Felații duminicale

Este duminică, eu și iubita mea ne trezim, o sărut de bună dimineața, mă uit la ea și văd cea mai frumoasă fată din lume în fața mea. Ea se întoarce cu spatele la mine și se cuibărește cu trupul ei gol în brațele mele. Penisul meu îi atinge fundul frumos. Pielea ei este atât de moale și nu rezist numai să îi ating trupul cu vârful degetelor și o sărut pe umăr, o mușc puțin, fără să îi las semn. Iubita mea mârâie spre mine și se alintă ca o pisicuță.

Ne uităm la televizor, trupurile noastre se ating și sânii ei sunt alintați de palmele mele pofticioase. La un moment dat mă ridic din pat și mă duc să deschid geamul. Iubita mea îmi privește trupul gol și nu spune nimic. Dau să ies din cameră, dar simt mânuța ei întinsă cum mă prinde de penisul meu în momentul când trec pe lângă pat.

– iubi, unde te duci? spune ea cu o voce de fetiță alintată în timp ce mâna ei trăgea de penisul încă moale.

– Mă duc sa iau o sticlă de suc din bucătărie, nu vrei o Cola? răspund eu serios dar lăsându-mi organul pradă atingerilor mâinilor ei pricepute.

– Nu, mie mi-e poftă de spermă iubi! și se ridică în fund pe marginea patului iar penisul îl bagă repede in gură.

– Bine, dragostea mea, dacă tu vrei spermă am să îți dau spermă fetița mea! spun eu în timp ce îmi bag degetele în părul ei minunat și împing puțin bazinul băgându-i penisul, care devenise acum semierect, mai adânc în gură.

– Mmmmmmmmmmm! gemea ea în timp ce buzele ei moi se mișcau pe întregul meu penis.

Este așa de plăcut să îi simt limba pe capul falusului meu, și gura ei umedă și caldă mă înnebunește. Închid ochii și las capul pe spate, plăcerea este atât de mare.

– Ahhhh iubita mea de ai ști ce bine sugi pula, ai o guriță fermecată prințesa mea, nu vreau să îmi mai lași pula din gurița ta niciodată! după ce rostesc această idee simt cum mâinile ei aflate pe fesele mele trag puternic bazinul spre ea și simt cum pula mea erectă este înghițită efectiv. Fiecare centimetru al penisului meu este acum în gura iubitei mele dar nu numai atât, simt că am ajuns în gâtul ei.

Experimentez această senzație pentru prima dată, este cam ciudat să îmi simt penisul atât de adânc înghițit, dar și plăcut în același timp. O privesc curios să văd dacă se îneacă cu penisul meu, dar nu, îl scoate din gură plin de salivă și îl mângâie de pieptul ei. Se uită la mine și zâmbește bucuroasă în timp ce mâna ei freacă în continuare pula.

– Ți-a plăcut? mă întreabă scumpa mea floricică în timp ce trage aer in piept.

– Foarte mult! Pula mea abia așteaptă să intre iar în gura ta pofticioasă, răspund eu zâmbind spre cea mai futăcioasă iubită din lume.

Sărută capul penisului meu cu buzele ei cărnoase apoi îl suge ușor doar în vârf pentru că mânuța ei nu se oprește din frecat. Nu durează mult și simt cum pula mea este trasă din nou în gura ei și se oprește în gât în timp ce mâna care îmi freca glandul acum se joacă pe testiculele mele.

– Ahhhhhhhhh, da ! mănâncă-mi toată pula mea belită, ahhhhhhh, daaaaa! TE IUBESC! exclam eu în timp ce penisul meu primește cel mai frumos și mai plăcut tratament din lume.

Abia acum observ că iubita mea are două degete în păsărica ei umedă, și mă gândesc că va fi frumos să mă revanșez.. îi plece foarte mult și să-i dau limbi.. și să o fut cu degetele.. nu mai zic de restul..  plăcerea m-a făcut să observ cu greu acest lucru dar mă voi gândi imediat cum răspund.. Deocamdată starea e tot mai magică.. simt că plutesc pe atingerile ei.. mai am puțin și mă las pe mâna ei.. iar ea accelerează mișcările, simțind finalul meu.. care vine exploziv.. ejaculez intens în gâtul ei.. doar că mai simt ceva.. și iar, nu mă pot opri dar asta e.. și las liber jetul de urină să ajungă în gâtul ei.. simte și ea că e ceva diferit dar nu se oprește din a mă alinta.. și după ce se termină simt din nou limba ei pe pula mea.. și din nou crește .. o scoate puțin și îmi șoptește ”te-aș fi bătut să fugi acum la baie cu mine așa de excitată.. chiar a fost interesant să te simt și așa în gura mea!” Și reia mișcările pe pula mea în timp ce eu îi zâmbesc.. Deja mă gândesc că e suficient jocul ei cu pula mea, mă simt gata de treabă. Îmi scot penisul erect din gura ei și o împing ușor pe pat. Ea se uita cu atenție la mine și la pula mea își desface coapsele ca sa pot vedea eu mai bine cum mâna ei se mișca cu cele doua degete în vaginul ei suculent. Mă aplec peste ea în pat, îi sărut sânii, penisul meu îi atinge mana, ea scoate repede degetele ude din vagin și îmi prinde falusul erect și îl mângâie ușor. Dă să îl ducă spre vagin dar buzele mele sunt mai dornice de umezeala ei și îi sărută vulva. Degetele mele se alătură.. o fut cu limba și cu degetele, alternativ. Mă simt minunat să simt cum zeama ei e pe limba mea dar asta mă stârnește mai tare.. și accelerez și mișcarea degetelor până un strigăt prelung anunță orgasmul uriaș.. e bine, ar fi timpul să mă simtă cu tot ce pot oferi. Mâinile mele zemoase de ea se întorc pe sânii ei și o mângâie în timp ce pula mea o penetrează ușor.  Căldura din interior mă excită la maxim și trebuie să mă controlez foarte bine.. În acest timp gurile noastre sunt contopite într-un sărut pasional și mâinile mele continuă să maseze sânii frumoși.

Mă ridic de pe ea și îi pun picioarele pe umeri, îmi umezesc penisul cu salivă și imi poziționez capul în fața vaginului ei, intru ușor, îi simt pereții pulsând. Închid ochii și îi sărut picioarele fine în timp ce pula mea este adânc în intimitatea fierbinte. Ea își mângâie acum sânii cu o mână și se joacă cu sfârcurile tari, iar cealaltă o strecoară între picioare și începe să își maseze clitorisul tare în timp ce eu o fut în vaginul ei cald.

– Mmmmmm aaaahhhhhh, daaaaa iubitule da, fute-mă iubitu, fute-mă tare, ahhhhh, da! începe să geamă iubita mea și să exclame în timp ce se excită din ce în ce mai tare.

– Ahhhh daaaa iubi te fut cu pula mea mare, ahhhhhh, îți place pula mea? întreb eu deși știam raspunsul.

– DAAAA, daaaa, vreau pula ta să mă fută așa de bine mereu, ahhhh, nu mai rezist! O viață întreagă aș vrea să o simt, în fiecare clipă în mine, ca acum de adânc în mine!

Și simt cum își încordează frumoasele picioare în jurul gâtului meu, simt două trei spasme produse de întregul ei trup și simt cum pula îmi este strânsă ca într-o menghină de pereții umezi ai vaginului, iar eu țip fără sa am această intenție:

– AAAAHHHHHH, nu mai rezist, îmi dau drumul ….!

Iubita mea continuă să mă strângă cu picioarele, senzația e intensă și jos unde menghina e la fel.. contracțiile ei sunt superbe și jeturi lungi, albe, umplu vaginul ei. Ea se repede  imediat și îmi ia pula în gură, curățând ultimele urme de spermă. Gura ei pofticioasă, continuă să sugă și să alinte și pula mea îi face plăcerea și devine repede erectă.. așa că are din nou ce simți… și buzele ei dau din nou ritm pe ea.. făcând din nou, cu dinții, simulări de contracții cum făcuseră mai devreme pereții vaginului. Și nu mai rezist mult.. și termin din nou iar ea nu pierde nicio picătură de spermă și ca sî își facă și mai bine plăcerea a mai supt pula câteva minute, lasciv.

Ne sărutăm, îmi mulțumește pentru sperma oferită, după puțin timp în care ne-am ținut în brațe ne ridicăm amândoi din pat, ea se duce la baie și eu mă duc să iau sticla cu suc din bucătărie. Acum iubita mea face duș, mă voi alătura și eu,doar e mai frumos dușul în doi, după care ne îmbrăcam și o să facem o plimbare cu bicicletele! Și acolo.. altă distracție pe la vreo poieniță.. o băncuță.. o salcie plângătoare..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s