemut din nou și când am simțit că e suficient de tare m-am oprit.. fata asta merită mai mult de la mine – m-am gândit și am pus-o în scaunul meu începând să-i sug sânii.. și am remarcat privirea ei adorabilă când am crescut mișcările mele.. Am dus degetele mai jos, mângâind clitorisul și labiile și asta a scos efectiv strigăte de la ea – și i-am spus între două atingeri că poate să strige din toți rărunchii, camera e antifonată.. așa că s-a manifestat mai puternic iar eu am accentuat atingerile mele.. venind deasupra ei și penetrând-o lung din prima intrare.. și păstrând ritmul intens tot timpul.. mă privea cu ochi tulburi, extaziați și mă îndemna să mă mișc.. O simțeam cum termină, val după val.. și la ultimul val am fost și eu gata.. căzând peste ea. ”A fost minunat, contractul tău de amant e semnat, mă chemi de câte ori dorești să discutăm publicitatea” a făcut ea semn de ghilimele la ultimul cuvânt.. Și a continuat ” a fost foarte bine dar m-ai cam obosit.. aș avea nevoie de o pauză de prânz acum ” I-am făcut semn că sunt de acord și am completat ”vei lucra cu secretara mea, nu cu fosta echipă, ca să ajungi mai ușor la mine în birou”. S-a oprit un pic și mi-a răspuns ”nu așa de repede.. să fie terminată bine campania asta și discutăm atunci”. I-am zâmbit, acceptând ideea ei și i-am făcut semn că poate pleca. Ziua ciudată de dimineață devenea chiar interesantă după ultimele două ore.

*****

Am luat cu Gina, la ea în birou prânzul, evident dezbrăcându-ne una pe cealaltă și hrănindu-ne reciproc printre multe sărutări. A fost minunat.. inclusiv să ne jucăm food fetish cumva, punând mâncare de pe nas până pe labii și ea la fel.. mâncam și ne satisfăceam fanteziile sexuale. La un anumit moment mi-am dat seama că pot ajunge cu talpa pe umerii ei și am ridicat piciorul dar ea s-a mișcat, oferindu-mi sânii și am început să fac mișcări circulare pe ei. A fost superb să-i urmăresc ochii în timpul acelui moment ce trăire deosebită exprimă ”dacă îți plac așa mult chestiile astea, mica mea bandită, stai puțin că îți mai ofer.. și mâine, și poimâine, de fiecare dată când voi avea ocazie!” am gândit eu, coborând ușor obosită picioarele iar ea îmi sărută gleznele. M-am ridicat fără mare chef – cam era gata pauza de masă și mă așteptau încă vreo 4-5 chestii de rezolvat.. norocul meu era că un client reprogramase întâlnirea și practic timpul alocat lui se ducea pe restul treburilor. M-am îmbrăcat dar fără a mă mai obosi să caut bikinii.. să-i simtă ea ce excitare transmit – mi-am spus ieșind. M-am privit în oglinda de pe hol – eram iar cu acei ochi strălucitori cu care ajunsesem la muncă. M-am aruncat asupra chestiilor rămase și pe la 4 rămăsese un singur lucru de făcut, o chestie pe marketing online așa că i-am trimis pe mail chestia și am primit imediat răspuns ”poate aștepta și ziua de mâine, o lucrez eu diseară și o ai la prima oră!” Am zâmbit și am dat ok apoi i-am scris ”bem un ceai la mine?” În clipa în care am scris a revenit ideea cu Gina pe sânii mei și Vlad futându-mă pe la spate.. doar că acum Vlad era și în față și Gina mă săruta pe gât și pe ureche îmbrățișându-mi sânii, pe la spate. Încă mai visam scene erotice când Gina era în ușă privindu-mă duios. M-am ridicat sprintenă și am îmbrățișat-o în ușă, apoi am coborât la mașina mea. Știam că și ea are mașină dar dimineață ajunsese cu taxiul la serviciu, o dusese la service să-i regleze câteva chestii care observase că nu sunt prea ok, inclusiv să pună lichid de frână nou – asta o speriase când dorise să plece de acasă, observase că nu țin prea bine frânele și oprise direct la service pentru un control mai detaliat. Așadar îi eram și iubită.. și șofer.. mâine dimineață deja mă gândeam cum voi face să plec de acasă și să o iau și pe ea. Accelerez acum, dorința de a o avea era mare și Gina mișca provocator cracii pe scaunul ei cât să mă scoată din minți. Profit de un semafor și o sărut, mâna mea dreaptă ajunge și pe sâni și pe coapse.. Sunt trezită din elanul meu erotic de un claxon.. ridic cu regret capul – simțind plăcut iarăși buzele ei – și pornesc de pe loc, schimb banda spre dreapta care pare un pic mai liberă și accelerez, trec și de intersecția mare din drumul spre casă și fac dreapta.. gata, am ajuns practic acasă.. mai am o sută de metri și opresc mașina. Parchez mulțumită în garajul casei – Vlad se vede că nu e venit, locul mașinii noastre e gol. Oare ce gândesc să fac e bine? – mă întreb. Dacă voi avea o reacție negativă dublă și mă trezesc singură? Dar imediat imaginea cu Vlad peste mine și Gina mângâind din spate sânii revine.. asta va fi! – îmi spun imediat și o iau de mână urcând în living. O las acolo și pun repede de ceai. Gina mea e, paradoxal, foarte cuminte și mă așteaptă. Ajung înapoi cu ceaiul și o sărut iar ea îmi răspunde dar după un minut se oprește și gustă din nou din ceai.. și-mi mângâie coapsele.. valuri de dorință mă iau și duc repede ceștile goale la bucătărie. Mă întorc și o trag după mine. Camera ”de oaspeți” e cea mai bună pentru nebunia pe care o doresc.. e aproape de living și patul e suficient de mare cât să încapă bine trei persoane care fac dragoste. Cu Gina azi nu am vorbit despre nimic decât noi două și treburi de serviciu. Bănui că nu așteaptă vreo terță persoană în poveste.. sper să îmi iasă! Și mă arunc asupra ei cu toată energia mea, hainele de pe noi sunt aruncate în toate direcțiile și o sărut cu poftă, mângâindu-i sânii frumoși, fără grabă de data asta. Ziua s-a terminat, nu ne mai caută parteneri, nu ne mai cheamă șefi, suntem doar noi! O sărut în continuare dar mâna mea coboară spre labiile moi și excitate.. și ea geme din nou un ”așaa iubiree!” Gura mea coboară pe sâni, îi alintă și ea spune iar ”daa, iubiree!” ceea ce mă stârnește și mai tare, molfăi parcă mai mult din sâni și încep să o penetrez cu degetele ”iubireeeee” mai apucă ea să strige .. dar camera nu mai e antifonată ca la serviciu. Brusc simt ceva și întorc capul.. Vlad e perplex în ușă privindu-ne indecis.. ar ieși, pare un pic furios pe mine, ar veni – căci văd în ochii lui și dorință.. ”vino și tu iubire îi spun în timp ce Gina deschide ochii și privește mirată cum Vlad vine spre pat și îmi sărută sânii.. deci dorința e mai puternică decât furia îmi spun mulțumită. Gina e și ea indecisă.. ar pleca, o simt ușor dezamăgită.. ar rămâne, pentru că o ating foarte bine peste tot. Închide iar ochii și eu continui să-i sărut sânii și să o penetrez. Simt zâmbetul mulțumit al lui Vlad – că m-a găsit cu o femeie în pat, nu cu un bărbat, presupun – și prind mai multă energie. Gura mea coboară spre labiile Ginei în timp ce și gura lui Vlad e deja pe coapsele mele – dar eu sunt deja udă, nu vreau alt preludiu.. Mormăi ceva și Vlad înțelege. Intră în mine direct și singura diferență față de vedeniile mele e poziția Ginei, lângă mine nu în spatele meu.. Vlad e deasupra mea și mă penetrează minunat, Gina e lângă mine, îmi mângâie părul și eu îi sug labiile și o penetrez cu degetele în cel mai bun ritm al meu. Cu pula minunată a lui Vlad acolo, orgasmele mele curg.. să fi vrut să le număr și nu reușeam.. orgasmele Ginei.. ea le știe că la ce umedă era și cât de udă e acum nu pot ști câte a avut.. Iar Vlad.. când mă gândesc cum e el simt cum pula lui devine mai mare și știu – e finalul.. jeturile lui curg lung în mine și-l las să termine tot până să mă mișc și eu și să o îmbrățișez pe Gina, trăgându-l însă și pe el spre mine. Și, surpriză , îl aud spunând cu un zâmbet larg ”dacă ea e ”iubire pe care o alintai dimineață aș spune că ador să mă înșeli așa .. apoi face o pauză și continuă – pot să o fut și eu?” Încep să râd la permisiunea dublată de cererea lui și Gina mă însoțește în veselia mea. Seara prezenta semne foarte bune, exact cum dorisem!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s