Bisexuale. Episodul 5

Cezara ajunsese foarte bine dispusă după acea zi acasă. Singură la acel moment se dezbrăcă și își căută lejeră ceva de mâncare.. Când sună telefonul nu-i dădu inițial importanță, apoi văzu că e George și nu se mai formaliză.. dădu face time și deschise apel video, vroia să-l vadă. Când o văzu așa de lejeră spuse că ajunge imediat la ea și închise apelul.

Ajunse într-adevăr foarte repede, cu o sticlă de suc în mână .. o puse pe măsuța din hol și o îmbrățișă, îi lipsise acea pereche de sâni toată ziua.. Ea se uită la el și îi aruncă tricoul peste cap dintr-o mișcare, făcu la fel și cu pantalonii scurți.  Rămas gol în fața ei el zâmbi.. o privi cum stă goală în fața lui și o penetră fără alt gest, la măsuță în hol, tremura de dorință. Ea fu inițial surprinsă, aștepta un alt gest dar pe măsură ce se mișca plăcerea creștea. Dădu contre și ea și era tot mai udă.. savură un orgasm și-l îmbrățișă.. îi luă în gură falusul și-l făcu să termine din câteva mișcări rapide.. Îl luă de mână și-l duse în dormitor, lăsându-l un pic să își revină iar ea pregăti cina. Făcu un platou mare cu felii de pastramă și caș, salam plus sticla de suc și le puse în mijlocul patului , hrănindu-se unul pe altul. Mai leneviră puțin cu ochii la televizor și ea decise că e timpul să se răsfețe iar. Veni peste el și începu să-l sărute pe gât, apoi pe piept și în același timp îi mângâia pula – care se întări repede iar ea zâmbi. Se decise să se grăbească puțin și coborî, începând să-l sugă. Un geamăt al lui arătă senzația plăcută pe care o simțea. Și se lăsă în el ușor, apoi începu să crească ritmul.. se simțea și ea superb.. se răsuci și el ajunse sus și preluă inițiativa.. iar ritmul crescu din nou.. Cezara se simțea minunat. Obosită dar și relaxată cu el conducând ritmul.. simțea orgasmul venind și-i zâmbi iar.. Iar el știa ce înseamnă acel zâmbet.. mai făcu câteva mișcări și o simți mai umedă, mai relaxată și înțelese.. ieși și se ridică puțin, cât să intre falusul lui între sânii ei. Ei îi plăcu ideea.. să facă pizdă din sâni și să-i termine pe buze.. și simți iar că se excită.. El începu să se miște și să dea ritm iar ea să-l ghideze.. să-l îndemne.. termină și el cu un jet puternic pe sânii ei iar câțiva stropi ajunseră pe buze.. și se prăbuși peste ea.. o sărută iar ea îl îmbrățișă.. Vru să-i mai spună ceva când se desprinse de ea dar văzu că ea adormise. Privi ceasul de perete și văzu că e 11.. o oră bună să adoarmă și el, chiar dacă ar fi vrut să mai fie cu ea, în ea..

Cezara se trezi veselă și când îl văzu pe George alături își aduse aminte clipele petrecute seara trecută și zâmbi.. cum îi futuse el sânii.. Se ridică din pat și începu să se îmbrace.. văzuse ieri ce mult stătuse Antonia cu africanul cu magazinul închis.. trebuia să prindă și ea ceva special. În timp ce ea punea masa veni și George gata îmbrăcat, și o îmbrățișă.. sânii ei superbi excitau dar știa că are o întâlnire de lucru importantă.. dar totuși să facă ceva.. văzu că nu are fusta pe ea.. trase bikinii și începu să îi lingă labiile, să facă mișcări circulare.. până simți pe buze zeama ei care spunea că tocmai îi oferise un orgasm. Se ridică, gustă pe fugă ceva și o sărută, apoi ieși. Rămasă singură, cu senzația limbii lui pe vulva ei, Cezara termină și ea micul dejun și se îmbrăcă de serviciu.

Ajunse la timp să deschidă magazinul dar avea un chef.. și lumea era grăbită, intra, cumpăra și ieșea.. iar ea rămânea cu frustrarea .. Începu la o pauză de clienți să se masturbeze de nervi când un tânăr intră întrebând despre o haină de vulpe ce preț și ce mărime e.. Îl măsură dintr-o ocheadă și spuse mărimea. Prețul.. depinde de el spuse ea zâmbind. Neînțelegând ideea ea trase ușa magazinului și-i făcu semn să o urmeze. Ajunși în spate îi dădu sacoul jos și începu să-l sărute.. mâna lui coborî și ea o ajută să găsească labiile ei care tremurau de dorință.. O atingere pasageră arătă că și el e excitat.. începu să tragă de pantalonii lui și, cu mișcări stângace, se dezbrăcară. Ea începu să-i sugă falusul cu mișcări alerte. El o răsturnă și îi linse labiile cu plăcere. Ea își simți orgasmul și dori să-l simtă mai mult. Simțind așteptarea ei se opri puțin și o penetră.. brusc, hotărât, și crescu ritmul tot mai tare.. ea se simțea tot mai plină de el și plăcerea creștea .. începu să dea contre tot mai dese și orgasmul o cuprinse.. simți printre zbaterile ei finale atingerile lui ca o mângâiere pe piept.. apoi văzu că se crispează și cu câteva mișcări scurte aruncă sperma pe abdomenul ei. Îi zâmbi cu plăcere.. fusese foarte bine. Se simțise plină, se simțise dorită. Se îmbrăcară și pentru cum o făcuse să se simtă îi puse un discount ( care-i ieșea din alte vânzări ) iar amantul ei plecă mulțumit.

Trecură două ore cu vânzări interesante, haine la toate prețurile se cereau. Era mulțumită de ceea ce însemna vânzarea dar mai dorea să fie căutată, să facă sex. Dar veneau clienți neinteresanți.. Până când observă o tânără asiatică interesată de o bluză albastră care o punea bine în evidență.. Și o însoți la cabina de probă, închizând din nou magazinul. O privi pe tânără cum se mișcă și veni în spatele ei. O îmbrățișă și o trase spre ea. O dorea mult, dorea corpul acela subțire care să se lipească de ea. Asiatica o privi curios și vru să se desprindă însă nu reuși. Gura Cezarei o găsi pe a iubitei sale și oferi un sărut lung, pasional, dulce, făcând să se topească în brațele ei. Mâinile Cezarei mângâiară sânii asiaticei, apoi abdomenul și coapsele. Erau senzații minunate. Coborî cu gura pe sâni și urmă traseul palmelor.. Când gura mângâie labiile un geamăt lung arătă plăcerea transmisă. Le sărută cu multă răbdare, dorea să o facă să zboare iar gemetele ce urmară îi arătau că e pe un sens crescător al senzațiilor.. De unde inițial se zbătea opunându-se acum asiatica gemea abandonată atingerilor Cezarei.. limba ei pătrunse în vagin și declanșă un orgasm uriaș. Insistența o făcu pe iubita ei să vibreze în continuare. Când se opri,asiatica se ridică apoi se aplecă asupra ei și o sărută lung.. urmând apoi același drum pe care ea îl primise de la Cezara. orgasmele veneau în serie.. să o vadă pe acea femeie deasupra ei dădea o senzație de fericire.. în final o opri și o îmbrățișă.. era atât de bine să simtă atât de mult! Nici nu mai conta acum că avusese o zi așa de aglomerată și care o obosise per total.. cele două momente erau atât de intense încât starea de bine acoperea restul de senzații. O privi pe prietena ei și cele două femei se îmbrățișară din nou, ridicându-se ”nu-mi vine să mă mai îmbrac” – spuse Cezara. ”Nici mie dar trebuie să ies din magazin!” – spuse asiatica și cele două femei începură să râdă în timp ce-și ofereau reciproc hainele.. Făcură schimb de bluze pentru a-și aminti ambele de acel moment frumos apoi Cezara redeschise magazinul și încasă bluza pe care iubita ei dorise să o ia. În timp ce o privea ieșind pe ușă Cezara se așeză și se relaxă. Putea închide de acum, încasările erau oricum mari. Iar satisfacția ei pentru așa o zi era deplină!

2 gânduri despre „Bisexuale. Episodul 5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s