Poftele Denisei

Denisa își pierduse de câteva luni soțul, pe Dumitru, în accident de mașină. Un șofer băut intrase în mașina lor și o făcuse praf. De atunci Denisa era și nervoasă uneori – nu mai avea pula mare a lui Dumitru la dispoziție – și ironică sau autoironică în alte momente – știuse de ceva timp că Dumitru o înșelase și că exista un fiu undeva prin vecinătăți și era cu gândul că nu doar ea pierduse ci și amanta lui. Ceea ce nu spunea ea era că fiica ei, Luciana, la 17 ani, părea coaptă pentru viața sexuală chiar dacă apărea cam timidă.. și de fiecare dată când o privea.. Denisa simțea dorință.

Într-o zi dăduse anunț că are nevoie de îngrijitor peluză – cu gândul să apară pula mult dorită de atâta timp- lipsa ei făcuse ca și cafeaua să fie inutilă. Când a văzut însă cine-i bate la poartă a avut un șoc căci tânărul, semănând izbitor cu Dumitru, nu putea fi decât bastardul lui. Știa sau nu unde vine.. nu mai conta. La ce pulă nesătulă avusese Dumitru dacă și fiul acesta era la fel, era iertat de toate lucrurile.

Așa că l-a primit și i-a arătat casa, peluza, grădina păzită bine de tuia înalți și deși. Ajunsă în locul cel mai izolat l-a tras sub un cireș scuturat deja și a aruncat toate hainele de pe ei .. lăsând să apară o pulă frumos excitată – pe care a luat-o în gură și a supt-o până a simțit-o bună. Și a sărit imediat în ea începând să-l călărească energic. Și stabilind ea ritmul a avut orgasme peste orgasme.. de care nu și-a făcut griji.. se și masturbase goală afară, vecinii nu puteau ști dacă e cu cineva sau singură.

Cine a aflat că e cu cineva a fost Luciana. Venise de la școală mai repede, nu făcuse ultima oră. Și de la geamul camerei ei se vedea și mama în plină acțiune și fața drăguță a tânărului – de vârsta ei sau un pic mai mare – ce o făcu să se excite imediat. Pentru că da, se excita destul de des în ultimul timp. De când, la o petrecere, devenise activă sexual, căuta parteneri de sex destul de des dar nu tot timpul găsea ceva pe placul ei – și atunci ori se masturba singură.. ori o ajuta colega de bancă.. și uite așa a aflat că e bisexuală! O văzuse și pe Denisa ieșind fără halat de la duș acum două zile – și se umezise subit ”dă-o naibii, îmi place mama?” fusese gândul ei. Acum îmbrăcă ceva lejer și coborî în living fix când Denisa și Lucian – așa se numea tânărul ei frate – intrau în casă și tocmai era anunțat ca angajat. Dar Denisa dorea să facă și ea o probă.. și așa ajunse Lucian din nou să le dezbrace.. de data asta pe ambele femei, în timp ce Denisa deja se juca cu pula lui…

Surpriza Denisei a fost să vadă că Luciana, fata cuminte pe care o credea până atunci, o îmbrățișează și-i sărută sânii.. și ea care credea că va fi ea cea care să o provoace, să o inițieze, se trezi alintată de fiica ei.

Și surprizele continuau.. Luciana începu să-i facă o felație lui Lucian cum ea nu se gândise vreodată că va vedea .. iar Lucian profitase de surpriza ei și începuse să o sărute cu poftă.
Luciana se excita tot mai tare văzând cum se întărește pula lui pe buzele ei.. și abia aștepta să primească mai mult!
Doar că și Denisa dorea pula lui Lucian să o simtă – din nou – în gură, așa că își dădu energic fiica la o parte și începu să-l sugă pe tânărul ei amant – despre care doar ea știa că e parte a familiei și se tot gândea : să spună sau nu că el e fratele vitreg al Lucianei sau să își țină gura? Decise că momentul e prea plăcut ca să îl strice și cu un ”mai târziu toate” se concentră pe felația ei și simți plăcerea pe care Luciana o are lingând și mângâind sânii ei.
Pula lui, gata, era suficient de tare să o fută… așa că se întoarse spre Luciana, oferindu-i lui Lucian poziția să o ia pe la spate. Își aruncă fiica pe măsuța calculatorului și începu să-i dea limbi… cum nu mai dăduse niciodată.. Dacă pentru Luciana nu era prima dată, mai simțise limba Corinei, colega de bancă, Denisa era la prima ei experiență cu o femeie și, spre surpriza ei, era neașteptat de bine. Sau era atât de bine pentru că era vorba de Luciana? Asta va simți ea cu timpul..
Și da, orgasmul Lucianei venea din limba ageră a Denisei. Fiica își privea fericită mama care și ea era fericită că oferise fiicei acea senzație unică..
cum trebuia și Denisa să ajungă la orgasm. Suită ea pe măsuță se întorsese pe spate, masând clitorisul în timp ce Lucian continua să o penetreze energic, sărutând-o în același timp, iar Luciana îi săruta din nou sânii.. pare că fiica adora merele frumoase ale mamei.
Ca să îl simtă mai bine Denisa îl dezbrăcă pe Lucian și-l aruncă pe fotoliu.. iar Luciana o ajută, potrivind pula lui la intrarea ei..
În timp ce ritmul lui creștea, Denisa gemea, căutând să-și stimuleze clitorisul. Mâna Lucianei încerca și ea să-și ajute mama, atingând punctele în care ea nu ajungea în acel moment.
Prea excitată și ea, Luciana prinse momentul în care pula fratelui ei ieși.. și începu să i-o lingă cu poftă.
După două minute în care o simți cum se mișcă pe buzele ei, Luciana făcu semn Denisei să se întoarcă și potrivi pula lui Lucian la anusul ei.. să încerce măcar toate găurile și să vadă mama ei cât e de bun noul amant.
Iar ca să fie mai excitant, Luciana își ajuta fratele să alterneze găurile mamei..
Când simți că Lucian e gata de ejaculare, Denisa se ridică și o luă în gură în timp ce Luciana îi zâmbea, dornică să fie linsă de Lucian.. care se abandonease în așteptarea acestei duble senzații de plăcere.
O dată ce el termină în gura Denisei, cele două femei împărțiră sprerma, îmbrățișându-se și sărutându-se. Dacă inițial Denisa dorise să-l trimită acasă cu gândul că prezența lui în serviciul ei ar putea să o deranjeze pe Luciana, acum îi spuse că are camera de lângă dormitoarele lor și că va primi cheia de rezervă. E el fiul ei vitreg – și Lucian făcu niște ochi mari aflând asta – dar e un amant excelent,, ca și tatăl lui la vârsta lui, și va rămâne cu ele cât timp va dori.. normal, dacă știe să fie discret va primi pizdă și când doarme , nu doar când dorește.. că ea cel puțin cu Dumitru ajunsese cam nimfomană iar el sigur a fost conceput când ea era gravidă cu Luciana și, de teamă să nu piardă sarcina, o lăsase atunci un pic mai moale cu sexul dar altfel.. 12 ore din 24 ea era călare pe tatăl lor.. Câteva ore la serviciu nu-l avea și când dormea că altfel.. era prea bun la pat. Lucian zâmbi și acceptă să rămână cu ele iar Luciana, fericită, începu din nou să-i sugă pula.. îl dorea din nou.. nimfomana ca mama ei doar era.. acum i se explicau multe !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s