O casă de femei 6. Dorina îndrăgostită

Cele două fete parcă pluteau la întoarcerea spre casă, vorbeau mult și se bucurau de a fi împreună, dând însă impresia unei plimbări și discuții nevinovate. Intrară valvârtej în casă – unde erau Emilia și Angela și Dorina anunță :
– Mami, ea e Iulia, iubita mea.. ne știm de la școală.. ne-am cunoscut mai mult după – amiază – și vreau să stea cu mine!
Emilia privi de la Dorina la Iulia și invers și fu de acord :
– Știu cum e să stai fără ea.. așa că aprob cu plăcere, tu rămâi în camera în care stai acum iar Sorina va sta în camera mai mică, unde e biblioteca, vom vedea cum le amenajăm pentru ca voi amândouă să vă simțiți cât mai bine. Așadar hai să vedem ce și cum lucrăm la camera Sorinei încât să vrea să stea acolo – și Emilia se ridică urmată de Angela iar Dorina și Iulia, singure în living, se îmbrățișară pasional și Iulia se așeză în poala Dorinei, pe care o sărută lung.. mâinile îi prinseră sânii și cu limba îi deschise gura, făcând sărutul și mai intens.. confortul și siguranța locului le dădea curaj și mâna Dorinei se insinuă între picioarele Iuliei, dădu încet la o parte bikinii și începu, încet să o penetreze, ceea ce le oferi gemete de plăcere.. bucuria era imensă iar canapeaua le oferea tot spațiul pe care îl cereau.
– Angela și Emilia ajunseră la camera Sorinei și aruncară o privire ”aici ar trebui pus un birou, aici o noptieră, pe spațiul ăsta punem încă un tv” , totul fu atent văzut și urma, când se întorcea Sorina, să o întrebe și pe ea cum vrea camera – că va fi de acord să stea singură în cameră nu aveau îndoieli.
– Emilia prinse momentul și începu să o sărute pe Angela, căzând ambele peste patul Sorinei, destul de generos ca spațiu acolo, și mâna-i alunecă între picioarele ei – ambele aveau ani de când nu purtau chiloți în casă, de ce să îi mai poarte când se iubeau și hârjoneau mereu, erau o barieră în calea iubirii lor – și acum clitorisul umed aștepta alintat iar Emilia începu să facă pe el mișcări circulare, tot mai insistente – apoi pătrunse în interiorul iubitei și începu să o penetreze.. un geamăt lung se auzi și cele două femei se ridicară. Ajungând înapoi în living văzură că Dorina era deja fără bluză iar Iulia îi săruta sânii în timp ce cu mâna ambele tinere își ofereau plăcerea penetrării… Angela o trase pe Emilia lângă ea, o dezbrăcă și se puse deasupra ei.. dintr-un gest scurt Emilia o scăpă de bluză și cele două femei reîncepură sărutul.. dulce, încet.. se lipiră una de alta încât să-și alinte clitorisul una alteia, făcând schimb de sucuri.. mâinile desfătau sânii într-un abandon total și o beție de senzații…
– Iulia întoarse capul o secundă și rămase uimită de cum se iubeau Angela și Emilia, dezinhibate total, lângă ele.. Ultima cenzură dispăru, lăsă fusta să cadă și o dezbrăcă și pe Dorina.. din mișcarea asta observă cât de aproape e de vulva iubitei și o trase deasupra ei, începând să i lingă și să o sugă.. Dorina era în extaz cu situația asta, surprinzătoare pentru ea și orgasmul o izbi sub privirile Emiliei – fericită că vede atâta bucurie la fiica ei… Dar Iulia nu se opri și căută o nouă poziție, cu Dorina stând să fie penetrată deasupra sânilor ei – rămânând la fel de atentă, ritm la fel de intens, smulse gemete unul după altul ale Dorinei, parcă provocată de satisfacția iubitei stimulă ritmul, încercând și cu două degete, ceea ce aduse un nou geamăt de satisfacție Dorinei.. înainte de a cădea epuizată peste Iulia…
– – Vai, mami, ce bine e să trăiești asemenea senzații – spuse tânăra privindu-și mama care își alinta și ea iubita, liniștite după ultimul șir de orgasme împărtășite.. și care special au fost trăite acolo, spre e arăta Dorinei și Iuliei că sunt o mare familie în care iubirea împărtășită e minunată.
– – Da puiule, e minunat să te simți iubită.. e cea mai frumoasă stare! Doar că de acum trebuie să apară sor-ta și nu știm cum vine și ce face.. hai să pregătim cina.. stai cu noi, Iulia?
– – Mulțumesc dar nu azi. Merg acasă să iau cina cu ai mei și să discut că mă mut cu voi.. și mâine după școală mă instalez – și clar vom cina împreună! A fost minunat să simt toată dragostea voastră acum!
– Și Iulia se îmbrăcă – trase fusta, apoi bluza – și privind chiloții spuse Dorinei – pune-i la tine pui, să ne amintim cu ei de prima zi de iubire! Și o îmbrățișă din nou pe Dorina, sărutând-o cu pasiune…
– – Uff, trebuie să plec, dacă mai stau și te mai ating o dată sar iar pe tine și se face mâine.. – și cele două fete izbucniră în râs iar Iulia ieși .
– Rămase singure, Dorina, Angela și Emilia așezară lucrurile ca să arate normal, apoi începură pregătirile de cină… la scurt timp apăru și Sorina – care așeză tacâmurile și începu să povestească ce-a făcut și unde a fost – vorbind mult despre Florina și Rodica – au făcut și au dres în sus.. în jos – iar în mintea Emiliei apăru un semn de întrebare – oare și asta mică e și nu-și dă seama încă? Va vedea mai târziu asta, bine că Dorina e îndrăgostită și fericită!
– Restul serii decurse relativ normal, Sorina se bucură că va avea camera ei și se apucă de amenajat în timp ce Dorina, întinsă în pat, admiră selfie-ul făcut în parc cu Iulia, în care se vedea dorința .. vor face și altele, dar în patul lor – și Dorina întinse palma cu tandrețe peste partea goală a patului unde o simțea deja pe Iulia.. Și Dorina adormi lin..
– A doua zi la școală cele două iubite nu ratau ocazia de a-și arunca priviri frumoase de fiecare dată când aveau ocazia – iar asta le excita bine, chiar dacă trebuiau să arate discreție
– Sfârșitul programului veni și cele două plecară discret, fiecare cu drumul ei – dar Iulia avea doar de luat o valiză mare și geanta laptopului ei cu alte chestii strict necesare – ce mai era necesar nu încărca acum ci pe parcurs..
– Dorina ajunse acasă și pregăti repede prânzul, chemă apoi mezina să mănânce și discutară chestii diverse – școală, prieteni.. O trimise apoi să facă temele și ea rămase în așteptarea Iuliei.. pregăti masa lor în dormitor, cu lumânare parfumată în mijloc, cu muzică discretă.. și nu trecu mult și văzu cum Iulia coboară dintr-un taxi cu bagajele.. nu știu cum ajunge la ușă și o deschide.. cum îi ia apoi bagajele și le pune jos.. închide ușa febrilă.. și-i sare în brațe! Cele două fete se sărutară lung, fără grabă… mângâindu-se una pe alta, alintându-și părul, gâtul, pieptul… un sunet le trezi și le aminti că le așteaptă mâncarea :
– – Hai să mâncăm iubi.. te așteaptă masa – spuse Dorina.. și după aceea avem timp de toate, ne iubim, ne organizăm cu despachetatul tău, cu teme și tot restul.. și o trase pe Iulia în dormitor, lăsând-o mută de uimire – pernuțele de pe pat erau inimioare, pe măsuță lumânare parfumată, dinspre combina muzicală muzică sexy , pe birou trandafiri în vază cu bilețel ”Te iubesc Iulia!” – totul arăta superb!
– Cele două fete se așezară în pat, fața măsuței.. cu Iulia în fața Dorinei, care lua pe rând bucățele de mâncare și o hrănea.. apoi Dorina întinse ea mâna în platou și o hrăni pe Iulia.. savurară totul și apoi Iulia despachetă.. Dorina se implică și ea și printre săruturi cele două fete aranjară toate lucrurile la un mod plăcut, Iulia privi în jur mulțumită de nota personală ce intrase în cameră, apoi se întinse pe spate în pat iar Dorina veni peste ea.. sânii se striviră și picioarele Iuliei le prinseră pe ale ei.. Sărutul le confirmă bucuria, buzele se întâlniră, limbile se jucau posesiv… mâinile încep să vrea mai mult, caută prin haine sânii, fac cercuri pe ei, se joacă pe sfârcuri – apoi ochii Iuliei strălucesc de dorință și Dorina înțelege fără cuvinte.. mâna ajunge sub fusta fără chiloți și o penetrează direct, fără preambul, ceea ce o încântă pe Iulia care geme de plăcere.. ritmul crește și crește.. brusc Dorina avu o idee, se mișcă după mâna ei și gura e lângă vaginul Iuliei, în așteptarea finalului… și soarbe toate sucurile care vin în jetul orgasmului.. ochii Iuliei stau închiși, plăcerea e sublimă, Dorina sărută din nou, apăsat labiile ceea ce aduce pe buzele ei un nou jet orgasmic dar nu se oprește.. vede labiile ca pe niște buze.. le linge, le mușcă ușor, le sărută.. penetrează apoi cu limba.. din nou… și vine un alt orgasm.. o prinde în brațe și cele două fete se liniștesc împreună.. E minunat!
– Iulia o privește pe Dorina și vrea să simtă mai mult.. îi scoate bluza.. cade și fusta.. din mișcare cade și fusta ei iar Dorina-i aruncă tricoul.. cele dou fete stau goale față în față și se îmbrățișează.. apoi se sărută.. iar Iulia coboară pe gâtul Dorinei.. apoi pe piept.. insistă la sâni.. până noi gemete însoțesc mângâierea. Excitarea crește iar dar Iulia decide să se oprească puțin – o idee îi veni subit. O ridică pe Dorina și o trase după ea spre baia lor și dădu drumul la apă în cadă. Puse și spumantul și o sărută pasional pe Dorina.. sânii se lipiră, excitarea reveni.. o lăsă o secundă și verifică apa.. pășind în cadă – și întinse mâna spre Dorina – care intră și ea. Așezate în genunchi începură să se joace cu apa.. Iulia sărută pieptul Dorinei – care se lăsă pe spate în cadă.. alintul continuă pe abdomen, pe coapse.. Dorina tremura în așteptarea senzației magice.. Iulia-i mângâie clitorisul, îi lărgi labiile și împinse apă în interior.. apoi gura ei se lipi de labii.. sărutul căpătă profunzime, limba mângâie interiorul, apoi dădu ritm.. mai intens.. mai intens.. se ridică ușor și lipi vaginul ei de vaginul Dorinei… începură mișcări coordonate care oferiră rapid un orgasm – vroiau senzații noi și Iulia urcă spre pieptul Dorinei, pe care-l alinta cu coapsele .. ochii iubitei sclipiră înțelegând ce dorea de la ea.. și o trase mai sus, spre gura ei. O dată cu Iulia se mișcă și apa din cadă și un val inundă vaginul Dorinei – care strigă de plăcerea momentului! O secundă și Iulia era la gura ei – iar limba Dorinei alinta labiile, apoi sugea, penetra.. în succesiuni rapide care creau multă plăcere. Într-un final limba Dorinei găsi punctul G și observă senzații noi – așa că insistă.. mai mult, mai tare, mai repede.. mai repede… orgasmul veni ca un tsunami, cutremurând-o pe Iulia iar Dorina simți tot gustul ei.. buzele erau acolo să simtă, limba de asemenea, totul era perfect… Iulia căzu peste Dorina, apoi lângă ea și cele două fete se priviră în ochi cu infinită iubire.. se mângâiau încet.. pe păr la început, apoi pe șolduri și coapse.. până se liniștiră bine.. Se ridicară cu greutate, picioarele încă tremurau de efort și plăcere.. se spălară reciproc și reveniră în cameră înfășurate în halate… Nu mai aveau putere de nimic.. gândurile nu mai puteau fi spuse și cele două iubite adormiră îmbrățișate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s