Bisexuale Episodul 3

Cezara începu ziua ei destul de alert.. goală în pat realiză că e un pic în întârziere și se grăbi cu cafeaua și micul dejun. Nu era de stat dacă vroia o zi bună la serviciu. Gândul la Antonia trecu dar îl alungă, trebuia să iasă din casă.

Ajunse la serviciu printre primii și deschise magazinul la 9.. primi un telefon să pună reduceri la câteva produse și se ocupă ceva timp cu cartonașele de reduceri. Termină treaba și observă că a venit și Antonia și-i zâmbi.. Imediat primi primii clienți și vându câteva geci. Observă că Antonia o privește și-i zâmbește – poate va ajunge mai târziu să vorbească cu ea. Imediat remarcă și faptul că un client o privește mai insistent, mascând asta cu studierea unei bluze de damă. Se uită la el și-i plăcu.. așteptă câteva secunde și blocă ușa.

  • Mă ajuți să aduc ceva din spate? – întrebă ea

El aprobă cu un gest și o urmă. Trecu de ușă și o întoarse spre el, sărutând-o. Ea răspunse și îl împinse spre masa. Trebuia să-i arate că ea are controlul, că face tot ce vrea. Din două mișcări îl dezbrăcă și-i ghidă capul spre coapsele ei. începu să o lingă cu mișcări lungi, ceea ce spori excitarea ei. Îi apăsă capul și el insistă, începând să o penetreze cu limba.. ea gemu scurt sub impactul plăcerii dar dorea să-l mai simtă acolo. Simțise că fără a pune ordine avea și el o idee iar ea dorea tot după planul ei. Și vroia să-l supună. Când se simți udă îl puse pe spate și începu să-l călărească. Ușor, apoi mai rapid.. simți o presiune acolo dar.. asta e! Nu va întrerupe ea pentru atâta lucru.. și păstrând ritmul lăsă jetul de urină să se scurgă pe el, dublat de un orgasm – care venise pur și simplu la senzația că se pișa pe el. Continuă ritmul, căutând mai mult și căutând să vadă reacția lui care nu veni, doar contre puse sporadic ”ce mototol e ăsta, am făcut tot cu el, fără reacție!” își spuse ea. Și orgasmul așteptat de ea.. intens, energic, veni în contrele date de el. Se ridică satisfăcută. Văzu că e frustrat și nedumerit și îi luă falusul în mână, începând să-l mângâie.. O dată, de două ori, de trei ori și el ejaculă pe coapsele ei. Se îmbrăcară și el reveni în față – salută și ieși, frustrat de cum decursese partida de sex.

Ea se gândi.. dacă mai revine îi voi da atunci satisfacție, azi am vrut doar să-i dau o lecție.. și cu bucuria reușitei așteptă alți clienți. Nu trecu mult timp și apăru un alt bărbat. Lejer, interesant, politicos erau impresiile primului impact vizual. Se uită la o haină aflată la reducere și prețul îi plăcu. Întrebă dacă poate proba și Cezara îi arătă cabina. Și închise iar magazinul.. De data asta va fi altfel.. va fi lejeră și ea, tipul arată a nu intra cu o idee dominatoare. Îl privi din afara cabinei și remarcă o ușoară erecție.. ”la cine s-o gândi?” și făcând doi pași spre el îl sărută. Surprins ușor o lăsă să continue și ea îi pătrunse cu limba în gură, începând un joc al limbilor.. el răspunse, plăcut impresionat de ceea ce primea. Ea se opri și începu să tragă de hainele lui, dezbrăcându-l din câteva mișcări și observă că nu se înșelase – descoperi un penis erect care o atrase imediat și îl luă în gură. Un geamăt scoase el imediat și asta îi plăcu ei așa că crescu ritmul.. simți că e deja destul de mare și îl eliberă.. merita să îl simtă mai bine acum iar el înțelese. O întinse pe spate și intră cu o mișcare scurtă în ea – acum ea gemu lung.. Umezeala ei îl ajuta să o simtă bine și ritmul crescu ușor.. contrele ei marcau fiecare moment în care el creștea ritmul încât se simțeau minunat. Simți că mai are puțin și termină și îi prinse falusul cu labiile.. îl vroia în ea mult.. orgasmul veni și în același timp termină și el – ceea ce-i aduse ei o satisfacție suplimentară – și o grijă să-și cumpere pilulă dar asta rezolva ea repede. Îl trase spre ea și-l îmbrățișă.. fusese un amant tandru, îi plăcuse modul lui de a se mișca.. nu l-ar fi avansat dar pentru amant era bun. Se îmbrăcară și ea șopti :

  • Te mai aștept pe aici !

Sigur voi mai trece – răspunse el sărutând-o.. hai să plătesc haina acum. Ridicându-se văzu și o bluză de damă superbă și o puse peste bluză. Ajuns la casă plăti pentru ambele și întinse bluza – pentru tine! spuse el sărutând-o iar. Ea mulțumi și el plecă zâmbind..

Ea rămase privind după el și aruncă involuntar o privire la magazinul Antoniei ”vin imediat” era pe ușă – dar ea știa ce înseamnă asta.. Continuă să vândă vreo două ore șnur, nu prea avu timp să respire. Clienții veneau, probau, majoritatea cumpărau, bilanțul va arăta bine își spuse ea. Privi ceasul.. se făcuse deja 3 ”când a trecut timpul?” Un moment mai târziu în fața magazinului apăru o blondă superbă, forme generoase dar tricoul și pantalonii arătau neglijent.. ”Poate fi oare client? Că amanta aș face-o – gândi Cezara. Tânăra intră și povesti că a fost atacată de niște indivizi în fața mall-ului și a rămas fără haină și poșetă și că nu poate merge pe stradă așa – i-a rămas doar cardul pentru că era în pantaloni pus – și vrea să o ajute să se îmbrace bine.  Sumă mare pentru că era și înainte de incident îmbrăcată foarte bine. Și tânăra intră în cabina de probă. Cezara închise magazinul – nu era nevoie să mai vină cineva acum, la cât va cheltui femeia se putea dispensa de alți clienți.

  • Dă jos de pe tine, arăți nașpa, trebuie să te îmbrac bine! spuse Cezara atentă la niște bluze. Le luă, le sortă care ar merge, vru să se întoarcă să vadă rochii și întoarse capul. Clienta ei era goală goluță pe scaun și aștepta. O privi ușor surprinsă – nu aștepta să o vadă așa fără să o fi atins ea. Se tulbură puțin și se îndreptă spre ea..
  • Arăți minunat, ești o femeie superbă – spuse ea îmbrățișând-o. Ai un piept divin, spuse ea sărutându-i sânii.. și te doresc spuse ea sărutând-o..

Femeia nu reacționă imediat.. simțea excitarea Cezarei în atingerile ei dar era totuși un loc public..

  • Nu te teme, ușa e închisă, suntem doar noi aici și vreau să fac dragoste cu tine – șopti Cezara scăpând de bluză. Femeia, încurajată, răspunse gestului și-i mângâie sânii Cezarei, apoi îi dădu jos cu mâna fusta.. nu ai nevoie nici tu de ea – spuse zâmbind. Și cele două femei se îmbrățișară iar, dezbrăcate. Sânii se lipeau și exprimau multă dorință.. Cezara se desprinse scurt și făcu câțiva pași spre biroul din spate – de unde scoase un dildo mare, cu care veni zâmbind. Îl introduse ușor în ea și lăsă necunoscuta să îl miște ușor pentru a se acomoda și ea cu el.. O dată jocul început stăteau pe mocheta cabinei de probă și își mângâiau sânii, se sărutau, își alintau coapsele în ritmul dat mișcărilor dildoului.. mai ușor, apoi mai rapid, mai rapid, pe măsură ce excitarea lor creștea și mișcarea deveni mai accelerată.. strigau împreună de plăcere dar Cezara știa că în acea zonă peretele exterior nu coresponda cu nici un spațiu deschis încât să fie auzite.. așa că se concentră asupra iubitei cu mângâieri tot mai insistente pe sâni.. îi făcu să răspundă atingerilor ei.. limba iubitei era în gura ei, simțind limba și dinții ei, o sugea și o mângâia cu limba ei.. era minunat! Coborî mâinile spre coapse și începu să le atingă.. dorea ca întreg corpul femeii să simtă ce mult e dorită.. Simți că e timpul unui final intens și scăzu ușor ritmul pentru a-l crește apoi și orgasmul veni.. intens și simultan, femeile se cutremurară sub impactul lui și se îmbrățișară iar. Se ridicară tremurând de excitare și, folosind șervețele umede, se șterseră reciproc. Se sărutară din nou și se ținură în brațe mult timp.. nu se puteau desprinde, senzația era superbă!
  • Hai să te îmbrac acum, spuse Cezara aruncând la coș pantalonii. Tricoul rămâne la mine – continuă ea – vreau să țin minte cum ai intrat în magazinul meu. Și ieși din cabină și aduse bluze, rochii, pantaloni de damă, bustiere, iar blonda probă în serie, mai bine de jumătate de oră. În final opri tot ce-i plăcu și plăti cu cardul, o sumă care o făcu pe Cezara să zâmbească. Cezara o sărută din nou cu pasiune, o mângâie tandru și -i spuse
  • Trebuie să redeschid acum, te aștept și fără a mai avea de cumpărat ceva, ești o femeie minunată!

Și Cezara redeschise magazinul, zâmbind și privind cum iubita ei de ocazie se îndepărtează.. O zi superbă era gata să se termine și era plină de experiențe așa de diferite. Și așteptând ora închiderii se lăsă să cadă pe scaun.. planul i-l făcuse cu vârf și îndesat iubita blondă, ce mai pica de acum era un plus la suma zilnică ce i se imputa ei. Și ce urma de acum încolo ca senzații era tot bonus, trăise niște experiențe frumoase toată ziua, inclusiv de a fi stăpâna primului ins – dar mai ales de a fi iubita modistă a femeii ce tocmai plecase. Se uită în jur și văzu pe masă dildoul folosit în clipele de răsfăț de mai devreme.. recunoscu mirosul blondei și respiră adânc, savurându-l. Și se relaxă complet simțind asta.

Un gând despre „Bisexuale Episodul 3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s