Incest primar IX

Timpul trecea frumos pentru familia Valentinei, se cuplau în fiecare ocazie, acasă sau la Emil, nonconformismul lor era contagios și atrăgea puternic alți verișori ce doreau să se bucure și ei de plăcere.
Într-o seară, era de acum iarnă, focul din sobe crea o stare de confort înăuntru, tocmai ce făcuse un trio superb cu Dorin și Rodica, vroia un duș.. îi făcuse loc pe pat lui Edi să o facă sandviș pe sora lui.. intră neatentă în baie.. și ochii-i căzură pe Denis ce se spăla în cadă.. și se masturba încet, stângaci ”-ce faci puștiule?” ”-Ce l-am văzut mai demult și pe Edi.. îmi place senzația dar nu-mi iese ca lui..!” Valentina nu mai ezită ”- te învață mama, pare că ai crescut, ai erecție frumoasă!” ”-Așa mi-a zis și Monica atunci când ne-am jucat săptămâna trecută, m-a rugat să intru în ea!” ”-Și ați reușit?” Băiatul aprobă, ceea ce fu prea mult pentru Valentina, intră în cadă și începu să-l mângâie și să-l alinte, pe spate, pe umeri, pe abdomen și coapse, sfârșind prin a-i lua penisul erect în gură și a-i face cea mai frumoasă felație de până atunci.. Denis era pierdut dar Valentina îi citi privirea, se opri, se întinse în cadă și-l trase peste ea, cu capul între sânii ei generoși..limba lui căuta frenetică, cerceta fiecare parte din sânul matern, cu poftă și cu o excitare tot mai mare.. ajunse pe abdomen, Valentina îi șoptea duios cuvinte de încurajare, să coboare, să o guste cu totul.. și limba lui ajunse în centrul plăcerii ei, ducând-o în extaz.. se abține și gemu ușor, suficient ca el să capete mai mult curaj.. Brusc se aud bătăi de degete în ușă, cei doi se opresc.. Monica apare, goală, Denis îi face semn să se apropie iar când e pe marginea căzii Valentina o mângâie.. ”-Ce faci iubita, s-a trezit corpul tău? Am văzut eu ceva la cum ți-au crescut sânii dar am zis să nu te stârnesc, văd că l-ai acceptat pe frate-tu!” Fata devine roșie dar Valentina nu-i lasă timp..o trage ușor în cadă, o pune peste ea și începe să-i guste vulva mezinei.. iar ea, pentru a descărca energia mângâie cum poate corpul lui Denis.. care după ce-și soarbe din nou mama de sucuri se lasă extaziat pe marginea căzii ”-Hai să-i arătăm ce putem!” zice Valentina și începe să-i maseze și să-i sugă falusul.. Monica se ia după ea, când e tare o lasă pe mezină să-l călărească și ea se așează pe fața lui.. mama și fiica fac mișcări în așa fel încât să se poată atinge, săruta, își lipesc sânii și se joacă cu ei, iar Denis nu poate decât să-i dea contre surorii și să-și lingă mama cu pasiune.. ritmul Monicăi crește, simte orgasmul, Valentina o sărută posesiv și mezina cedează dar nu se lasă, continuă și caută un nou orgasm.. care vine o dată cu al Valentinei, puternic, provocând jetul de spermă al lui Denis ce o umple complet..
Valentina dă drumul dușului și cei trei se spală unul pe altul, excitându-se din nou iar Valentina le și spune ”-Gata cu joaca voastră, e timpul să stați ca noi în living și dormitor, să ne iubim toți!” Efectul cuvintelor e imediat, falusul lui Denis se trezește iar Monica simte furnicături excitante pe sâni, care par mai mari acum. Valentina se grăbește, abia așteaptă momentul în care cei mici vor fi și ei în grup.. ia 3 prosoape și le împarte dar Denis o șterge pe sora sa, care o șterge tandru, ca pe o zeiță, pe ea iar ei nu-i rămâne decât să alinte, cu mișcări hotărâte, corpul lui Denis, insistând ceva când ajunge la falusul lui.. ce e comparabil cu al lui Edi.. Aruncă din minte pe moment comparațiile, aruncă și prosopul pe suport, copiii o imită și ies împreună din duș:
”-Uite cu cine am făcut dușul, spune Valentina și prezentându-i pe mezini ca pe două trofee.. Rodica se ridică de pe canapeaua mare, își sărută mama, apoi o îmbrățișează pe Monica și o sărută și pe ea.. ”-Arăți super micuțo.. și am să te învăț ce-mi place mie să joc cu mama dar și ce trebuie să știi când te joci cu băieții!” Nu apucă să termine că se simte împinsă de mâna lui Denis, care văzându-și sora excitată o vrea pe loc.. e deasupra ei și o penetrează direct, profitând de umezeala ce era deja în corpul Rodicăi.. și ritmul e unul bun, variat, își înnebunește sora care nu se așteaptă la așa intrare dar îl îndeamnă.. ”-mai tare, mai repede, mai mult, printre gemete.. ca să o stimuleze și să o provoace în același timp, Valentina o ia în brațe pe mezină și cele două se sărută cu pasiune, strivindu-și sânii și mângâindu-se.. Edi o trage puțin pe Monica, atât cât să o poată penetra prin spate… fata geme de plăcere, se simte plină.. Dorin vine și el în joc după ce inițial privise.. se așează lângă Valentina și-i oferă falusul la supt Monicăi, care nu așteaptă al doilea gest dar nici nu renunță la buzele mamei ei, cele două continuă să se sărute îmbrățișând cu limbile falusul generos ce li se oferă.. Edi privește tremurând de excitare scena și termină primul dintre băieți.. falusul lui e lucios de la sucurile orgasmice ale mezinei și Rodica se întinde să-l sugă.. ”-Hmm, ce gustoasă e asta mică, de-abia o aștept!” zice ea.. Din nou Denis o surprinde și începe să-i penetreze buzele iar ea suge cu poftă, până ce jetul lui consistent îi ajunge în gât.. așteaptă să termine și-l linge tot, cu atenție, apoi se alătură trioului pe care-l fac părinții cu Monica.. o pipăie pe unde apucă, e un pic deranjată de faptul că mezina e atentă la ce face cu buzele.. când Dorin aruncă primul jet în gura Monicăi, ce nu înghite încă, așteptând să termine, puțin surprinsă însă de câtă spermă are în gură.. o sărută pe Rodica și oferă o parte din darul primit surorii sale, care o mângâie tandru, pentru ca ultimul sărut să i-l dea Valentinei și să-i ofere și ei din sperma adunată.. cele 3 se îmbrățișează, Denis li se alătură iar Dorin trage concluzia ”-De azi nu mai avem neinițiați în familie, suntem toți 3 iubiții doamnelor noastre.. și ai mătușilor și verișoarelor noastre, o să faceți senzație mezinilor!”
Intenționez să scriu și episodul X iar după să trec la un alt serial, încă nu m-am decis dacă-l continuă pe acesta sau nu. Aștept păreri și subliniez că tot serialul e o fantezie, nu are nimic comun cu eventuale coincidențe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s