Dragostea dintre frati, cu amintiri despre părinți

Nu este deloc ușor să te gândești la teme în zgomotul pe care îl făcea sora ei la etaj. Ioana, mezina familiei, se înfurie, trânti cartea pe măsuța de studiu și se îndreptă spre scara ce duce la dormitoare. Începe să urce câte o treaptă cu mișcări legănate, așa cum avea obiceiul. Ce putea sa facă sora ei? – se gândi Ioana nervoasă. Intră în camera surorii ei cu patru ani mai mare, pusă pe scandal, dar în cameră – nimeni! Și totuși zgomotele se aud mai tare decât în hol. Ușa de la baie întredeschisă lasă să iasă zgomote ciudate și Ioana o deschide cu o mișcare scurtă dar nu apucă să zică nimic. În fața ei, absentă total, Camelia se masturba cu un vibrator generos de mare și gemea prelung. Ioana o privește și e nehotărâtă : să o lase în pace și să plece, făcând pauză de învățat până își termină sora plăcerea.. sau se alătură și ajută la un final pe care sigur Camelia îl caută dar încă nu-l reușește? Să plece.. sau să stea? La un moment dat Camelia deschide ochii și o vede pe surioara ei în pragul ușii de la baie, cu mâinile pe lângă corp, nehotărâtă, privind rușinată spre ea.
Ioana nu zicea nimic, era blocată, nu credea că și alte fete, în afară de ea, se masturbează, mai ales sora ei mai mare pe care o vedea ca pe un model. Doar o știa cu Daniel.. care-i oferea mai mult decât dă un dildo.. din greșeală acum o săptămână îi văzuse pula lui Daniel la baie – lăsase ușa crăpată – și avea ditamai bastonul.. Camelia se repede asupra Ioanei o prinde de rochița ei de vară cu floricele, lungă până la genunchi și o împinge lângă pat, o aruncă violent între perne. În cădere rochița se ridică și lasă să se vadă pentru câteva secunde o pizdă micuță proaspăt rasă. Mezina se uita speriată la sânii mari ai surorii sale care se ciocneau violent în momentul în care aceasta a împins-o pe pat. Camelia se așeză peste Ioana și o sărută pe buzele ei cărnoase. Aceasta îi răspunde cu aceeași pasiune la sărut închizând ochii și bucurându-se de moment. Da, iată, primul sărut, primul sărut între cele doua surori, uluitor, divin … și cumva primul sărut al Ioanei la un mod real, nu pupiceii din spatele sălii de sport cu Denis. Denis era timid și abia o atingea pe buze, Camelia era hotărâtă și o devora. Simți sânii mari ai surorii ei atingându-i pielea, sfârcurile tari ca două fructe coapte o ispiteau așa că întinse palmele și începu să-i mângâie. Când buzele ei ajunseră pe sfârc, simți cum își pierde răsuflarea de excitată ce era. Cum de nu mai avusese parte de aceste senzații până acum? Adevărul e că sora ei umblase mult cu băieți pe lângă ea, părea inabordabilă pentru o copilă, iar ea își consumase atenția cu Denis și cu Marian, amândoi la fel de stângaci în a o face să se excite.. Ah, mai era și Mirela care o privea de vreo două luni cu insistență dar abia mai înainte înțelesese cum e treaba pentru că fix cu aceiași privire o devorase Camelia.. hmm… deci Mirela e lesbiană? Și îndrăgostită de ea? Bun de știut, mâine o să caute să aibă drum de la școală cu Mirela.. să-i ceară o carte pe care sigur o are acasă.. cât să se poată plimba? Bun plan… acum înapoi pe Pământ la Camelia.
Strivea între degete sfârcurile tari când Camelia se trase in sus și îi aruncă peste cap rochița înflorată de vară, lăsând-o goală. Ar fi vrut să fie mai violentă și să o rupă.. ar fi vrut să fie așa, era rochița ei preferată. Să fie distrusă? Da, de sora ei iubită, rămânea ca o amintire frumoasă.  Trupul alb al mezinei, pe care aceasta nu îl dăruise nimănui până atunci, era în mâinile surorii ei mai mari. Camelia începu sa o sărute pe gât și pe sâni, Ioana își băga degetele în părul surorii ei și se lăsă prada buzelor acesteia, ufff cât de mult o dorea, plăcerea ce o simțea o înnebunea. Pizda ei umedă voia să fie masată, mângâiată blând, dar încă nu era momentul… Acum Camelia se juca cu sora ei, îi atingea abdomenul cu sânii ei mari și făcea cercuri cu limba în jurul sfârcurilor tari și tinere ale surorii ei mai mici, își cobora sărutul până la buric și deodată se ridica și se înfrupta cu plăcere din gâtul Ioanei, mușcând ușor. După câteva minute bune Ioana nu mai rezistă acestui joc și strânse cu putere părul Cameliei, o împinge între coapsele ei, acolo unde vulva palpita, așteptând să fie sărutată. Camelia nu se opuse și începe să se înfrupte cu plăcere din vulva încă virgină a surorii ei mai mici.
– Ah, cât de bine este, mmmm! strigă Ioana mușcându-și buza, fără să îi pese daca aude cineva sau nu.
În acest timp limba Cameliei se mișca de sus în jos, de la stânga la dreapta și când ajungea în dreptul clitorisului micuț făcea cercuri în jurul lui și nu neglija deloc acest izvor de plăcere . În timp ce gura Cameliei se bucura de labiile delicioase ale Ioanei, mâna stângă scotea vibratorul rămas în pizda ei de când era în baie și începea să se penetreze ea.. iar mâna dreapta îi masă un sân surorii sale, aceasta cu degetele încă în părul Cameliei.. nu voia să îi dea drumul.
Imaginea îl excita la maxim pe Andrei, fratele mijlociu, care privea de câteva minute scena de amor dintre surorile lui. Stătea lângă ușă cu ochii mijiți, cu mâna în pantaloni frecând energic pula lui erectă, gândindu-se cum să facă să ia și el parte la distracție.
Ioana începu să tremure, își scoase degetele din părul Cameliei și începu să le miște necontrolat pe sâni, pe față, reuși să își revină pentru câteva secunde doar cât să prindă în palmele ei mici cearceaful albastru ca să îl strângă cu putere. Din pizda ei țâșni un lichid pe care Camelia încercă să îl înghită. Ioana își arcui spatele, masând ușor sânii ce aveau sfârcurile întărite și păreau a fi doua căpșuni în miniatură datorită formei lor.
Ioana își reveni ușor din amețeala plăcută provocată de orgasmul de vis de care a avut parte, deschise ochii și îl văzu în pragul ușii pe fratele ei cu mâna în pantaloni și cu privirea flămândă ce căuta să observe cât mai mult din acțiunea surioarelor lui.
– Andrei!! strigă Ioana puțin speriată că au fost descoperite ea și sora ei.
Camelia nu stă prea mult pe gânduri și aruncă vibratorul în el. Andrei reacționează cu greu și rămâne ca o stana de piatră fără să știe ce are de făcut.
– Bine mă nemernicule, stai și îți faci laba în fața ușii și pe noi ne lași nefutute, treci mai repede și pompează la pizdele astea! – țipă nervoasă Camelia la Andrei care nu știa ce să facă.
Ioana s-a uitat un pic ciudat la Camelia, nu credea că îl va invita și pe Andrei să ia parte la jocul lor erotic. Credea ca acest lucru va fi secretul lor și îl vor mai repeta fără ca nimeni altcineva să afle. Bine, nici nu o deranja foarte tare. Își aducea aminte că acum vreo lună Andrei intrase neglijent în baie, ușa rămăsese întredeschisă, pula i se vedea bine, când începuse să se masturbeze îi auzise gemetele, se așezase în hol încât să stea lejeră pe fotoliu și să nu fie văzută și se masturbase în tăcere și ea.. când el terminase ea fugise repede în cameră și terminase în câteva secunde și ea, gemând în pernă.. dacă ar fi rămas în fotoliu să termine și să geamă era sigură că ar fi aflat toată casa că are orgasm.
Acum Andrei gândea limpede, știa ce are de făcut, surorile lui nu difereau cu nimic față de alte fete pe care le-a mai avut în pat. Deși, dacă se gândea bine, surioarele lui erau mult mai frumoase ca fetele de care a avut el parte până atunci. Camelia avea sânii superbi de mari și de rotunzi.. iar ce craci are Ioana.. Acum stătea lângă Camelia, care îi dăduse deja pantalonii jos și se înfrupta din pula lui cu plăcerea unei femei flămânde, nefutute de destul timp.
Îi săruta pula încet, o ia cu limba și o introduce cu dragoste în gura flămândă. Buzele moi ale surorii lui se închid și limba începea un joc plăcut pe capul penisului în timp ce mâna stângă îi masează scrotul și cea dreapta se sprijină de coapsa lui. Din când în când Camelia gemea ușor în timp ce privirea se ridica pe trupul frățiorului până ajunge să se intersecteze cu privirea lui excitată și mulțumită de ceea ce îl făcea ea să simtă.
Mâinile lui o prind de cap și începe să își fută sora în gura pofticioasă. Simțea o plăcere enormă, îi dădea muie Cameliei în timp ce mezina privea încântată de pe pat, își freca clitorisul și își băga insistent, pe un ritm crescător, două degete în vagin.
Nu mai durează mult și pula lui se descarcă în gura Cameliei care reuși de data asta să strângă și să înghită tot lichidul fratelui ei mai mic fără să piardă nici o picătură din licoarea lui.
Andrei își dă și tricoul jos în timp ce Camelia îl prinde cu mâna de penisul încă în erecție și îl trage pe pat lângă mezina familiei. Aceasta din urma se poziționa, fără să îi spună nimeni, pe spate cu picioarele ridicate așteptând ca pizda ei semi-rasă să fie penetrată de pula mare a fratelui ei. Era prima dată când vedea o pulă între cracii ei, poate de aceea își dorea atât de mult să o simtă în ea, în vaginul ei micuț. Văzuse din curiozitate cam toate pulele care circulau prin casă – de la iubiții Cameliei la Andrei și la tati care ieșise într-o noapte cam neglijent din baie dar nici unul până acum nu fusese al ei. Nici măcar stângaciul de Denis nu încercase să o seducă. Fratele ei se poziționează cu capul penisului în dreptul vaginului și începe să împingă ușor, intră greu dar Ioana suportă durerea, îi plăcea senzația nouă, chiar dacă himenul ei cedă la scurt timp, îi strânge pula întărită a fratelui ei. Camelia îi ținea capul Ioanei între picioare și îi masă sânii în timp ce îl săruta pe Andrei cu pasiune. Acum, el se mișca destul de repede în vaginul surorii mai mici, care îl primea cu bucurie în glas.
Andrei scoate pula din Ioana și se întinde pe spate, imediat surioarele lui știau ce au de făcut fără să vorbească între ele. Ioana pune mâna pe pula fratelui ei și o simte foarte fină și tare, îi plăcea, acum știa cum se simte o pulă sculată și începe să o frece. Camelia îi șterse repede cu șervețele sângerarea și puse o cremă calmantă pe zona intimă a Ioanei, apoi masă scrotul în timp ce o săruta pe Ioana. Mezina voia să guste și ea din acea pulă mare pe care o avea în fața ei așa cum făcuse sora ei mai devreme dar se temea să nu greșească, fiind prima ei felație.
Nu durează mult și Camelia preia din nou conducerea. O pune pe Ioana deasupra gurii lui Andrei, acesta începe instantaneu să dea limbi între labiile încinse. Iar sora cea mare se așeză cu vaginul deasupra penisului lui și se împinge ușor până intră toata mândrețea de pula în ea. Odată intrată, Camelia începe să se miște energic sărutând-o cu pasiune pe Ioana, care avea parte de un nou orgasm, produs de limba fratelui ei de aceasta dată.
Acum mezina stătea pe pat ca să își revină și se uita la frații ei cum se sărutau și se futeau, Camelia deasupra se mișca energic în pula mare a lui Andrei, sânii ei îi masau pieptul fratelui, limbile lor se pierdeau într-un sărut demențial în timp ce brațele lor se strângeau unul pe altul cu dragoste. Ioana urmărea cu plăcere scena dintre sora și fratele ei și îi veni o idee, voia să îi dea limbi surorii ei in timp ce era futută. O idee care o excita din nou, nu stă prea mult pe gânduri și s-a poziționat între picioarele lor începând sa dea limbi cu poftă, simțind pe buze și pula lui în mișcare, ce aștepta parcă să fie stimulat de limba ei. Senzatia era atât de excitantă încât Andrei nu mai rezistă mult și își scoate pula din vaginul Cameliei iar Ioana instinctiv îl prinde cu mana și îl bagă direct în gură mișcând capul exact așa cum trebuie pentru a continua să stimuleze starea ce se răspândea în corpul fratelui ei. Sora mai mare duce și ea repede o mână la clitoris și începe să îl frece foarte tare cu două degete. Vizualizând însă prima ei scenă încinsă de sex de când avea 15 ani și mama venise la ea în cameră în miezul nopții, o dezbrăcase tandru și o sărutase peste tot pentru ca tati să vină după două minute și să-i ofere cea mai frumoasă dezvirginare posibilă.. și câte asemenea nopți nu mai fuseseră până să plece ei în Germania.. le simțea lipsa acum.. că totuși.. tati avea niște centimetri în plus.. Nu durează mult și gura mezinei se umple de un lichid dulce amărui, deși nu mai gustase spermă până atunci, Ioanei i s-a părut cea mai buna băutură din lume și înghiți tot cu plăcere. Sora mai mare se arcui și ea și un jet iese cu putere din pizda ei fierbinte și o stropește pe mezină pe față, aceasta lasă pula deja curățată bine și începe să lingă lichidul dulce al surioarei mai mari în timp ce Camelia și Andrei încă se sărutau.
Camelia o trage și pe sora ei mai mica și o sărută pasional, apoi îi pune și pe frații ei mai mici să se sărute pe gură.
– Îmi pare rău dacă am fost puțin cam dură cu voi, dar nu ajungeam să facem asta dacă stăteam pe gânduri, am acționat dintr-un impuls de moment! Se scuză sora mai mare a celor doi frați care se țineau în brațe și se sărutau cu pasiune – ceea ce o făcu din nou să își amintească de sărutul pe care tata i-l oferise pe buze și mama pe sâni la prima lor noapte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s