Nicoleta, un amor adolescentin

Eram in clasa a zecea, făceam sport de performanta de doi ani, nu eram plin de mușchi dar aveam un corp plăcut și un fund frumos. Asta le plăcea fetelor din clasa mea și profitam de secretul ăsta auzit întâmplător de la doua colege ce analizau băieții din clasa. Etalam corpul de fiecare dată cu ajutorul pantalonilor strâmți și a unor bluze mulate pe carele cumpăram constant din bursă.
Într-o zi, Nicoleta, cea mai cuminte – și timidă se pare – colegă din clasă vine spre mine și îmi dă un bilețel.

– Sper să vii!

Și se întoarce spre un alt coleg căruia îi înmânează același tip de bilețel și se îndepărtează de noi spre banca a doua de pe rândul din mijloc.
Nicoleta era o tipa roșcată cu părul lung, cu un corp superb, nu foarte înaltă. Purta o rochiță de majoreta ce îi acoperea fundul și câțiva centimetri din picioarele ei de gimnastă. Bluzița strâmtă mângâia sânii și sfârcurile tari și mă făcea să mă gândesc mult cum e să-i ating.
Deja mă excitam, noroc cu lenjeria intimă care îmi strângea penisul să nu iasă din pantaloni. Mă uit la bilet și citesc: “Te invit sâmbătă seara la ora 20:00 în cuibușorul meu de nebunii unde la ora 00:00 îmi vei cânta -La mulți ani!- pentru ca este ziua mea de naștere! Te aștept!” și in continuare erau desenate trei fete pupăcioase.
Nu eram surprins să mă invite la ziua ei, ne știam de 2 ani și ne înțelegeam destul de bine. Totuși îmi era greu sa mă apropii mai mult de ea, nu puteam trece la următorul nivel deși îmi doream enorm să o ating și să o sărut. De multe ori aveam fantezii cu ea și chiar mă masturbam cu gândul la formele ei sexy și la corpul ei de gimnastă.
Sâmbătă la ora 20:05 sunam la ușa casei în care locuise bunica Nicoletei, îmi deschide Ionuț, vărul ei, și mă lasă să intru. Casa e frumoasă, mare, în marginea orașului, departe de vecini, numai bună pentru dat un chef liniștit în care să nu te reclame nimeni. Bunica ei stătea acum la ea acasă, la cei 70 de ani și cu bolile ei, avea nevoie de îngrijire. Și atunci Nicoleta acceptase să aibă grijă, să ude flori și să facă ordine în casa bunicii doar să aibă un ”cuibușor de nebunii în care să dea petreceri pentru prietenii ei. Condiția mamei – să aibă grijă pe cine invită, să nu simtă urme dubioase în casă că s-a terminat. Asta ne rugase Nicoleta pe grupul de whatsapp – să vină fiecare doar cu persoana lui, de tot ce am avea nevoie, de la țigări la Jack se ocupă ea. Și la cât de bine mergea afacerea familiei, nu era o problemă să ia cardul tatălui, să meargă la Carrefour și să cheltuie pe țigări, bere și whisky – pe care apoi tatăl le trecea oricum ca protocol și le deconta. Așa că am venit doar cu un buchet de flori în mână, trandafiri asortați, știam ce mult îi plac și cei albi și cei roșii așa că am făcut un buchet mare cu toate nuanțele.. Ionuț mă invită în sufragerie unde cânta muzica de petrecere ce se auzea de afară.
Sufrageria, destul de încăpătoare, era transformata în sală de dans, nu mai rămăseseră decât câteva scaune, o măsuță lipită de un perete pe care erau fixate mai multe fotografii cu Nicoleta, bunica și părinții, pe masă erau așezate câteva platouri cu aperitive și câteva sticle cu suc și bere. În cameră se mai afla și un sistem audio conectat la un laptop. Casa avea încă trei camere, avea două băi și bucătărie spațioasă. Așa, la un mod subtil, Nicoleta spusese câtorva dintre noi că și dormitorul ei va fi deschis.. dacă crește cheful după dans în sufragerie.
Alex, unul din amicii mei vine la mine, dăm noroc și îmi zice:

– Frate ce bine că ai venit, hai că fetele astea trebuie dansate, singur îmi este cam greu sa le satisfac pe toate!

Deși eram mai mulți băieți și fete, șapte de fiecare mai exact, doar eu cu Alex dansam, Mihai punea muzica, îi plăcea să fie DJ-ul la fiecare petrecere, iar ceilalți patru băieți nu dansau altceva decât pe muzică house, și câteodată blues dacă observau fete cu ochii pe ei la vreun chef, dar cum la petrecere Dj de serviciu punea melodii din genuri de muzica diverse eu si cu Alex eram mereu pe ringul de dans.

– Alex, unde este Nicoleta să îi dau cadoul și să îi zic “La mulți ani!” ?
– Vezi că face un playlist cu Mihai, uite-o acolo!

Mă uit spre locul indicat și o văd aplecată peste măsuța unde era așezat laptopul oferind indicații lui Mihai care dădea din cap afirmativ la sugestii. Poziția ei și faptul că era îmbrăcată cu o rochiță roz, aproape transparentă, cu un umăr dezgolit care lăsa totuși să se vadă o bretea ce se chinuia să țină ridicate două cupe ce îi acopereau sânii.
Îi privesc picioarele goale și îmi ridic privirea până la fundul ei, îmi imaginez că o ating pe abdomen în timp ce ea stă lipită de mine și o sărut pasional pe gat. Penisul meu reacționează dar îl ignor acum, îmi revin repede și mă duc spre ea.

– Bună Nicoleta! Spun destul de tare, cât să mă fac auzit, la un moment de trecere dintre două melodii.
– Ooo, buna Gabi, mă bucur că ai reușit să vii.

În timp ce ne pătrundem cu privirea, îi dau cadoul și buchetul de trandafiri adus special pentru ea. Îmi zâmbește veselă, ne pupăm pe obraz și îmi mulțumește. Ea însăși mirosea a trandafiri, îmi plăcea parfumul ei, de fiecare dată când trecea pe lângă mine mă topeam și orice miros de trandafiri întâlneam întâmplător pe stradă îmi aducea aminte de ea.
Inspir adânc parfumul ei după care dau noroc cu Mihai și încep să dansez cu una din colegele invitate la petrecere în timp ce Nicoleta se duce în altă cameră să lase cadourile.
La ora 00:00 s-au stins toate luminile și Ionuț veni cu un tort mare pe care tronau niște lumânări de petrecere. Am început să cântăm “La mulți ani!” Nicoleta și-a pus dorința și a suflat cu putere, iar după acest moment am invitat-o la un dans. Era o melodie mai lentă, lungă, o baladă provocatoare, dacă-i ascultai versurile mai ales, de aceea am profitat de ocazie și am început să o ating ușor prin anumite părți ale corpului, ea își apropie pubisul de penisul meu și nu ratez ocazia să o prind cu o mână de mijloc și să o strâng până mă simte mai bine, iar cu penisul erect să mă mișc ca într-un joc erotic. Îmi venea să o sărut, dar mă abțineam cu greu, nu voiam să se supere pe mine și să creadă că sunt ca ceilalți băieți care se gândeau doar la sex. Normal că doream ceva cu ea dar dacă ea nu făcuse până atunci nici un gest spre mine credeam că are alt partener.
După ce se termină melodia iau o pauză cât să dau o bere pe gât, văd că Nicoleta e cu Alex la dans și invit și eu o altă colegă, dar gândul meu îmi stătea tot la Nicoleta.
După câteva minute aveam nevoie urgentă la baie. Băusem alte două beri și pe lângă faptul că mă amețisem puțin aveam o vezică ce stătea sa erupă. Norocul meu că lumina era stinsă la baie, semn ca nimeni nu avea treabă în momentul acela acolo, nu mai aprind nici eu lumina, pentru că mă grăbeam foarte tare să mă eliberez de stresul pe care îl simțeam și oricum era destulă lumină de la razele lunii pline care intrau pe geamul mare de la baie. Închid ușa după mine, îmi dau pantalonii jos, îmi scot penisul din chiloți și mă eliberez de presiune, eram așa bucuros că am ajuns la timp și nu a trebuit să stau după nimeni încât nu am observat că rochița Nicoletei era aruncată pe jos, chiloțeii ei minusculi alături și ea cu fundul pe marginea căzii cu două degete băgate în vagin se masturba. Când îmi dau seama ca Nicoleta este în aceeasi încăpere cu mine, mă blochez puțin, dau să îmi trag chiloții, îmi dau seama că nu am terminat și-i las la loc.., mă așez și respir cât pot de bine.. nu trebuie să mă comport ca ultimul prost ci să arăt că știu să tratez cu calm situația. Dau să îmi cer scuze dar ezit, nu știu ce e cu ea acum acolo, de ce a fugit de ceilalți? Sunt și acum puțin excitat după dans dar și de priveliștea scăldată în razele lunii. Încerc să spun că nu știam că este cineva în baie, că nu intram dacă știam.
Dar Nicoleta începe sa plângă, însă, în mod ciudat, continuă mișcarea.  Mă opresc și eu din explicațiile ce le încercam.. mă ridic încet dar pula e deja erectă și cred că se vede.. nu știu, sper să nu observe și ea.., mă apropii de ea, îmi pun mâna în jurul umerilor ei și o sărut pe frunte.

– Nu plânge Nicoleta! De ce plângi?
– Că sunt o proastă, de aia, ce vei crede despre mine acum, vei spune și colegilor că m-ai găsit de ziua mea masturbându-mă în baie, sunt o proasta!
– Ba nu ești scumpo! și o strâng la piept, își scoate degetele din păsărică și mă strânge și ea cu ambele mâini.
– Te rog nu mai zi la nimeni! Te rog! Îmi este rusine!
– Nu ai de ce, și eu mă masturbez! E normal!
– Da dar pe tine nu te-a prins nimeni în timp ce o făceai in baie!
– Ba da, m-a prins sora și a râs de mine juma de an! Dacă nu crezi, întreab-o la școală..
– Nu te cred, vrei doar să mă faci să mă simt mai bine. și lacrimile ei încep din nou să curgă.

– Ba nu mint, și uite, ca să vezi că voi împărți cu tine secretul, uite-mă!

Și îi iau mâna dreaptă, o duc la gură și încep să sug cele două degete care au fost în pizda ei.. Mmmm.. are gust bun! Așa că lungesc mișcarea degetelor ei.. iar pula mea mai are puțin și rupe pantalonii de excitare. Dar ea continuă ezitarea..
– Serios!
– Da!
– Nu aș vrea să văd cum ar reacționa părinții mei dacă ar afla!

 • De ce să afle? Știm doar noi și așa va rămâne.. dacă vrei să fii cu mine nici nu vei mai avea prea mult nevoie de masturbare..
  Deja se oprise din plâns, o țineam în brațe și ea la fel mă îmbrățișa, din când in când o pupam pe cap și nu puteam să îmi iau ochii de la păsărica ei alba și umedă, așteptam de mult acest moment, ce frumos se vedea vulva ei scăldată în raze de lună plină! Observă că ochii mei stau ațintiți spre păsărica ei, își strânge picioarele, apoi le desface și îmi zice:
  – Si mie îmi place ce am văzut la tine!
  Și o mână coboară spre zona penisului meu și începe să mă maseze ușor.
  – Din cauza ta am venit să mă masturbez, dacă îți mai mișcai pula mult pe coapsa mea cred că îți dădeam pantalonii jos acolo în sufragerie și mă apucam de supt ca apucata, și te călăream în mijlocul ei, noroc că s-a terminat. Când am vrut să vorbesc cu tine și să te scot de acolo erai în brațele Marcelei așa că nu am mai rezistat și am venit la baie că simțeam că mor dacă nu…
  – Mă bucur că ai făcut asta pe întuneric, și mai ales că ai lăsat ușa deschisă!
  – Mamă, ce am riscat.. dacă intra altcineva care să iasă după ce mă vedea și să bârfească..  Acum e închisă ușa?
  – Da, am închis-o eu!

  În acest timp mâna ei nu înceta să îmi maseze mădularul erect prin pantaloni. Gurile noastre s-au împreunat la un moment dat și ne pierdem într-un sărut lung și delicios.
  – Vrei sa îl guști?
  – Da!
  Îmi dau pantalonii jos, capul penisului erect ieșea din chiloți, ea îmi dă repede acea bucată de material jos lăsând penisul liber, se aruncă asupra lui și începe să  sugă pula belită la maxim. Îmi săruta capul penisului, îl ia în gură și se joacă cu limba în timp ce mâna ei îmi masează scrotul. O fi văzut asta pe net, pe canalul erotic la tv sau o fi învățat de la fostul iubit – mă întreb eu simțind mișcările ei experte. Senzația e atât de plăcută încât închid ochii și îmi las capul pe spate în timp ce împing ușor penisul în gura ei. Ea îl linge și îl suge cu plăcere. Nu știu de câte ori a făcut asta înainte dar se pricepe de minune!
  Eu îmi umezesc în gură două degete, mă aplec puțin,se mișcă și ea, ajutându-mă, am putea face un 69 dar nu ajută spațiul pentru așa ceva, i le pun pe labiile ei fierbinți și mă mișc puțin ca să intru în ea, vreau să îi găsesc clitorisul. Ce se lasă găsit ușor și încep să îl masez și să mă joc cu el. Îi place, aud cum geme cu penisul meu in gura.
  Se aprinde lumina, dar nu intrăm în panică, ușa e închisă. Se aude vocea Marcelei:
  – Nicoleta ești la baie? Ce faci, ești bine?
  – Da, hai ca ies imediat!
  Îmi sărută capul penisului și îmi zice să ne îmbrăcăm și să ne gândim la o diversiune și vom vedea noi cum vom continua. Cu discuție privată de whatsapp ne vom înțelege noi – spune tot ea zâmbind.

  – Îmi pare rău – spune ea, dar după două minute va veni iar sa vadă ce fac, că așa este ea, curioasă cu mine, eu ies prima iar tu mai stai două minute, dacă întreabă cineva zici ca am ieșit din baie și ai intrat tu în locul meu.

  Pe hol nu mai era nimeni, iese repede Nicoleta și mă lasă pe mine în baie cu lumina aprinsă, penisul meu erect voia să termine, îmi venea să mă masturbez să scap de presiunea apăsătoare, dar mă gândesc că mai bine amân, cu speranța că poate voi avea ocazia să continui ce am început cu Nicoleta în următoarele ore cât mai dura petrecerea. Am mai stat încă o oră și jumătate pe uscat, până s-a spart petrecerea, am urmărit fiecare mișcare a Nicoletei dar nimic. Nu a fost să fie, totuși am mai dansat cu ea de două ori și printre săruturi scurte i-am șoptit la ureche ca sunt singur acasă mâine și dacă vrea să continuăm e binevenită la mine acasă. Știa unde locuiesc, mai fusese pe la mine cu diferite ocazii, dar de cele mai multe ori ca sa îmi aducă temele când am fost gripat.
  Dimineața m-am trezit la 9, am făcut patul, am pregătit două pahare, o sticlă de suc și așteptam în timp ce mă uitam la televizor ca Nicoleta să îmi bată la ușă. Trecuseră deja două ore, îmi pierdusem speranța și mă gândeam din ce în ce mai des să mă masturbez ca să scap de presiunea ce continua să mă bântuie. Am dat tv-ul pe Super One și am început să mă mângâi ușor prin chilot dar la scurt timp am auzit o bătaie scurtă în ușă. Dau repede tv-ul pe muzică, mă uit pe vizor, o văd pe Nicoleta îmbrăcată cu o bluză sexy cu găurele ce lăsa să se vadă sutienul roșu, și o fustiță până la genunchi ”curajoasă fată să iasă așa, mă gândesc eu.. sau a adus-o taică-su în oraș?” Deschid ușa și o las să intre. În timp ce încuiam ușa Nicoleta a început să mă sărute, părea excitată la maxim. Încep și eu să îmi mișc mâinile pe corpul ei, buzele noastre nu se mai săturau să se alinte, îi ridic fustița și constat că nu avea chiloți pe ea.. dar păsărica era udă. Nici mâinile ei nu au avut mult de lucru până mi-au dat pantalonii de trening jos.. s-a aplecat și a început să îmi sugă penisul erect așa cum o făcuse la petrecere. Îi pun mâinile pe cap și încep să o fut în gură, îi place, geme din nou. O ridic, îi dau bluza jos de pe ea, îi rup sutienul care îi acoperea sânii mari cu o mișcare scurtă. Își aruncă cizmulițele din picioare, eu scap repede de pantalonii căzuți pe podea și de tricou, o iau pe Nicoleta în brațe și mă duc cu ea în dormitor. În timp ce ne sărutăm pasional, o așez pe pat și continui mângâierile pe sâni și pe coapse.. Ea îmi caută cu mâna pula erectă, mă mângâie ușor. Îmi trage capul în jos, îi sărut sânii cu poftă și-i mângâi cu mișcări energice. Îi strâng, le dau drumul, îi iau din nou.. îi sug încet și îi las.. apoi cobor și mângâi buricul.. mă trage grăbită în fața vaginului ei și încep să-i dau limbi cu mare plăcere. Intru și ies cu limba din ea, dublez cu degetele mâinii stângi și încerc să cresc treptat ritmul. Îi simt tremurul orgasmului și-i văd privirea plină de dorință care așteaptă mai mult. Mă ridică, îmi potrivește pula și eu încep să o penetrez. Era destul de strâmtă chiar dacă reușea să își bage două degete, pula mea era strânsă bine în ea, faptul că era udă nu mă ajută prea mult. Mă mișcam încet, dar îmi plăcea senzația. Nu am mai avut parte de o așa pizdă și senzație superbă până acum. În timp ce îi sărutam sfârcurile tari simt că nu mai rezist.

  – Îmi vine, nu mă mai pot ține! o avertizez eu.
  – Mmmm, nu te opri, fute-mă bine, intră în mine adânc!

  La cât de excitat eram fac cum îmi spune, mă mișc în ea și mă eliberez de încărcătură dar nu mă opresc, mă mișc în continuare, după câteva secunde ea se arcuiește, își lasă capul pe spate și simt cum cele două valuri se izbesc cu putere unul de celălalt. Mă opresc, o strâng în brațe, dar rămân cu pula în ea în timp ce vaginul ei frumos încă mă mulge de lichidul alb ce lasă în ea ultimele jeturi.
  Am rămas dezbrăcați și îmbrățișați pe patul meu câteva minute, timp în care mi-a mărturisit că nu era sigură la început dacă să vină sau nu la mine, ezita să se ducă singură la un tip acasă.. dar cu toate astea simțea o poftă nebună să se fută cu mine.. așa că s-a masturbat când s-a trezit, dar păsărica îi cerea mai mult, nu a mai rezistat și a venit la mine. I-am zis că a făcut foarte bine și că eu o așteptam de la 9 iar noaptea trecuse cu vise erotice cu ea, asemănătoare cu ce făcuse ea acum.
  În acea zi ne-am mai futut de multe ori până seara, în diferite locuri din casă, după care am făcut  duș împreună.. și de data asta doar ne-am spălat reciproc.. sexul în duș fusese mai devreme.. înainte de a lua prânzul și a ne hrăni reciproc.. masturbându-ne zâmbind, unul pe celălalt, după ce terminasem masa. Am ieșit apoi în oraș. Și am sedus-o și în parc, sub o magnolie superbă ce ne-a mascat bine. De atunci si pana in clasa a 12-a am fost iubiți și am profitat la maxim de momentele prielnice pentru sex. Am plecat apoi fiecare la altă facultate, eu la Paris, ea în Germania.. dar ieri la Luvru în față am revăzut-o. Singură, parcă mă aștepta, parcă nu trecuseră patru ani de pauză în care eu futusem mai ales o gașcă de mulatre și negrese prin Paris.. Din ce a povestit la sucul pe care l-am băut și ea avusese mai mulți amanți – mexicani, africani, indieni.. dar acum eu scriam chestia asta pentru voi și o așteptam să se trezească.. e aici, din nou în camera mea, goală și frumoasă.. și pare pregătită de data asta să rămână mai mult! Pentru că eu o doresc la fel de mult ca la petrecerea ei.. cu care a început totul!

Mulțumesc din nou lui vampirrex, căruia i-am remodelat textul – și pe care îl aștept să revină ca cititor al meu dacă el nu mai compune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s