Interviul Doinei

Doina avea 32 de ani și după ce lucrase 5 ani la un mare centru de cercetare din Romania, rămăsese șomeră. Privatizare și se închisese institutul. Terenul mare era dorit pentru un centru comercial. Era o problemă mare, soțul ei câștiga mai puțin și aveau rate la apartament. Era o bijuterie de femeie, care, în centru, întorcea capul bărbaților. Blondă, de 1,70, cu piele albă-albă, corp frumos, deși gleznele erau cam grosuțe. Măritată și fidelă soțului ei. Deși în secret în ea trăiau anumite fantasme sexuale cu bărbați necunoscuți.

Prin aprilie depusese CV-ul la o multinațională., care tocmai deschisese sucursală în țară. O firmă puternică din străinătate era interesată de forța de muncă rămasă în zonă, după desființarea unor fabrici și institute. Apoi, pe la sfârșit de mai se trezise cu un e-mail in care i se spunea că este “eligibilă” pentru post. Si ei o invitau la sediu.

Emoționată, în acea dimineață foarte caldă, ca de vară, se epilase atentă, apoi își pusese o rochie albă care se potrivea de minune cu sandalele albe, nu provocatoare, dar foarte sexy. Arăta bine pentru occidentali. Sediul era într-un turn nou, de 10 etaje. Jos recepționera o privise admirativ și îi spuse să urce la etajul 5, că o așteaptă domnul Jim. Luă liftul luxos, apoi străbătu etajul pe mochete groase. Se gândea, Doamne, ce fain ar fi să lucrez în așa o clădire. Se opri la o usa pe care scria – Manager Resurse Umane. Bătu la ușă, cu inima strânsă de emoții. Îi deschise un domn bine, de fapt un bărbat frumos, de vreo 40 ani, brunet și cu ochi albaștri cam de 1,65. În birou era plăcut, nu zăpușeala de afară, și mirosea a parfum masculin Versace. Domnul se înclină în fața ei și ea văzu cum ochii lui o inspectează, de jos pana sus. Și o invita sa ia loc pe fotoliu.

“Doamnă, am văzut CV-ul. E bun. Chiar foarte bun”. Apoi îl văzu cum îi privește cu interes genunchii goi și gambele și se tulbură deodată. Începu să tremure. El continua. Ochii lui mergeau de la chipul ei, la picioarele ei. “Sunteți una din preferatele noastre pentru acest post. Salariu net – 3000 euro”. Atunci Doina  simți că i se usucă gura. Înghiți greu saliva. “Cât ați spus??” Domnul Jim zâmbi. “Cam 3000 euro. E puțin?” Deodată Doina simți că dimineața aia devine mai simpatică. Doamne, câte putea face cu așa leafă. “Vai de mine… Dar e fantastic… Când pot începe?” În clipa aia domnul Jim nu mai zâmbi și fixând-o cu ochii lui albaștri spuse: “Doamnă, știu că veți fi șocată, dar multinaționale ca a noastră se impun peste tot, nu doar în Romania. Nici nu bănuiți ce putere avem. Eu sunt bărbat, am anumite nevoi, dumneavoastră sunteți o femeie foarte frumoasă, și va trebui sa va rog, ca pentru angajare definitivă, fără probă, să mă ajutați… sexual. Nu cer mult, nu vă speriați. Ci doar ca organul meu sexual să fie lăsat să se frece 10 minute de sânii dumneavoastră, pe care-i văd delicioși. Nu durează mult și nu vă infectez cu nimic. Și nu încercați vreo reclamație că propun asta, nu aveți nicio șansă. Firmele mari pot face tot. Iar aici eu decid tot. Îmi pare rău că v-am stricat ziua.” Doina crezu ca nu aude bine, deschise gura nereușind să spună ceva, sări în picioare, apucă sa vadă cum e privită cu sarcasm, și fugi din biroul cel somptuos. Ajunse jos la recepționeră care o văzu agitată și o opri. Apucă să îi spună câteva cuvinte și Mirela încercă să o liniștească. O mângâie ușor și o sărută pe obraz, pe lacrimile ce-i apăreau din ochi. Doina se lăsă în brațele ei și Mirela continuă.. și o sărută pe buze. Fără reacție după prima scenă, Doina nu-i răspunse dar Mirela insistă.. limba ei îi alinta buzele, limba, dinții.. avea ceva care o liniștea și Doina se trezi că, fără să știe cum, răspunde sărutului și o mângâie și ea. Când Mirela se opri, ochii îi ardeau de dorință, închise recepția și o trase după ea. Doina continua să nu știe ce vrea să facă.. Ajunseră în vestiarul Mirelei și acolo femeia o sărută din nou.. rochia albă a Doinei căzu și Mirela îi sărută sânii, Doina gemu. Mirela lăsă mâna dreaptă în jos și începu să o penetreze. Mai întâi ușor, apoi tot mai energic.. Și, surprinzător pentru ea, Doina strigă sub plăcerea orgasmului oferit de Mirela.. și se lăsă moale pe un scaun iar femeia o sărută din nou. ”Ești minunată, delicioasă. Care-i problema de ai coborât așa necăjită?” Și Doina povesti iar Mirela începu să râdă. Și când văzu privirea celeilalte, Mirela completă ”pentru o lesbiană cum mă știu eu, a fost mai șocant să îmi spună asta dar l-am taxat. A semnat un contract nu de două mii de euro ci de trei mii.. Așa poți face și tu, negociază. În orașul ăsta nu ești în Londra să găsești mii de oferte într-o lună. De aceea ce găsești, prinde.. și eu voi fi aici să ajut.. și să te sărut dacă mă mai lași” – spuse Mirela privindu-i verigheta.

Doina zâmbi, ușor confuză.. Mirela era și frumoasă și seducătoare.. ea nu era lesbiană dar putea deveni bisexuală, așa de ocazie.. în același timp se gândea cum să-i spună soțului ”am refuzat 3000 de euro pentru că dorea să mă dezbrac .. dar dacă-i spun că am acceptat 4000 și m-am dezbrăcat câteva minute? N-o să se supere, cât timp Jim nu vrea sex, vrea o joacă, o singură dată.. ” Stomacul i se strânse. Ce naiba fusese asta? Cum adică ea, femeie onestă și măritată să ofere atingeri sexuale unui necunoscut? Iar o voce spunea “Doina, și care e problema? Doar nu te filmează nimeni. Domnul Jim ejaculează pe sânii tăi, și e fericit, tu ajungi în companie cu super-leafă și ești fericita. Nu fi fraieră, fă-o”. Mirela completă gândurile ei.. ”hai, urcă și fă ce vrea.. dar nu uita, contractul nu mai e cel pe care ți-l dă.. fă-l să plătească bine distracția!”

Iar Doina urcă înapoi la Resurse Umane.. și bătu la ușă : “Știți… M-am decis… Voi face… ce mi-ați cerut. Când se întâmplă asta?” Îl văzu cum omul gâfâie tare, terminat de ceea ce ii zisese. “Vorbiți serios? …” Omul nu știa ce să spună. Peste douăzeci de minute frumoasa Doina, termina discuția cu el despre contract și primea primă de instalare încă o mie de euro și 500 de euro pe lună.. Ea ceruse 5000 dar i se explicase că așa o sumă are directorul de departament – ori ea încă nu e.. dar asta îi poate oferi. Sub centură îi văzu umflătura. Se gândi, Doamne o are enormă, din moment ce împinge așa tare și slipul și pantalonul. Nu mai era cinic. Doina simțea că el se poate răzgândi și nu dorea asta.

El apăsă tasta de la interfon. “Gina, nu vreau sa fiu deranjat o oră, te rog” Secretara zise da, iar el încuie yala. Erau amândoi in picioare, stânjeniți. În lumina soarelui de prânz picioarele Doinei se vedeau goale în sandalele albe, goale, mici și ademenitoare, cu unghiile vopsite în roz. Îl văzu cum se uită la ele, cu ochi lacomi. “ Voi face ce mi-ați cerut. Dar nu mai mult. Am nevoie de leafă. Puteți ajusta storurile? Nu pot cu soarele ăsta. Eu niciodată nu am făcut așa ceva, nici cu soțul…”. Imediat el luă telecomanda, se auzi un bâzâit electric și strălucirea zilei devine un fel de penumbră. Fără un cuvânt domnul Jim – care tremura groaznic – o împinse ușor spre fotoliu și Doina se așeză, apoi el se lăsă dinaintea ei și începu atent să-și plimbe palmele pe genunchii, gambele si gleznele ei. ”ce piele catifelată aveți… Cum puteți fi voi româncele așa de sexy? Femeile din țara mea, lângă voi, par urâte.. ” De unde naiba învățase omul așa bine românește? O fi cu bunici în România? Dar vocea lui completă gândul ei ”o prietenă româncă, la Paris, m-a învățat românește Și ca să vorbim noi și ca să înțeleg ce spun unii pe stradă mai puțin ”binevoitori”.

Stânjenită și tremurând toată, Doina se lăsă alintată de mâinile lui, care nu urcară pe coapse, cum se aștepta. Era prima oara in viața ei când un alt bărbat o atingea pe corp. În secundele următoare  Doina își dădu seama de ceva: că de sub revolta de indignare și rușine, în ea începe sa izvorască încet dar sigur o excitare sexuala vinovată, și anormală, cum nu mai simțise. Prima dată Mirela.. acum Jim. Străinul, adică domnul Jim îi dezmierda deci picioarele, murmurând ceva dar ea nu era atentă, se lăsa în voia senzației. Doina realiza ca omul era fundamental un domn. Care era și curat, și îngrijit. Domnul Jim apoi o mângâie pe păr și o privi adânc în ochi. “Doamne ce piele catifelată  aveți. Picioarele dumneavoastră m-au adus într-o stare de excitare sexuală cumplită. Eu de fapt nu am mai ejaculat de o lună de zile. Vă dați seama?” Doina se uită cu milă la el. Dar devenise brusc foarte curioasă să-l vadă ce va face. Și cum. Și dacă o viola? În conștiința ei un Diavol mic chicotea. Deasupra îngerii se uitau supărați la ea. El o mângâie iar pe umăr. “Doina.… Nu vreau să te violez… Știu că nu e normal… Dar… Faci acum ce te-am rugat?” O tutuia, deodată. Brusc se gândi la rochie. Pentru experiența cu sperma, trebuia să-și scoată rochia. Ca în vis, bolnavă de emoții, cu sângele zvâcnind în tâmple, în birou, Doina făcu un mic strip-tease, și scăpă de rochie. Rămase în bikini și sandale, sutienul căzu și el în fața bărbatului străin, apoi îl văzu că aduce din baie un prosop. Simți iar un val de frică. Avea senzația că e cufundată în apă fierbinte. În lumina scăzută de storuri corpul ei perfect arata sidefiu, ca de marmură. Rămase așa dreaptă și goală, dinaintea lui. Simțea cum îi ard obrajii ca unei fetișcane. El o contemplă îndelung, cu ochii holbați la corpul ei. Pe care doar soțul ei îl știa.

El murmură ”Doamna mea, ești perfectă. Și îngerii ar muri pentru tine.

O așeză apoi pe un alt scaun, și ea se lăsă manevrată așa, ca un obiect sexual.

Tot ce simțea era parfumul lui Versace și vocea lui plăcuta.

Doina, privind sânii goi, îi acoperi instinctiv cu mâinile. Era prea mult cu jocul ăsta absurd, și dori să se ridice. Dar el o opri.

“ Doina, 3500 euro înseamnă 14.000 lei Doina … Nu uita… Te rog, nu durează mult, ce naiba… Ești femeie matură… Dar probabil și cu fantasme sexuale, nu?”

Ea gemu, ca de o durere mare, se uita la el parca îndurerată și se reașeză și își expuse sânii goi. Cu ochii închiși simți degetele lui pe sânii ei frumoși, cât  niște pepeni mijlocii, cu sfârc rozaliu. Atent Jim îi frământă ușor în palme și Doina simți că, involuntar, se excită. Atinși numai de soțul ei, acum pe sânii ei se aflau mâinile altuia.

Diavolul mititel din capul ei aplauda acum. Apoi domnul Jim își dădu jos pantalonii, și îi văzu chiloții bleu, umflați tare de dihania din ei. Care sălta. O îndemnă blând:

”Hai Doina, dă-i tu jos… Eliberează animăluțul meu de acolo… Haaa…  Doina tremura acum toată, cum nu tremurase nici la 19 ani când soțul o deflorase.

Și îi făcu jocul murdar: încet trase de guma chilotului în jos.

Mădularul comprimat al domnului Jim se destinse afară mare, arcuit și cafeniu, cu un gland violaceu enorm. Doina scoase un mic strigăt de uluire – mădularul avea 20 de centimetri. Simți laolaltă și greață și o plăcere murdară, masochistă, care o inundă deodată. De parcă în locul ei ar fi venit altă femeie, Doina, în clipa următoare,  apucă în mână pula și intuind ce vrea, începu să și-l plimbe încet printre sânii goi. Tipul răcni de plăcere văzând-o ce face singură. Privind mâna ei cu verighetă care-i strângea pula enormă. Omul icni. ”Acum pupă-l…Te rooog…” Doina se încruntă către el. ”Nu. Asta nu.” El icni iar, masturbat de degetele ei stângace. ”O să ai 4000 eur Doina ca leafă… Promit…” Și 1500 ca primă.. fac eu un artificiu acolo..  Ezitantă, făcu și asta: se aplecă și sărută ușor falusul drept pe capul violaceu. Care mirosea și el a Versace.  Pupă pula tot mai tare, apoi o mozoli umed. Exact ca în visele ei erotice obscene, care o rușinau.

Asta avu un efect devastator asupra domnului  Jim. Care scrîșni: Îmi vineee !!

Omul o apucă brutal de un umăr, se împinse în ea și începu să-și golească năprasnic testiculele direct  peste sânii ei goi, scheunând ca un bolnav, cu mii de ace înroșite ale plăcerii, privindu-și propriile jeturi care năclăiră pieptul minunatei femei goale care stătu cuminte sub răbufnirile de lichid seminal reținut vreme de o lună în glandele tipului.

Examenul de angajare al Doinei era gata. Omul gemea golit ca un animal rănit, continuând să-și plimbe mădularul fleșcăit pe pielea sânilor ei care străluceau acum sub glazura de spermă multă, fluidă și mirositoare, care, ciudat, nu-i maiprovoca greață. Tremura. ”Ești reală?.. Chiar ești reală?!” Ceva o gâdila, si Doina, străbătută de fiori greu de descris, văzu șiroaie de spermă care-i curg de pe genunchi pe gambă. Alte șiroaie se scurgeau de pe un umăr. Parcă era in filme porno. Domnul Jim cel spermos se prăbuși pe un fotoliu gâfâind, cu ochii stinși.

Fără un cuvânt ea se șterse de zeama lui cleioasă, își puse sutienul si rochia, și își aranjă părul. Oscila între senzația de vină și o plăcere ascuțită, vinovată și fără sens.

Fusese curva ăstuia – încă credea că visează. Apoi, înainte ca ea sa iasă din birou domnul Jim îi întinse câteva foi – 2000 euro. Prima ei de instalare. Se ținuse de cuvânt!

” Meriți. Ai stat exact cum am vrut. Am simțit o plăcere… uriașă. Luni vii la noul tău birou, da? Jos îți va explica Mirela unde e.”.

Epuizată de emoții, roșie ca focul la față, Doina băgă banii în poșetă și ieși pe hol. Nu putea vorbi și inima o durea. Zâmbi Mirelei și întrebă de noul ei birou.. acceptând și sărutarea ei.   Pe strada avea senzația ca toți se uită la ea, știind ce făcuse în acel birou. Sau era doar starea ei de femeie care începea să-și facă fantasmele?

Acasă, spuse soțului ei că gata, are un job bun. Și că, peste vreun an, din atâta salariu, dacă promova puțin, vor avea și mașină. Și fugise la duș, unde, înainte de a da drumul la apă își adulmecă înfiorată sânii care încă  miroseau a spermă străină și parfum Versace. Apoi luase un calmant și toată seara stătu in pat, bolnavă, pentru că dinaintea ochilor vedea mereu mădularul de cal al domnului Jim care își scuipa cu furie încărcătura de spermă peste sânii ei goi. O durea burta de emoții. Și știu că mâine avea să-l caute iar pe acel domn, să-l facă de data asta să o pătrundă între pulpe cu acel mădular. Sau să facă alte chestii provocatoare. Nu de alta dar din așa statut de amantă puteau termina repede și ratele, luau și mașina iar ea avea satisfacție și la serviciu – cu Jim și acasă – cu potentul ei soț.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s