Incest primar II

Valentina intră după Rodica la baie, o găsi pe marginea căzii, așteptând să se umple.. fata încă mai sângera dar bucuria i se citea în privire.. se comportase ca un adult, o copiase pe EA! Ca să fie mai eficiente, Valentina s-a dezbrăcat, a intrat în cadă, a tras-o pe Rodica și stând în șezut a început să o spele, cu multă grijă, nu știa dacă fata se mai lovise undeva sau nu.. A oprit apa și pe măsură ce o spăla, Rodica se relaxa și starea ei de excitare creștea.. MAMA EI, MODELUI EI FEMINI ERA LÂNGĂ EA ȘI O SPĂLA ÎN ASEMENEA MOMENT! Îi venea să o sărute.. dar ce va crede mama? Dacă o va respinge, dacă nu-i va plăcea.. dacă-i plăceau doar bărbații? Un vârtej era în capul Rodicăi dar pe măsură ce mâna moale a mamei urca pe picioare spre coapse se simțea tot mai sigură pe ceea ce simte.. și ciudat, simțea că mama primește impulsurile ei emoționale, simțea starea ei care devenea tot una de plăcere.. a început să-i spele cu atenție vulva, să elimine sângerarea..dar îi creștea starea de excitare, Rodica gâfâia ca și cum era în mijlocul unui act sexual, tremura de plăcere..
Valentina simțea stările fiicei ei, corpul ei primea stimulii și pe măsură ce o spăla devenea tot mai umedă.. nu mai sărutase vreo fată sau femeie.. dar toate au un început, așa cum anul trecut simțise ce bun partener e fratele, în seara asta o va avea pe Rodica.. mai întâi în cadă și apoi în pat! O dată luată decizia o trage ușor pe Rodica, o așează în cadă în fața ei și începe să-i spele brațele.. sânii erau prea frumoși, aduceau aminte de adolescenta ce fusese ea odată ca să nu-i lase ultimii.. citea confuzia de pe fața Rodicăi și spunea în gând ”Am eu ceva frumos pentru tine, stai liniștită, va fi minunat!” Ajunge cu lentoare și la sâni și atunci o trage pe Rodica spre ea.. cu mâna dreaptă continua săpuneala și transmitea stimuli erotici în ambele corpuri iar mâna stângă i-a tras capul copilei spre ea, i-a atins buzele și a început cel mai seducător sărut al ei de până atunci.. nu era vorba că era primul, trebuia să încurajeze încât să urmeze și altele.. Rodica simte starea mamei ei, preia inițiativa, sărutul devine exploziv, cele două se devorează una pe alta, mâinile umblă febrile pe corpurile lor, buretele a căzut în apă, sânii le sunt lipiți.. stări tot mai puternice le răscolesc.. Valentina se oprește într-un final cu greu ”-Rodica, iubita, m-ai terminat, nu mai știu ce e cu mine, te doresc în continuare.. dar în pat!” Rodica răspunde cu o privire pofticioasă, se lasă mâinilor pricepute ale Valentinei care o înfășoară într-un prosop gros și lung, o fricționează bine cu el ca să o usuce mai repede.. apoi o ia în brațe, ca pe mireasa ei, o scoate cu ușurință din baie și merge spre dormitor.. ”Dorin, ia și pregătește cina cu Edi, eu și Rodica luăm un antreu împreună!” îi transmite astfel soțului intenția de a nu fi deranjată..”-Și dă-le celor mici să mânânce, să scăpăm repede de ei!” Ușa dormitorului se închide în urma lor, Valentina o pune în prosop pe pat pe Rodica, deschide o veioză mică la noptiera ei.. o lumină discretă cuprinde camera.. Valentina se întinde lângă Rodica și privind-o tandru începe să o mângâie, ușor, ca și cum ar atinge cu o pană.. fata tremură de excitare, o prinde de mână, o oprește.. o sărută cu multă pasiune, limbile lor se joacă din nou, sânii se lovesc unii de alții, ca într-o luptă a supremației.. în timp ce se sărută mâinile lor coboară și găsesc repede drumul spre vulvă.. experiența se vede și primele orgasme sunt ale Rodicăi..dar insistența fetei se vede răsplătită și Valentina are un orgasm ce o cutremură cu totul.. o ia pe Rodica în brațe și se liniștesc împreună.. ”-Ai fost superbă iubita, acum băieții o să vină la noi și o să mâncăm cina la pat.. după care o să ne dea desertul.. mai bun decât ce ți-a dat Edi mai devreme, acum ești femeie!”
Nu termină de vorbit și Dorin intră cu o tavă cu sandvișuri împreună cu Edi ce aducea șervetele, amândoi goi și cu o erecție frumoasă.. Platoul e pus între ei, șervetele așezate în poală.. sandvișurile dispar în mare grabă.. Rodica se alintă în brațele tatălui care o sărută pe piept.. îi linge sfârcurile și îi mângâie și gâtul, apoi revine la sâni.. fata gâfâie în așteptare.. sărutările lui Dorin pe sânii Rodicăi sunt tot mai insistente, îl fascinează corpul fetei.. îi mângâie picioarele, coapsele, ajunge la vulvă și începe să o alinte cu degetele.. tot mai insistent.. Rodica e zguduită de un prim orgasm, apoi urmează altele.. Între timp Edi era sedus de Valentina.. sărutări, mângâieri, apoi îi oferă o felație minunată.. pula băiatului e înghițită cu ușurință pentru ca după ritmul să crească paroxistic.. mai repede și mai repede.. până îl simte bine umezit și excitat.. sare pe el și începe să-l călărească cu multă plăcere.. tot mai repede.. Edi încearcă și câteva contre ce-i smulg Valentinei gemete.. orgasmul vine.. dar vrea mai mult.. simte un val ridicându-se în corpul ei.. se mișcă tot mai repede.. față de experiența cu sora lui acum se vedea diferența de vârstă.. mama lui îl regula așa cum doar în filme văzuse.. până reușește să termine o dată cu el, ambii simțind valul orgasmic în corpul lor.. ”Hai să ne curățăm dragule, tatăl tău mai are treabă cu sora ta!” Și Valentina îl duce pe Edi în baie, se așează în baie dar se spală separat, povestind ce frumoasă a fost seara aceea.. și ce mult așteaptă să se repete.. Între timp Rodica îi spunea lui Dorin ”-Lasă-mă să fac ce am văzut că îți face mama și îți place mult!” El rămâne în așteptare așa că Rodica se repede la pula lui și începe să sugă cu poftă.. o dată, încă o dată, copie cât poate gesturile mamei ei pe care le surprinsese cu o zi în urmă.. suge și freacă pula mare a tatălui cu mare plăcere, până Dorin nu mai suportă.. duce mâna la vulva ei, o simte umedă și o penetrează din prima.. tot mai tare și mai repede, în îndemnurile încete ca voce ale Rodicăi, care simțea orgasmele venind unul după altul.. vocea ei îl incită enorm.. o dată, de două ori, de trei ori.. apoi scoate pula și i-o bagă în gură.. repetă ușor mișcarea și se descarcă din toată forța fix când Valentina și Edi reveneau în cameră.. citesc repede scena și fiecare se duce spre partea lui.. Valentina îl sărută pe Dorin ca să-i înăbușe gemetele iar Edi așteaptă ca sora lui să termine de înghițit sperma, apoi o îmbrățișează, o sărută.. pune capul pe umărul ei și adorm în patul părinților.. Dorin și Valentina îi iau ușor și adorm cu ei ăn brațe, Edi la pieptul Valentinei și Rodica în brațele lui Dorin.. ca să se trezească frumos dimineață și să simtă că fac parte din grupul lor.. să primească sărutul de dimineață și să se simtă bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s