În vizită la Sorina

Plecasem de la Angela de câteva minute, eram pe stradă și mai aveam câteva minute ca să ajung acasă când o siluetă blondă îmi apare în față zâmbitoare – blonda de dimineață!

  • Mă așteptai ? întreb eu privind-o
  • Nu iubire, ieșisem să iau aer când ai apărut aici și am zis că ăsta e destin să deschid ziua cu tine și să o termin la fel.. mă iei în brațe? se alintă ea
  • Te iau dar ce va zice lumea.. nu suntem chiar singuri pe stradă răspund eu
  • Hai să vedem ce va zice spune ea și se lipește de mine.. se mișcă ușor în jos și sânii ei ajung la mijlocul meu, falusul se trezește și răspunde – e tare și nerăbdător iar deși a fost destul solicitat pare că mai vrea..
  • Mmmmmmm… uite cine mă dorește aici spune ea și începe să-l mângâie prin blugi.. lumea trecea pe lângă noi cu gândurile ei și nimeni nu se oprea să întrebe ceva.. o iau în brațe ca să opresc chinul penisului meu.. altfel ajungeam să facem sex în stradă și nu era chiar locul cel mai bun.. ia și traversează strada spre blocul acela nou îmi șoptește ea în ureche.. și ascult ce îmi spune și în continuare.. bloc nou – dacă stă acolo e bine.. mă gândesc eu, blocurile noi au camere frumoase.. dar gândul îmi e întrerupt de mâna ei.. care masează în continuare falusul meu, trebuie să grăbesc pasul îmi spun și întreb repede pe unde o iau.. primesc indicații noi și ajunși la acel bloc formează codul și ușa se deschide.. liftul e jos și urcăm spre etajul 15 – ultimul al clădirii. Se deschid ușile și cu un cod se deschide și ultima ușă de acces.. mă sărută și îmi spune – Aici stau eu, îți place? – E superb apartamentul, răspund eu aruncând priviri în jur.
  • – Eu sunt Sorina – Cătălin, îmi pare bine.. și ea se lipește iar de mine, în aceiași mișcare din stradă.. cu un gest rapid desface blugii, apoi cad și chiloții, am aruncat deja geaca și tricoul, sunt gol în fața ei.. mă privește provocator și cu gesturi rapide o dezbrac .. mă îndeamnă să mă grăbesc, o iau din nou în brațe și o pun pe canapeaua mare a livingului mă așez la picioarele ei și încep să o sug – și gândul îmi pleacă două secunde la Angela.. cum ar fi să o sorb și pe Sorina? Dar să mă concentrez asupra ei și voi vedea pe parcurs … e udă toată pe labii.. tremură, un orgasm a venit.. dar ea se ridică și vine peste mine.. mă încalecă rapid.. ritmul e de asemenea alert.. nu mai pot sta mult.. m-am excitat și din orgasmul ei.. și termin..
  • Ea mă privește ușor nemulțumită și mă ridică, mă trage spre altă cameră, prilej să admir luminile orașului de la geamul imens al livingului. Camera e evident mai mică și la început întunecată, mă împinge spre mijlocul ei – dau de ceva rece.. mă mai împinge o dată și simt mai bine acea masă lungă.. e peste mine acum și mă sărută, mă alintă cu sânii ei superbi.. îmi prinde mâna și o duce în lateral.. o închide cu un sistem de prindere… așa face și cu cealaltă.. și cu picioarele…
  • – Fără bice, apuc să spun și ea îmi zâmbește.. da iubi, va fi fără bice dar trebuie o pedeapsă pentru cât de repede ai terminat.. vei sta așa până simt și eu satisfacția deplină..
  • Și ca să mă sperie puțin apasă un buton și ridică masa spre verticală.. apoi o coboară încet înapoi și masa revine la orizontală.. îmi zâmbește în timp ce se așază peste mine – sunt obiectul ei sexual – și mă alintă ușor cu sânii – pula mea dă semne de viață dar nu e mulțumită și mă lovește cu palma pe coapsă.. o dată și încă o dată.. mă privește prin întuneric și mă întreb ce urmează.. începe să se miște peste mine, prinde falusul în mână și-l masturbează agresiv .. asta e pedeapsa? Îmi place îmi spun și erecția vine repede.. întoarce capul spre mine și un zâmbet se vede – semn bun! Mă încalecă grăbită și începe să se miște pe mine, cu ritmuri de ea alese.. la început încet.. apoi mai rapid.. și iar mai încet.. ideea pe care o înțeleg e a unui sex lung, cu multe orgasme.. nu pot să mișc deci nu dau nici contre dar se orientează ea cu mișcările ei.. mă mângâie cu sânii, apoi se ridică.. iar se apleacă și mă atinge.. are mișcări superbe.. și-i simt primul orgasm.. apoi altul.. e bine.. voi reveni în living – sau în dormitor? îmi spun în timp ce o simt tot mai umedă și mai agitată.. am uitat timpul, e atât de bine cu ea, chiar legat.. ultimele zvâcnete ale ei anunță alt orgasm și simt că și eu vin.. dar am nevoie de ea.. și mă simte bine, se mișcă pentru finalul meu.. jeturile lungi o umplu.. zâmbește iar și coboară de pe mine..
  • – Mulțumesc iubire, a fost super! îmi spune ea în timp ce desface legăturile.. cred că avem nevoie de o baie spune ea și mă ia de mână – camera rămâne întunecată în urma noastră – și intrăm într-o sală de baie mare, cu o cadă uriașă în colț.. lasă apa să curgă abundent.. în câteva minute cade plină bine.. intri ușor și te așezi, mă așez și eu aproape și ne relaxăm în apa caldă.. vorbim.. se simte relaxarea și subiectele curg fără vreo noimă și nici nu rețin mult din discuție, ochii mei îi mângâie corpul și așteaptă să înceapă o nouă desfătare erotică.. așa că piciorul meu drept se întinde spre vulva ei și începe să mângâie smulgând un geamăt de plăcere.. asta mă face să continui cu mișcări mai insistente, mai apăsate, degetul mare are penetrări ușoare și asta îți place iar. Simt dinspre tine un tremur ușor.. probabil un orgasm mic.. și îți simt deja nerăbdarea – o văd și în priviri.. ne ridicăm și te spăl ușor pe tot corpul.. îți place.. iei buretele de la mine și mă speli – apoi cu un prosop mare mă ștergi și te înfășori apoi tu.. dar la ușa băii cade de pe tine.. te iau în brațe și te duc spre o ușă întredeschisă.. și se vede un dormitor cu un pat generos, rotund, numai bun de făcut sex. O las din brațe și îi sărut încet corpul.. buzele, apoi gâtul, pieptul.. merită multă atenție deci insist! cobor spre abdomen cu gândul la zeama ce mă așteaptă să o gust și ating pofticios labiile cu buzele, apoi și cu limba.. insist și pe interiorul lor și Sorina geme tot mai tare .. mă opresc puțin și o privesc – știe ce doresc și mâna ei atinge pula mea.. ne mișcăm bine și 69-le e super.. continui să o sug cu pasiune și simt o reacție asemănătoare a ei.. la un moment dat se oprește și mă răstoarnă.. e deasupra mea și mă privește cu dorință.. sânii ei adorabili aș vrea să-i simt iar.. și îmi citește gândul.. mângâie corpul meu cu ei, piept, abdomen, coapse.. prinde penisul meu între ei și mă regulează super! E minunat! Trăiesc senzații unice.. aș vrea să și termin așa.. și ea insistă, simțind gândul meu.. ritmul dat de sânii ei e variat dar e așa de bine.. siimte totul, când să fie mai repede, când mai încet.. și termin pe sânii ei generoși.. dar ea continuă.. mângâie penisul meu cu atingeri lente ca să îl trezească și erecția vine destul de repede.. îmi zâmbește larg și se lasă iar peste mine ușor.. ușor.. până prinde captiv penisul meu și îi văd satisfacția pe față. Iar mă simt minunat și zâmbesc cu toată gura..  îmi răspunde, se apleacă spre mine și mă sărută.. și începe să se miște.. mai repede.. apoi iar încet.. și iar repede.. dansul ăsta nebun îmi place – și ei la fel.. îi simt orgasmele dar și eu vin.. și ea mă simte.. ultimele eforturiși suntem gata împreună.. a terminat o dată cu mine! E așa frumos! Adorm fără vreun preaviz .. a fost mult efort în ziua asta de futai lung.. dar mâine o să mergem împreună la serviciu și mai avem niște ture de dat dimineață !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s