O casă de femei 4. Un weekend minunat

Seara trecu ușor – cele două femei aveau nevoie de multă relaxare, râzând din orice se găsea, alintându-se și sărutându-se cu orice ocazie. Cina o parcurseră repede.. jocul din baie adunase un pic de oboseală și vroiau să stea laxe în dormitor. Laptopul apăru pe măsuță, căutară pe net o comedie și două ore râseră împreună cu protagoniștii, stând una lângă alta pe pat. Uitarea de toate era ceva foarte dulce după o săptămână obositoare dar reușită în plan personal. Tinerele adormiră ușor și fură trezite de soarele frumos de sfârșit de mai care bătea în geam. Angela o sărută dulce pe Emilia și cu un zâmbet o ridică din pat. Femeile se îmbrățișară și puseră repede un halat pe ele pentru micul dejun, nu era nevoie de mai mult. Era și ușor provocator să stai doar în halat în casă, să poți să te atingi discret de iubita ta.. Dar azi planurile erau făcute și însemnau ieșire, așa că micul dejul cu fetele fu unul voios, trebuiau să le lase vesele ca să nu aibă parte de proteste la ieșire – și așa se întâmplă – fetele plecară de la masă voioase și dornice de joacă în curtea casei.
Angela și Emilia se pregătiră repede de ieșire, ținute lejere, costum de baie la purtător, o pătură pentru plajă, cremă de protecție solară și bani de diverse.. În zece minute erau intrate în baza de agrement și analizau posibilitățile, pregătite de plajă. Bazinul mare, cu trambulină olimpică era plin dar la bazinul mic nu mergea nimeni – copiii preferau marginea bazinului mare potrivită lor, unde erau și mai ușor de supravegheat de părinți sau frați. Așadar profitară de situație și intrară ușor în bazinul mic , cu pași mici pentru a simți și apa. Angela o împinse pe Emilia în marginea bazinului și începu să o sărute, având grijă să se interpună ea pe unghiul dinspre bazinul mare.. Adrenalina era în creștere dar asta provoca și costumul de baie al Emiliei căzu în apă.. mâinile Angelei punând stăpânire pe corpul iubitei.. o mână mângâie sânii, insistent, smulgând gemete prinse de gura Angelei în săruturi, ceea ce o excita mai mult. Mâna ei dreaptă coborî pe vaginul Emiliei și începu mișcări lente, circulare la început, apoi și liniare… Emilia tremura de dorință dar știa că nu poate striga, ar fi dat de gol scena și reuși în autocontrolul ei… își va striga după bucuria! Mâna Angelei intra acum tot mai hotârâtă în vagin, un deget, apoi al doilea intrară și penetrară.. Emilia lăsă orgasmul să vină.. dacă-l amâna nu s-ar mai fi putut controla.. Bucuria i se citea în ochi și o rugă pe Angela să o însoțească la toaletă.. unde spera ea să fie singure iar așteptarea i se confirmă. Blocară repede o cabină, Emilia o lipi de ușă pe Angela și-i zâmbi :
– E rândul meu iubita! Spuse ea și îi dădu cu un gest scurt jos costumul de baie iar palma ei dreaptă mângâie ușor gâtul.. apoi și sânii.. dar nu avea răbdare.. coborî repede pe coapse și alintă ușor clitorisul.. apoi vaginul.. cu mișcări rapide.. trebuia de dorința de a-i răspunde iar corpul Angelei nu mai rezista nici el dorinței… O penetră scurt direct cu două degete ceea ce-i smulse Angelei un strigăt.. după câteva mișcări intră și al treilea în gemetele de plăcere deplină ale Angelei… încă puțin și simțind dilatarea Emilia intră cu toată mâna penetrând și cercetând totul.. găsi punctul G ceea ce aduse primul orgasm al Angelei.. dar Emilia nu se opri și continuă la fel de intens.. un sărut inițiat de Angela îi arătă ce mult o simte iubita, de asta avea nevoie, de buzele ei… continuă penetrarea cu mișcări circulare în interior, ceea ce-i aduse o nouă stare extraordinară Angelei, mai avea puțin și leșina de plăcere… Emilia insistă cu mișcările și orgasmul veni… un strigăt eliberator o termină pe Angela, care căzu în brațele Emiliei…
– Cele două stătură îmbrățișate câteva minute bune.. își reveneau greu după un asemenea orgasm cum avusese Angela… se mângâiau și se alintau pentru a se susține în acele minute.. Apoi Angela o întoarse pe Emilia, rezemată de un perete și o lipi de corpul ei, strivindu-i sânii, coapsele cu corpul ei, o sărută, îi mângâie părul, transmise toate senzațiile primite spre ea.. apoi palma dreaptă se insinuă între corpurile lor și începu mișcări lente pe clitoris.. apoi pe labii… se insinua greu dar plăcut până când Emilia se mișcă puțin, cât să-i dea voie să intre un deget, cel mijlociu, în vulva fierbinte.. cu el îi alinta interiorul iar cu celelalte mângâia labiile iar și iar..senzația era minunată și orgasmul se simțea venind.. Angela se opri o secundă și intră cu două degete în interiorul Emiliei ceea ce făcu starea de bucurie mai mare și orgasmul veni mai puternic, mai lung… printre zâmbete cele două se sărutară și se aranjară.. puteau ieși ca două fete cuminți.. la plajă..
– Își așezară într-un colț prosopul mare și se unseră reciproc cu ulei de plajă.. stând apoi cuminți sub razele soarelui.. Emilia ațipi.. simți totuși mișcarea Angelei și întrebă :
– – Unde mergi?
– – O baie în piscină merge, nu?
– – Mergi, vin și eu
– Angela intră în piscina mare încet, dar se adaptă repede cu apa călduță și începu să se bălăcească, profitând de faptul că unii din cei care erau mai devreme aleseseră fie plaja fie un pahar de bere la terasă.. Îi zâmbi Emiliei cu un zâmbet de sirenă din celălalt capăt al piscinei. Emilia înotă spre ea și cele două femei începură o joacă aparent inocentă în care pierdeau gesturi ca din grabă – acum o mână pe sân, acum o palmă pe coapsă sau pe fund, o mângâiere pe păr – totul ca o joacă în apă .
– După o oră și mai bine de stat în piscină merseră la terasă pentru un ceai cu gheață.. și Angela continuă jocul luând gheață și mângâindu-și iubita cu ea.. ceea ce aduse fiori de plăcere ..
– – Unde și cum continuăm? – întrebă Angela
– – Hai tot în piscină – răspunse Emilia, simt nevoia de multă apă în jur
– – Prima dată ar fi bine să și mâncăm ceva – văd că e deja 1 – spuse Angela
– Emilia confirmă și ceru o porție de grătar cu salată – pe care o luară în caserolă și merseră la pătură să mânânce, hrănindu-se una pe alta cu gesturi tandre, printre sărutări discrete..
– Se întinseră apoi pentru o nouă porție de plajă – ca o siestă – și se relaxară bine.. când Angela veni cu ideea ca mâine să se plimbe în parc iar Emiliei îi sclipiră ochii cu gândul la locurile interesante în care s-ar putea săruta..
– Văzând cum soarele începe să cadă spre asfințit se pregătiră să plece.. și nu se grăbiră cu strânsul lucrurilor, folosind momentul pentru a se mângâia pasager.. Era finalul unui moment superb!
– Acasă cele două femei intrară într-o stare de joacă dorită de fete, cu jucăriile lor , moment ce trezi la ambele mult amuzament înaintea dușului de care ambele simțeau că au nevoie – și pe care de data asta îl făcură pe rând
– – Aș merge cu tine dar sunt terminată acum, apucă să spună Angela Emiliei în timp ce continua să se joace cu Dorina.
– Emilia se spălă repede, tânjind însă la mâna Angelei și se întoarse la fete ca să poată și Angela să facă duș… restul serii trecu normal, o cină cuminte și o retragere discretă în dormitor, unde foamea de ele reveni și cele două se sărutară pasional, apoi se dezbrăcară reciproc.. iar Angela decise să o termine pe Emilia folosind doar gura.. sărutarea fu mai lungă, mai intensă, limbile lor se căutau intens, apoi îi sărută cu plăcere gâtul și se aruncă pătimaș pe sânii Emiliei.. insistență dublată de limbă, nu doar de buze.. gemetele Emiliei creșteau, la fel și așteptarea.. gura coborî pe abdomen fugar.. apoi pe coapse, unde stătu un pic mai mult, smulgând proteste..
– – Haideeee odaaaatăăăăăăă!!!
– Angela zâmbi și continuă să-i sărute coapsele.. se ridică apoi ușor.. și depuse brusc un sărut lung pe clitoris care o cutremură pe Emilia.. limba îl cercetă atent, apoi intră în vagin și începu să penetreze.. iar și iar.. Umezeala crea o stare de plăcere și Angelei care se bucura de ce simte și insistă mai mult.. până orgasmul îi confirmă bucuria simțită de Emilia.. care adormi imediat din cauza oboselii și satisfacției.. Angela puse capul pe pieptul iubitei, o îmbrățișă cu mâna stângă și se lăsă dusă în lumea viselor…
– A doua zi se treziră revigorate și cu dor de ducă în oraș.. Mâncară repede micul dejun și apoi ieșiră.. cumpărară un suc și se răcoriră cu el cât parcurseră bulevardul care le ducea la parc… Aici observară că așa dimineață lumea nu avea chef de plimbări și luară aleile la pas, sărutându-se fără rețineri.. în afara unui cuplu nu se intersectară cu nimeni până la un umbrar care masca o bancă.. Angela zâmbi, sperase să o găsească liberă, o remarcase mai demult. Emilia o aruncă pe bancă și se lăsă peste ea, sărutând-o pasional. O călări și își puse bustul lipit de al Angelei, ceea ce suplimentă starea lor. Începu să se miște ca și cum ar fi fost penetrată, continuând sărutul, apoi îi alintă pieptul cu brațele și căută un unghi ca unul din ele să poată coborî spre triunghiul magic – știa de dimineață că Angela nu purta chiloți sub fustă și asta o făcuse să ia aceeași decizie.. Cu o mișcare atentă ajunse cu mâna sub fusta Angelei – care scoase un geamăt de plăcere și o privi cu satisfacție. Încercă atunci să coordoneze mâna și sărutul pentru mai multă plăcere și insistă pe mișcări circulare pe clitoris.. geamătul se repetă, mai accentuat și atunci căută poziția mai bună pentru o penetrare.. stându-i alături și crescând ritmul.. și căutând să lungească pe cât posibil sărutările… orgasmul Angelei fu intens și-i produse o mare satisfacție.. dar roata se întoarse și Angela deveni în scurt timp dominatoare, mișcările mâinilor ei imitând practic acțiunea Emiliei.. Cu satisfacția deplină pe chip cele două iubite continuară plimbarea .. dar vremea începu să se schimbe și fură obligate să renunțe la plimbarea cu bicicletele și să fugă spre casă.. se puteau face pozne și în dormitor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s