Lali

Domnul Lucian, nașul,  avea 42 de ani. Fina lui, Liana, zisă Lali, doar 22. De la început ceva erotic izbucnise între ei. Din când în când Lali îl privea pe naș… nu știu cum. Îl dezbrăca din priviri și-i imagina pula în mâna ei.. în gura ei.. și în ea.. Și cu gândurile astea când se masturba avea niște orgasme cum nu mai reușise nici cu Liviu, prima ei iubire, în pat. Pentru că altfel Lali era cam dezamăgită de soţul ei, Adi, un mutalău. Care era mai mereu la serviciu. Și, din ce văzuse ea pe telefon, era mai dezghețat doar cu colegele de birou care-i dădeau mesaje ce bună limbă are.. asta știa și ea.. la limbi bun.. mai departe se rupea filmul lui.

Naşul venea pe la ei acasă, dimineaţa (Adi era la slujbă şi Lali, care era coafeză, lucra de după amiază). Așa convenise de la bun început când se angajase. Silvia, care trebuia la 1 să ia fetița de la grădiniță lucra doar dimineață, băieții – Camil și Remus făceau cu schimbul iar  Lali după amiază. Era o fată de 1,76.  Era frumoasă, avea niște ochi enormi, umezi, ca de căprioară și o gură drăguță. Când o priveai, părea mică dar când sorbea apă din sticlă remarcai că e mai mare decât prima impresie. Sânii mari erau de asemenea atrăgători fără să te ducă imaginea lor cu gândul la silicoane. Mai ales când purta vreo bluză mai decoltată.. era jale ce impresie crea în jur. Doar Adi nu observa asta.. și, deși era cu bluzele acelea des pe lângă el, rar o atingea. Jos avea iar un corp superb, craci lungi și frumoși, bulane pline, glezne fine. Și aia îl omora pe naș. O femeie înaltă, ceea ce Lucian nu primise până atunci. Vera, soția lui era mai bondoacă.. dar o luase pentru că nu doar că era gospodină – cu haine pe ea – dar fără ele devenea o femeie care nu mai știa să spună nu.. și el își făcuse așa multe pofte.. Dar Lali acum trezise altele.. și cum nu o putea lungi pe Vera cu 20 de centimetri, trebuia să găsească o variantă să o aibă și pe Lali. De aceea făcuse schimb de tură la firmă cu Viorel, să lucreze după amiaza, ca să poată veni la Lali să bea cafeaua cu ea.. ăsta ar fi fost pretextul vizitelor.. că Vera, care lucra la spital, pleca la 6 pe tura de dimineață și el atunci dormea. Ori.. trebuia să găsească o companie plăcută să-și bea cafeaua!

De multe ori finuţa îl primea într-o rochie de casă scurtă şi-i arăta darnică picioarele ei albe, cărnoase, bine arcuite. Era o brunetă cu piele foarte albă, moartea lui. Umbla aşa pe sub nasul lui, parfumată şi cu părul ei negru și ondulat desfăcut până la şale. Și mișca și șoldurile, zap-zap… Omul ofta şi nu ştia ce să creadă.

Lucian era un tip obișnuit, o figură comună, dar cu mare succes la femei. Cine avea răbdare să îl cunoască mai atent vedea și cei 20 de centimetri de jos și adora vocea profundă și caldă, foarte sexy. Așa regulase multe femei la viaţa lui…  dar niciodată vreuna înaltă, ca Lali. Bașca o fată de 22 de ani… O vedea mereu în fanteziile lui solitare, acasă.. și masturbarea se termina mai repede.. și mai abundent în cadă. Visa nonstop să guste așa ceva.

Ambii se doreau.. dar se temeau de ”gura lumii” pentru că, cel puțin pe la Lali trecea la un moment dat și Anca, o amică pe care o coafa periodic. Veselă fata dar foarte rea de gură. Ce vedea, afla tot orașul.. Așa că Lucian trecea de obicei când Anca era în ture de dimineață dar și așa era ezitant că cine știe cine mai apare.

Apoi, într-o dimineaţă de mai toate s-au rezolvat. Anca a sunat pe la 8, bucuroasă că are o detașare, pleacă șase luni la București în minister să țină locul uneia care se pensiona și dacă dădea rezultate o păstrau acolo.. Ditamai salariu o aștepta.. Lali nu s-a putut abține să nu zâmbească – și să nu-i dea un sfat – să își țină gura dacă vrea în continuare salar de minister și după alea șase luni. Că, vorba aia, prin minister secretare ca ea pentru favoruri și discreție, primesc multe.. Iar Anca îi spusese veselă că pentru banii pe care-i va lua nu va vedea nici cu cine iese șeful nici – dacă se întâmplă – cine-i dă un favor ei.. Iar dacă ministrul o place pe ea.. Și mai bine. Auzise ea povești cu secretare de miniștri care acum veneau cu ministrul la serviciu, săptămâna viitoare zburau cu el la Paris și peste o lună aranjau actele pentru ca să meargă în altă bilaterală, la Mexico City. Avea de gând să fie și ea utilă. Lali zâmbi și se gândi că la salonul ei se coafau două modele care lăsau bacșiș frumos. Nu erau ele ministru dar cum ședințele lor foto le cereau azi păr ondulat și după câteva zile păr lins.. o vizitau des pe ea. Banul curgea bine și la salonul ei.

O dată Anca plecată, Lali era sigură că nu avea cine să se mai ducă în oraș să împrăștie vorba cu cine vine și cine pleacă de la ea. Locul era liber ca să-i facă o primire mai bună nașului. Erau amândoi în bucătărie. Finuța Lali făcea cafeaua, și în picioare fata își pusese niște papuci albi. Înaltă şi frumoasă, fata ocupa tot spațiul ăla mic, și era cu un capot roșu pe dânsa. Nașul îi vedea gambele cărnoase, epilate. Rotunde și excitante. La picioare avea unghiile vopsite în verde.Observase fina că el poartă mult verde pe el și se conformase – să-i atragă atenția.. Ea se foia în bucătărie sub nasul lui, vorbea banalități. Tot îi zicea cum se face o zacuscă…  dar iar îi arunca acele priviri ”nu știu cum”. Și își  tot potrivea părul pe umeri. Și unduia din șolduri. Lângă el. Doamne ce femeie. Fără bikini în dimineața aceea. Dorea să dea toate semnalele posibile că îl dorește. El era amețit de privirile ei ”hoațe”, de parfumul ei ca de crini, dar și de dimineața de mai ce mirosea a vară și sex… nu mai putu.

Era acum sau niciodată. Nașul se ridică cu inima zvâcnind și veni încet la spatele fetei şi-i apucă, deodată, sânii ei mari în palme. Erau fierbinţi şi tari, sub capot.Pentru că și sutienul era pe undeva prin dormitor.. uitat.. cu intenție.  Finuța Lali scoase un mic strigăt de uluire, se cutremurase… dar nu se ferise. Parcă se aştepta. Omul intuise bine.

Fata scînci moale.  „Naşule, ce faci ? Esti nebun???

Scos din minți că ea acceptă, el o mușcă de ceafă, și continuă să-i frământe pornit sânii apăsându-se tare cu pântecul în fundul ei, să-i simtă pula sculată şi tare ca osul.

„Ah, finuţoooo, de cînd visez eu la tine… Nu-i așa că și tu te gîndești la mine?… Vrei să te fericesc acuma?… Hai că am un animal mare aici pentru una mare ca tine… Tu… Tu eșți visul meu Lali, o femeie înaltă Lali… Nu am futut niciodată o femeie înaltă ca tine Lali… „

Lali, copleșită de alinturile și vorbele lui deșucheate, și vocea lui profundă, stinsese aragazul şi dăduse capul pe spate, gemând sub palmele lui care i se plimbau pe sîni și umeri și pe fund. Tot icnea, așa, într-o doară:  „Nu, naşule… sunt fina ta nașule… nu se poateeee, nu, nu… dar dumneata m-ai cununat  în biserică și nu se cuvine să…”, dar nu fugea. Stătea sub mîinile lui lacome care i se plimbau febril pe corp.  Doamne finuța lui chiar stătea. Continuă să-şi plimbe mâinile pe trupul ei fierbinte și mare de iapă…  apoi îi săltase pornit capotul.

Aia voia, fundul ei. Dezveli deci curios fundul ei  mare, alb şi cald. Un pic surprins era de lipsa lenjeriei. Opoziția lui Lali era doar din gură.. să vadă că e fată cuminte dar altfel.. îl aștepta. Era așa cum îl visase. Așa diferit de fundul femeilor scunde și minione cu care fusese. Doamne, ce buci mari. Luci se lăsă apoi pe vine și se apucă să alinte cu palmele fundul lui Lali, pupându-l: bucile fetei erau mari și parfumate, mătăsoase și fierbinți. Cu gura pe pielea ei de fată de douăzeci de ani omul icnea la fundul ei:

”Tuuu, tu… Bucile astea de femeie înaltă… Dumnezeule, de cînd le visez fatooo… Laaali, Laali…”

Dezmierdată de gura lui, și năucită de  exclamațiile lui de adorație, fata scâncea şi se sprijinise cu palmele în blat, aplecată înainte. Vibra toată. Ca o femeie stârnită care vrea mădular în ea. Apoi zise ceva de cafeaua fierbinte și ea singură merse la masa din bucătărie, tot cu spatele la el. Și tot ea singură își culcă pieptul pe tăblia mesei, suspinând. Cu fundul la el. Dornică și fără rușine. 

Naşul, năucit de emoții și de acceptul ei, trase apoi jos capoţelul lui Lali şi bîjbîi cu degetele pe la scoica dezvelită a fetei tinere. Era cărnoasă, cu labii foarte frumoase, şi udă-udă, și cu un ciuf de păr scurt și aspru.  Dezmierdă atent pântecul și despicătura udă a lui Lali, cu grijă mare, curios, și îi găsi apoi clitorisul, mare și foarte excitat.. I-l frământă între degete. Sexul fetei era total diferit de orice alt sex de femeie. Atinsă acolo Lali se arcui toată și icni iar.

„Naşule, ce faaaci…”

Dar stătea și icnea, fata. Naşul îşi vîrî apoi trei degete în vaginul ei, în timp ce cu palma cealaltă începu să alinte gambele lui Lali.  Apoi bucile alea mari. Erau fierbinți și mătăsoase. Nu se mai sătura.

Se mai jucă așa cinci minute la despicătura ei, făcând-o să geamă. Zeama pizdei lui Lali îi curgea în mînă. Se jucă apoi la anusul ei mare și larg… la pizdă, la anus… La pizdă, la anus… Prelungi jocul cu degetele mult de tot, chinuind-o. Cinci minute o masturbă acolo, apoi zece minute. Fata ardea toată.  Și tropăia pe loc, lovind cu tocurile în gresie.

Apoi Lali întoarse capul cu niște ochi tulburi. Scînci spre el, rugătoare.

”.. Mă omori Luci… Nu mă mai fierbeee… Dă-mi-o nene, hai dă-mi-o…”

Aaah, ce-i plăceau lui femeile excitate care cerșesc pulă…

Imediat  trecu la actiune: își dădu jos blugii și scoase la iveală mătărînga lui mare şi erectă deja cu care speria femeile şi dori să se împlînte năvalnic în sexul ăla zemos, între bucile alea maiestuoase. Dar Lali îl opri și se întoarse. Gura ei coborî repede și începu să-i ofere cea mai dulce felație din viața lui. Mângâind cu degetele și sugând energic cu gura, el simțea că zboară.. și după un minut cedă.. jeturi de spermă ajunseră, dirijate, pe sânii și pe buzele ei.. dar Lali nu se opri. Era deja destul timp de când Adi îi oferise ultimul orgasm și câteva zile de la ultima ei masturbare.. cu gândul la Luci. Oricâți de nu spunea – formal – îl dorise de cum intrase azi în bucătărie. Acum dorea să-i arate nu doar că știe să-l sugă ci și să-l facă bun de ea înapoi. Și continuă să mângâie și să sugă.. câteva secunde și pula erectă era gata de treabă.. așa că ea se întoarse iar, zâmbind.

Când el o penetră, ea scoase un strigăt de plăcere ce se uni cu strigătul lui de plăcere… şi se zgudui şi’l primi adînc în curul ei. Ultimul anal fusese cu Dan, acum trei luni.. amic cu Adi , observase că o cam ocolește și o curtase din primul moment în care o văzuse singură pe stradă. Ea îi cedase pentru că-l plăcea .. era frumos și curat.. și fusese un pic uimită de preferința lui pentru sexul anal dar acceptase. Și el îi oferise mai multe dimineți superbe.. până să plece su jobul în Olanda.. Acum Luci îi alinta despicătura fierbinte și mare. O apucă bine de şoldurile largi şi se aruncă să intre şi să iasă din fata înaltă care gemea, cu pieptul culcat pe masă. Dar el era mai mic și ceva nu se potrivea la ritmul lor.. Și el îi șopti ”îndoaie un pic genunchii”

Cuminte Lali se conformă, aruncând și papucii… și deveni mai scundă, și el o penetră iar… privind lacom cum pula lui groasă intră și iese dintre bucile ei albe,  ”dumnezeiești”, cum zic băieții de la serviciul lui. Lali știa să întîmpine mădularul și își rotea fundul ca el s-o scormonească acolo în toate lungimea lui.

Copulația lor dură aşa destul timp. Își găsiseră, pe poziția nouă, repede ritmul. Fata aplecată peste masă rotea fundul, și nașul o scormonea bine de tot. Grohăind de plăcerea ciudată de a fi la spatele unei femei înalte și cu palmele pe niște șolduri așa frumoase. Din când în când se uita jos, la gambele ei goale. Avea glezne fine, dar asta nu mai conta, nu avea timp să se aplece la ele cu așa frumusețe de buci.

Apoi deodată Lali icni tare de tot şi orgasmul o luă bine, zeci de spasme simți, Lali izbi masa cu corpul ei mare, și o farfurie căzu de pe ea cu zgomot pe pardoseală, în cioburi.

Luci o mai pompă de cîteva ori pe finuța ce suspina pe masă, apoi se retrase, năucit de plăcere, dar negolit.  Pula îi arăta ca o banană cafenie, noduroasă și arcuită în sus.

Lali o văzu și ochii ei se dilatară, uluiți.

”Nașule, tot plin ești? Vai, ce excitată sunt… Știi acum aș vrea altfel…”

Valul  de poftă ce o apucă pe finuță îl ului.  Iute fata zvîrli de pe ea capotul, și, goală pușcă, luă inițiativa: în picioare, Lali puse un picior pe taburet, arcui talia, îl privi poznaș peste umăr și cu un deget fina îi arătă anusul. Care zvîcnea maroniu și relaxat. Și apoi cu palmele fata își trase în lături bucile mari și gâfâi, spre el, cu capul întors, cu sticliri sexuale în ochii:

”Acuma bag-o acolo… Adi nu vrea acolo… Sper că dumneata vrei da?…”

Fără prezervativ, în poponeț, acolo?

”Doamne, Lalișor, tu vrei să te iubesc… în cur?”

Lali gemu aprobativ…. și în clipele următoare el își mai plimbă palmele pe bucile mari și fierbinți și pe spinarea ei goală… apoi, cu un mare vaier de plăcere, omul își împinse mădularul în șezutul lui Lali. Până la testicule. Lali suspină și începu repejor să-și frece lindicul.

Nașul era deci acum în picioare, la spatele fetei goale, care, în picioare gemea  cu penisul lui vârât în fundul ei, și scotea niște gemete groase de plăcere. Bucătăria răsuna.

”Văleu, văleu, fatooo, moor…”

Omul dădea din fund, înainte și înapoi, privindu-și  fix mădularul gros ș cafeniu care aluneca în acea gaură, între bucile albe ale lui Lali, care, fără pauză, se alinta cu degetele la lindic. Suspinînd.

”Da, nașule, daaa, vaaaai, mor, ce mare e, Doamneee, încă puțin mai rezistă… Că-s aproape, aproapee…”

Cei doi ajunseră apoi la orgasm împreună  și Luci ejaculă cu mare presiune în șezutul ei, agățat de șoldurile ei mari…

Telefonul suna de zor. Adi își căuta nevasta care acum gemea după al doilea orgasm, cel anal, cu o mare fierbințeală în anus,  în timp ce pe coapse șiroaiele de sloboz i se scurgeau pînă la glezne, în timp ce Luci icnea stors, cu capul culcat pe spinarea  ei goală, pupând recunoscător pielea ei fierbinte și parfumată.

”Laaalii… M-ai omorît, frumoaso… Aooleeeuu…”

Stai liniștit nașule, zâmbi Lali.. ne terminăm cafeaua și te iau de la capăt.. sunt nefutută bine de multe zile… am de recuperat dacă tot m-ai stârnit. Și ea zâmbi spre el întinzând ceașca aburindă. Telefonul suna din nou dar ea îl ignoră.. va spune când îl va suna că-l uitase aseară pe silent..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s