În vizită la mama

Au trecut două săptămâni de la momentul vizitei la Gina când am ajuns într-o vineri seara despre discuția ”prima dată”
Adina spune – eu am făcut-o la 14 ani, cu un coleg de clasă.. chiuleam amândoi, am ajuns într-un parc din apropierea școlii și acolo s-a întâmplat spontan.. săruturi, valul vine, căutăm locul cel mai ferit .. și se întâmplă..
Tu? – întreabă Adina
– La mine a fost ceva mai ciudat .. și mai special..
– De ce?
– Păi.. prima a fost mama!
Adina face ochii mari și mă invită să povestesc
– Eram la duș și mama îmi spune că intră să schimbe prosoapele – întră – îi spun eu întorcându-mă și fiind gata să mă clătesc..
Mama intră, schimbă prosoapele și aruncând o privire spre mine reușește să vadă falusul meu.. se apropie și-mi spune
– Ce mare și frumos e.. pot să-l ating?
Nu știu ce să spun, mă fâstâcesc puțin dar mama întinde mâna și începe să-l mângâie atât de bine încât se face par.. zâmbește și continuă, mă trage ușor spre ea și se apleacă.. începe să-l sugă cu poftă și-mi smulge un geamăt de plăcere.. care o încurajează.. crește ritmul mișcărilor.. și-mi dau drumul în gura ei.. suge, înghite și-mi spune:
– E bună, e mare.. ieși din cadă că n-ai nevoie să te usuci! Și mă trage de mână.. fac un pas mare pe covoraș și ies împreună cu ea din cadă – mă duce în dormitorul ei și-mi face vânt pe pat
– Dacă ai ști de când aștept o pulă bună.. taică-tu a plecat în Germania la muncă și-a uitat de mine, trimite bani, vine de Crăciun și mi-o trage până pleacă.. și mă lasă oftând după futai.. Și cred că semănați la mărime .. deși cred că a ta e mai mare.. și mama se apleacă și începe iar să mă sugă.. o simte bună de tare și se oprește.. Sare în ea și mă călărește cum n-am primit alta până la tine – îi zâmbesc Adinei – .. Crește și scade ritmul după cum simte ea, mă ține atent la mișcările ei și decide să termine o dată cu mine, strigăm împreună.. nu am auzit venirea Mirelei care ne privea din ușă..
– Mirela, frate-tu e foarte bun în pat, hai și tu cu noi.. s-a înroșit toată dar a venit și-a sărutat-o pe mama, apoi s-a întins lângă mine în pat și a început să mă sărute pe corp.. în timpul ăsta mama o mângâia și dezbrăca.. încât a ajuns goală să-mi sărute penisul și să-l mângâie.. și m-am culcat și cu ea după mama, am făcut-o femeie.. a început cu teamă și-a terminat zâmbind.. închei eu povestea.
Deschid apoi facebookul și arăt imagini cu mine, mama și Mirela.
– Așa bine arată mama ta? – întreabă Adina.. O vreau și eu!
– Sigur iubita, o sun și mergem mâine la ea
-Abia aștept iubi spuse Adina sărutându-mă
A doua zi la 5 eram la ușa mamei. Eu îmbrăcat lejer, doamnele din jurul meu elegante. Discuții, cafea , chestii de introducere în atmosferă a Adinei. Mama conducea discuția iar Adina puncta frumos toate ideile.. Mirela stătea cumva deoparte și mă privea cu atenție.. îi simțeam dorința dar așteptam să văd cum procedează Adina.
Și după o tatonare de câteva minute Adina o ia pe mama în brațe ca semn de simpatie.. și o sărută.. mama e surprinsă la început dar intră în joc și răspunde.. sărutul lor devine lung, pasionat.. par a fi rupte de lume și Mirela observă asta .. se apropie de mine și îmi trage scurt pantalonii.. falusul iese repede și dornic la lumină și Mirela îl prinde în palmă.. îl mângâie și îl sărută.. e o senzație plăcută dar sub ce oferă Adina. Scap de gândul ăsta comparativ și mă relaxez iar Mirela suge cu poftă penisul meu.. crescând ritmul. E super ce simt datorită ei.. Mirela se dezbracă pe măsură ce excitarea îi crește și, întorcându-se cu fața spre mama și Adina, mă încalecă și își dă un ritm năucitor.. se mișcă și strigă.. Adina prinde o clipă privirea mea și-i place ce-mi face Mirela, îmi zâmbește în timp ce ea și mama sunt și ele dezbrăcate și se alintă din multe mângâieri una pe alta înainte de a ajunge la un 69 .. Limbile lor caută clitorisul și labiile celeilalte cu deosebită plăcere, gemete satisfăcute se aud dinspre ele.. Mirela își schimbă poziția și se pune capră.. dar o surprind și încep să i-o trag în cur.. dar totul durează câteva secunde.. știu că-i place și așa iar gemetele ei de plăcere umplu camera.. e în culmea orgasmului și asta mă excită și pe mine mai tare.. termin intens în curul ei.. și cad pe canapea.. Mirela cade lângă mine și-mi spune :
– Ca de obicei, ai fost minunat.. nimeni nu mi-o trage ca tine și am vreo doi prieteni cu care împart patul.. altfel știi, mai bună în pat e mama.. ce senzații dă ea doar tu o întreci!
Hopa.. o destăinuire – sora mea superbă e bisexuală.. păi avem treabă multă așa. Cuplări și cuplări în seara asta!
Privesc detașat ce fac mama și Adina și o țin în brațe pe Mirela, care cu tandrețe îmi mângâie penisul.. cu un șervețel a șters sperma și acum cu toată mâna îl alintă.. Adina observă că noi stăm și intensifică mișcările.. orgasmul mamei pare uriaș.. strigă cu tot pieptul.. apoi mișcările ei, bine variate din ce observ, aduc orgasmul final al Adinei.. care se ridică – și se pune în brațele Mirelei – aplecându-se însă ca să mă sărute . Mama vine și ea în brațele mele și lucrurile par clare despre cum ne jucăm în continuare.
Mama simte deja bărbăția mea și se freacă de ea bucuroasă, chiar dacă pare a mai vrea un pic de odihnă.. Mirela o ia pe Adina și apar în câteva minute cu freshuri de mere cu portocale și cu alune – bune de traversat pauza asta și de acumulat energie.
Schimbăm vorbe cât bem freshul, am fost acolo, am văzut pe x, am venit de dincolo, m-a sunat y.. Adina pare imună la discuția care n-o prea privește.. se lasă pe pieptul Mirelei care o mângâie pe păr ușor.. apoi se apleacă și o sărută insistent, limbile lor dansează, mâinile se plimbă pe sâni.. sunt reconectate la energia erotică. Mama se uită la ele, se uită la mine și-mi spune :
– Văd că tu ești gata de treabă, nu ai nevoie de încălzire..
Și încet își potrivește penisul meu la vaginul ei, geme ușor și începe să dea ritm.. îi pun și eu contre dar poziția nu mă ajută prea mult. O mai las un pic și o împing ușor.. acum se sprijină de măsuța pe care sunt băuturile și stă capră.. Din spatele ei dau ritmul după cum simt.. ea îmi strigă însă des :
– Mai tare! Mai repede!
Și dorința ei mă excită teribil și cresc ritmul cât pot de bine.. apoi îl scad un pic.. iar cresc.. și iar scad.. e udă toată și eu la fel dar e foarte bine ! Îi simt un orgasm puternic – aproape am terminat și eu dar am încetinit pentru a mă bucura de clipele ei de orgasm.. ritmul ei a scăzut, se vede că e obosită și îl cresc eu acum.. încă puțin.. și încă puțin.. o idee îmi vine și ies, o întorc și-mi bag penisul în gura ei.. îl suge cu poftă.. dau ultimele mișcări și jetul meu sare direct în gâtul ei.. îmi ține penisul captiv.. vrea tot.. îi place.. Mă așează pe canapea și mă curăță tot, apoi se pune și ea lângă mine. Mirela e deasupra Adinei și o fute energic, cu două degete smulgându-i gemete lungi.. mișcările aduc orgasmul Adinei, care o răstoarnă pe Mirela și începe și ea mișcări pe sâni și pe coapse.. pentru a ajunge apoi la labii.. Penetrarea vine progresiv.. intră la început cu un deget.. dă ritm.. apoi intră și al doilea.. continuă.. îl folosește și pe al treilea și Mirela cedează.. strigătul ei anunță un orgasm uriaș.. imploră oprirea.. nu mai poate.. și Adina se ridică și stă în brațele mele.. mai sorbim din fresh, ronțăim alune, într-o tăcere inițială care arată oboseala dar privirile pe care le schimb cu Adina arată dorință reciprocă.. ne mângâiem ca și cum ne-am încuraja. Mama a plecat în dormitor și Mirela zâmbește – e clar că știe ceva ce urmează.. trec două minute și din dormitor se aude un zgomot electric – și mama vine cu un dildo dublu pe care Mirela îl privește cu mare plăcere și se așează pe covor. Mama se pune în fața ei, pornește dildoul și-l introduce în vaginul Mirelei – care geme bucuroasă . Apoi intră și ea în celălalt capăt și cele două femei își dau un ritm destul de energic.
Adina privește puțin scena, apoi mă privește pe mine și mă sărută pe piept.. cu săruturi mici coboară pe abdomen și apoi pe coapse.. îmi ia penisul în gură și începe să-l sugă cu poftă.. îl mângâie.. și iar îl suge.. până îl simte suficient de tare. Se lasă pe spate pe canapea și mă invită să stau deasupra.. Mă ridic, mă așez inițial lângă ea și-i pun mâna pe labii.. sunt umede și moi.. le mai mângâi puțin apoi mă ridic și mă așez peste ea și intru din prima. Ne privim și flăcări de dorință arată ochii noștri. În același timp simt iubirea în ochii ei și sunt sigur că și ea o vede în ochii mei. Contrele ei sunt înnebunitoare, strângerile ei fantastice.. e minunat să te coordonezi cu ea! Și continui mișcările de du-te vino împreună cu ea.. cât de accelerat mai putem.. când scade ea contrele scad și eu ritmul într-o comunicare mută.. Privesc la Mirela și mama, sunt tot o apă și un geamăt și nu se lasă, țin un ritm nebunesc..
Adina pune iar contre și creștem iar ritmul, e tot mai bine.. se vede bucuria din ochii ei și asta mă face să mă simt minunat.. simt un foc care mă ridică și termin în Adina.. e superb, am senzația că am zburat în acest final.. Adina mă ia în brațe și tremură de plăcere.. simte și ea puterea acestei conexiuni în care am dat amândoi mai mult, poate și pentru a arăta că putem mai mult decât o jucărie de plastic..
Ne ridicăm cu greu și după noi mama și Mirela ne urmează.. Facem duș împreună și ne mângâiem și săpunim unul pe altul – într-un amestec de mâini drăguț.
Apoi ne îmbrăcăm și ieșim promițând să ne mai vedem, seara a fost superbă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s